Hyggelig atmosfære, venlig og smilende personale velsmagende smørrebrød MEN det er godt nok det mindste stykker smørrebrød vi nogensinde har fået serveret - hvis så prisen var derefter. Det var den... Se mer
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Vi var 11 personer, som spiste på Christianshavns Færgecafé. Vi bestilte både øl, mad og snaps, men desværre var oplevelsen langt fra, hvad vi havde håbet. Servicen var virkelig dårlig – vores tje... Se mer
Företaget har svarat
Ærgerligt, når man har glædet sig til godt, traditionelt, dansk smørrebrød 😕 Gravid laks m/sennepssovs, bestilte jeg : sovsen smagte af ingenting, rugbrøddet var tørt, gammelt - ovenpå laksen va... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Strandgade 50, 1401, København K, Danmark
- kontakt@faergecafeen.dk
- www.faergecafeen.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Små madder til høje priser
Det var den bestemt ikke.
Kedelig oplevelse og alt for dyrt
Vi kom 20 minutter for tidligt og blev bedt om at vente udenfor hvor det stormede og var iskoldt.
Da vi kom igen fik vi anvist et bord til 3 personer, klemt inde mellem to 2 personers borde, hvor hverken de eller vi kunne tale privat.
Vi fik i alt 4 stykker smørrebrød - Pariserbøf og tartar var desværre udsolgt. Istedet valgte vi ribbensteg som blev serveret med rå rødkål og iøvrigt var kedelig, samt et stykke med jordskokker som var decideret rædselsfuld. De 2 sidste smørrebrød - en Fiskefilet med rejer, samt gammel ost var ok. 3 øl, vand, 2 glas vin samt 2 store snapse i alt kr. 1.441 var alt for dyrt.
Denne pris er godt nok incl. 1 Pariserbøf som vi ikke fik da den var udsolgt. Vi opdagede dog først fejlen da vi kom hjem og så på regningen.

Svar från Christianshavns Færgecafe
Lækker mad – men dårlig afregningspraksis
Færgercafeen har god mad og hyggelig atmosfære, men vi blev pure nægtet at betale hver for sig, selvom vi bad om det fra starten. I stedet fik vi én samlet regning, og én gæst måtte lægge ud, mens resten skulle overføre bagefter.
Jeg ved godt, at mange accepterer den praksis, men jeg synes det er for dårligt – det føles som overformynderi og er helt uacceptabelt på et velrenommeret sted i 2025.

Svar från Christianshavns Færgecafe
Vi (59 mand) har netop afholdt…
Vi (59 mand) har netop afholdt julefrokost på Færgecafeen. Det var en stor fornøjelse og alle mand var begejstrede over mad, service og stemning. 👏 Bravo.
Jeg skriver sjældent anmeldelser af…
Jeg skriver sjældent anmeldelser af restauranter, men når en halvtom restaurant møder én med beskeden om, at man ikke kan få et glas vin uden også at bestille mad, så er der altså noget galt.
Vi besøgte Færgecaféen den 19/10 og ville blot nyde et hurtigt glas vin efter arbejde. Her blev vi mødt af en ikke-smilende, engelsktalende ung dame. Vi spurgte, om det var muligt bare at få et glas vin – men fik svaret: “Nej, det kan I ikke, medmindre I også bestiller mad.”
Hvis en restaurant ikke ønsker gæster, der blot vil have et glas vin, bør det tydeligt fremgå med skiltning ved indgangen.
Fint nok – vi besluttede os for at bestille mad. Desværre var maden middelmådig, og servicen fra den unge dame, der tog imod os, var tilsvarende uinspireret. Hun virkede hverken imødekommende eller serviceminded, og der var ikke et smil at spore – hverken ved ankomst eller bestilling.
De øvrige tjenere virkede dog venlige og smilende, hvilket trak en smule op. Men desværre var den første oplevelse så ubehagelig, at det satte tonen for hele besøget.
Alt i alt:
Uddan personalet til at være mere imødekommende, og skilt tydeligt ved indgangen, hvis man ikke er velkommen blot for et glas vin. Det ville have sparet både jer og os for en dårlig oplevelse.

Kedelig oplevelse
Fik menuen under Dinning Week og kødet var godt.
Resten var ubeskriveligt dårligt.
Kedelig oplevelse!

Vi var 11 personer
Servicen var virkelig dårlig – vores tjener virkede direkte sur, vi måtte flere gange bede om menukort, og der blev generelt ikke holdt øje med vores bord. Maden levede heller ikke op til forventningerne; flæskestegen var tør, og prisen var alt for høj i forhold til kvaliteten.

Ægte Københavnske mad oplevelse
Har lige afsluttet en særdeles god frokost hos færgecafe, vi spiste på færgen, superhyggeligt stemning, med top professionel betjening i høj grader.
Maden var helt i top, det var servicering også. Vi fik love til at hygge os sammen med vores venner, samt opmærksom betjening i bagruden.
En ægte Københavnsk mad oplevelse uden ligne, mad og mere 🌞😎Glenn

Svar från Christianshavns Færgecafe
Som altid dejlig service med et smil
Som altid dejlig service med et smil. Lækker mad og skønne snapse serveret i hyggelige omgivelser - vi kommer snart tilbage.

Svar från Christianshavns Færgecafe
hyggeligt sted, men for dyrt
Meget hyggeligt sted, god betjening og atmosfære. Men i den meget dyre ende, især i forhold kvaliteten. Til de priser kunne de f ex godt servere ordentligt rugbrød, og ikke tørt og smagløst brød. En kop kaffe fra kanden er for dyr og ikke pengene værd.

Svar från Christianshavns Færgecafe
Ærgerligt, når man har glædet sig !
Ærgerligt, når man har glædet sig til godt, traditionelt, dansk smørrebrød 😕
Gravid laks m/sennepssovs, bestilte jeg : sovsen smagte af ingenting, rugbrøddet var tørt, gammelt - ovenpå laksen var dynget syltede rødløg… Hvorfor ?
Må komme fra en anden slags laks ?
Hvad skulle citronskiven på min laks?
Når jeg bestiller bord på smørrebrødsrestaurant, forventer jeg, at kokken har styr på begreberne - fik at vide, at creme fraiche erstattede sennepssauce fordi det “er vigtigt at følge med tiden” - ok, vi kommer der ikke igen 😕

Bedste flæsk nogensinde!!
Vi havde bestilt bord til 2 kl. 17.30 til stegt flæsk. Da vi kom blev vi mødt af kvindelig tjener, som hilste os velkommen. Da vi fortalte, at vi havde bestilt bord, henviste hun os til et bord lige foran baren, hvor vi ikke havde lyst til at sidde. Derfor spurgte vi pænt, om vi kunne finde et andet sted, hvortil hun svarede irriteret med himmelvendte øjne, at så skulle hun om dække igen. Til sidst fandt vi et dejligt bord ved vinduet i et hjørne med udsigt til vandet, hvor vi rigtig gerne ville sidde. Vi spurgte om, vi kunne sidde der, hvortil den kvindelige tjener igen rullede øjne af os. Denne lave grad af venlighed var jo ikke den bedste velkomst at få, navnlig ikke da restauranten var tom for gæster, og der var mange ledige borde. Til alt held blev vi betjent af en mandlig tjener ved bordet, som gav en god og venlig service. Når det så er sagt, så vil vi rose kokken og maden, nøøøj, hvor var den stegte flæsk god!! Så lækker mørt kød og så knasende sprøde svær, mums!! Aldrig har vi fået bedre stegt flæsk, og kartoflerne var perfekt kogte med bid i, sovsen var også lækker og tyk. Omgivelserne er meget maritime, hvilket vi godt kan lide. Vi blev også nødt til at smage en af de mange hjemme blandede snapse, som cafeen har på menukortet, de var fantastisk lækre og passede godt til den stegte flæsk. 4 gode stjerner til cafeen fra os, den femte udebliver desværre på grund af den meget lidt kundevenlige kvindelige tjener.

Students with attitude
Been here five times but this time it was horrendous.
To begin with all was good, ie. the smørrebrød was good although the Ribbensteg wasn’t really warm. After our smørrebrød it went terrible wrong though. We were the late seating and at 16 the staff seemed to go on break and not care or pay any attention. Especially the “boys” were a complete disaster.
The desserts were served at different times so some were done before others were served, and the deserts were very boring and seemed pre-made + the staff kept forgetting cutlery and had a serious attitude. As an example the guy serving the Camembert got SO offended that I dared to ask for my Lumumba to be warm and for cutlery to eat a Camembert Fritte when he served it, that he came back with it and slammed it onto the table. As for taste, well my friends comment on the apple pie was “I think they forgot the apple”.
All can be saved with attitude, and they made it a complete disaster with their “I am a student waiter attitude”. Being a waiter is a serious job, so treat it as one.

Svar från Christianshavns Færgecafe
Vil helt sikkert anbefale stedet og kommer også selv igen.
Var et stort selskab på Christianshavns Færgecafe i går aftes. De var helt igennem fantastisk søde, serviceminded og flexible. Maden var lækker og smagte så godt. Lokalet var hyggeligt og så perfekt til vores aften. Tak, tak, tak igen :).
Var inviteret i byen til aftensmad…
Var inviteret i byen til aftensmad lørdag aften kl 18 på Færgecafeen. Vi er fra Jylland så første gang vi besøgte dette spisested.4 voksne og 2 børn. Vi kunne selv vælge hvad vi ønskede fra menukortet. Dog ikke noget for børn specielt. Så det blev pommes frites men uden ketchup da det havde de ikke "i huset". Damerne bestilte dagens fisk (grå sej) og herrerne wienerschnitzel.
Vi fik maden 45 minutter senere. Fisken fik roser, men schnitzlen var skamstegt og tør og drengen var uden benfri sild (der stod ansjos på kortet) og kapers. Velsmagende og varm sovs i særkilt sovsekande.
Tarvelige råstegte kartofler med tyk skræl og kedelige "våde" ærter (dybfrost).
Det eneste vi påtalte, var den manglende sild, men svaret var, at det med fisk "brugte" man ikke mere. Jeg bad dog lige den unge pige tjekke om det kunne være rigtigt - dette er jo rettens kendingsmærke. Uden kommentarer kom så en glas med meget tørre ansjos fileter som vi hellere havde været foruden. Et så lille menukort med enkle danske retter kræver ikke den store kokke uddannelse og slet ikke hvis man skal bruge 45 minutter på en sådan omgang. Til slut: Alt for mange gæster til så lille et lokale hvor folk råber når de "taler" med hinanden.
Så vi tog kaffen der hjemme !
Skuffende, for et sted med et så godt ‘ry’
Julefrokost i ‘herreklubben’. Har i god tid booket i selve caféen. Da vi så ankommer - er vi blevet placeret i selve færgen… hmn. Så bliver vi bænket og skal vente 15min før vi kan bestille af en sød, men tydeligt ufaglært stab. Maden kommer - og portioner er MEGET små. Maden er isoleret set velsmagende, men en julemenu til kr. 500,- skal kunne mere end det. Dog meget sjov idé med ‘mandelgave’. Så god aften, men plads til forbedring @christianshavn færgecafé.

Ups....
Venlig, lidt uvidende betjening. Skulle efterlyse flere dele af den faste julefrokostmenu.
Vores selskab på 5 endte med at betale for 6, selvom selskabets størrelse længe i forvejen var blevet korrigeret af os, for "vi havde fået for 6 personer". Hmmm...
Mon vi kommer igen, eller anbefaler?
Super god mad og spændende juleøl
Super god mad og spændende juleøl, meget opmærksomt personale. Helt igennem en god fødselsdags frokost, kan klart anbefales.. mvh Henrik
Rising Star!
Endnu en gang en dejlig oplevelse med god mad og fabelagtig service - især fra den ældre tjener, som har et fantastisk overblik.
Man kan smage de gode råvarer og at der er kælet for detaljerne.
Michelin - Kig forbi!!!
Vi kommer helt sikkert igen!
Dejligt sted men nok for små retter
Hyggeligt miljø, dejlig placering, m.v
Velsmagende, men retterne til julefrokosten var lidt for små efter min bedømmelse.
Et lille stykke sild til hver, et halvt æg osv, men det afhænger nok af personen, og man skulle nok have gået efter den større menu, der også var mulig.
Gode øl og snapse, der dog ikke skænkes til kanten som på andre steder

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.