Dette er en butikk jeg er meget fornøyd med. Alltid gode priser og utmerket service. Har brukt denne butikken en god del ganger og jeg har aldri opplevd noen problemer i det hele tatt. Dette er en... Se mer
Det här tycker kunderna
Bra butikk med ok pris og delbetalingsalternativer. fikk varen min etter 2 dager helt hjem. Trekker en del på generelt dårlig produktbeskrivelser, lite bilder (mange produkter har ikke bilde i det hel... Se mer
Företaget har svarat
Har vel gjort et 60-talls bestillinger fra Evenstad Musikk, og det er alltid smertefritt. Alltid profesjonelle, konkurransedyktige på pris, og god kommunikasjon underveis i hele prosessen. Stort pluss... Se mer
Kjøpte en Fender el-gitar nylig, men dessverre var det noe galt med vib-armen. Kjørte innom gitarverkstedet deres og en veldig hyggelig man reparerte den umiddelbart og med en stor smil. Har vært kund... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Har handlet her flere ganger og kommer…
Har handlet her flere ganger og kommer til å fortsette å gjøre det.
God erfaring. Rask levering.
Beste musikksjappa i Norge
Har handlet her i 10 år, alltid bra erfaring.
They do not mention about time needed…
They do not mention about time needed to send the pacage and also they delay deliver after buying. So now there is almost two weeks and they did not sent the pacage yet...

Svar från Evenstad Musikk-Distribusjon AS
Over to års respektløs behandling av feil fra fabrikk på vare til over 37.000kr
Nå har jeg prøvd å få fikset en gitar til over 37.000 kr i flere år. Alle profesjonelle teknikere, inkludert deres egen, har sagt at tilstanden er uakseptabel, og at jeg må få en ny. Likevel har de prøvd å si at det ikke er noe galt med den, prøvd å få meg til å betale for reparasjonen, og så sendte de meg en ny hvor elektronikken de skulle fikse ikke funket, det var lim over hele halsen, og hakk/kutt i treverket. De nekter å kjøpe en ny til meg hos en annen forhandler, for heller å få meg til å vente i ett helt år til på en gitar fra fabrikk i USA. Isåfall blir det til sammen en over tre år lang sak). Avskyelig og respektløs oppførsel. Når handelen går greit hos Evenstad er det null stress, men er det noe feil ved en vare skal de gjøre alt de kan for å lure deg ut av penger, og gjøre ting vanskelig for deg.
Enestående kundeservice
Alltid rask levering, beste priser på nett. Fikk ny enhet grunnet garantisak som oppstå 2 år etter kjøp, den ble levert på 2 dager, trengte ikke levere tilbake den gamle engang. Veldig behjelpelige og svarer raskt på epost.
Rask levering og bra kundeservice
Kjempe rask levering og bra kundeservice! Eneste ulempen er at jeg syns at nettsiden er litt rotete på mobil versjonen, men ellers så er det en fantastik nettside å handle fra!

Svar från Evenstad Musikk-Distribusjon AS
Rask og god service
Rask og god service! Kan anbefales på det varmeste.
Kjempefornøyd.
Her har alle handler blitt gjennomført…
Her har alle handler blitt gjennomført ryddig og kjapt, ingen feil eller mangler!
Gode erfaringar
Har gjort fleire kjøp, alle med god erfaring.
Godt utval, gode prisar, god service og rask levering.
Helt topp
Helt topp. De er kunnskapsrike. Sender raskt og veldig hyggelige på telefon. Heller ikke vanskelige med returer. Benytter veldig ofte disse når jeg handler musikkutstyr på nett. Anbefales!
Veldig bra.
Har handlet flere ganger hos Evenstad Musikk. Alltid fornøyd. Rask levering. En gang fikk jeg et produkt som var defekt. En telefon til en hyggelig person på kundeservice var det som skulle til for å løse problemet. Fikk tilsendt ny Synth og en returlapp på den defekte. Helt supert 🙂
Helt ok
Helt ok, tok dem 2 dager for å finne varen så sende det ut på 3dje dag, siden det var kanskje det aller siste så tok dem litt lenger tid men ellers bra.
Rask levering
Bestilte mikrofonpakke og mikser, til min datters bursdag. Fikk automatisk melding om at mikrofonpakken var ventet inn på lager dagen før bursdagen, og sendte derfor epost til Evenstad musikk. De ordnet opp, og fikk sendt pakken direkte fra leverandør til meg. Alt ankom etter to virkedager! Anbefales!
Har bestilt utstyr flere ganger i høst…
Har bestilt utstyr flere ganger i høst - det de har på lager har blitt sendt i løpet av et døgn og mottatt innen 3 dager. Det som ikke har vært på lager har blitt sendt og ankommet som beskrevet "i handlevognen". God service - greie priser!
Har ikke levert varer etter 20 dager
Jeg bestilte varer der den 2 mai. Jeg har ventet i 20 dager nå og de har ikke kommet ennå. Dette går ikke an at ta så lang tid på å levere og ikke gi en forklaring på det.
Har bare hatt en handel hos de så…
Har bare hatt en handel hos de så langt, men må si at servicen er helt enestående :)
Anbefales.
God service og kjapp levering fikk…
God service og kjapp levering fikk varene dagen etter bestilling
Gunstige priser, bra utvalg og god service
Jeg har handlet her i flere år, og er svært fornøyd med pris, utvalg og service. De gangene returer har vært nødvendige, har det aldri vært noe problem eller sure miner. Anbefales!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.