Det här tycker kunderna
reparationen af loftet i mit redskabskur blev udført, som jeg havde ønsket det og til en fair pris.
Nyt tag. Hurtig og flot arbejde. Noget af afddækningen blæste ned,men under en halv time efter at have ringet mødte der en medarbejder op og udbedrede skaden. Flot service. Kan kun give min bedste a... Se mer
Eriksen & sønner har fjernet asbestholdigt skifereternittag og lagt nyt tegltag, samt udskiftet vinduer og terassedør. Undervejs har der været super fin koordinering med stilladsfirma, blikkenslage... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Eriksen & Sønner laver alt forefaldende tømrer- og snedkerarbejde, lige fra den lille reparation til den store tilbygning eller ombygning.
Kontaktuppgifter
Blochsvej 16, 6000, Kolding, Danmark
- Post@eriksenogsoenner.dk
- www.eriksenogsoenner.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
5 stjerner. Godt arbejde. Hurtigt, effektivt og alle aftaler holdes :)
Brug dem !!!
Godt udført arbejde
Godt udført arbejde. Super guide til hvorledes arbejdet bliver udført. God dialog. Fair pris
Når jeg forsøgte at udskifte mit…
Når jeg forsøgte at udskifte mit asbesttag, var der mange firmaer, der ikke kunne fortælle mig, at jeg kunne få asbestposer fra kommunen og få mit asbest bortskaffet uden ekstra betaling. Peter var hjælpsom og forklarede dette til mig. Ærlig og med gode alternative idéer. Og til sidst en fair pris sammenlignet med mange tømrere, jeg talte med.
super på alle måder
Vi har brugt Eriksen & sønner til mange byggeprojekter (tagvinduer, store vinduespartier, nye indvendige dør , gipslofter etc) i mange år og har været tilfreds hver gang! Kontakten er hurtigt og godt fra starten til slut, der bliver arbejdet kompetent og omhyggeligt og så er medarbejderne bare super flinke, rare og servicemindet! 5 stjerne herfra !
Som altid leveres der en god og hurtif…
Som altid leveres der en god og hurtif service.
Og så er det nogle dygtige og kompetente folk.
En god samtale om en løsning
En god samtale om en løsning og et godt resultat., som jeg er meget tilfreds med.
- anden gang vi brugte Peter og hans…
- anden gang vi brugte Peter og hans team
Igen 100% tilfredshed - denne gang skulle han fuge og rette et par døre et andet firma ikke kunne lave korrekt
Alt blev fikset og fuget til fuld tilfredshed
VÆRD AT VENTE PÅ: PERFEKT ARBEJDE!
Alle materialer og alt arbejde var uforbederligt. Perfekt arbejde. Flinke mennesker. Det var værd at vente 10-11 måneder på her i "udkantsdanmark"! Susan elsker vinduerne!
Godt og effektiv arbejde!
Dybt taknemmelig!
Eriksen og Sønner har lagt nyt tag og sat et nyt glasparti med havedør i min kolonihave. Det er svært ikke at blive følelsesmæssigt rørt af glæde over at jeg valgte dem. Jeg havde brug for en god oplevelse efter mange år som husejer af en ruin. Eriksen og Sønner gav mig den succes oplevelse! De var omhyggelige, professionelle og gav faktisk en del ekstra end det jeg havde bedt om. De ryddede op efter sig, huskede at låse og slukke og overholdt deres tilbud. Jeg har søgt efter håndværkere med en fair pris og positive anmeldelser og det har de levet op til. Det har betydet alverden for mig og jeg har nu et fristed uden bekymringer de næste mange mange år. Jeg ville til en hver tid vælge dem igen. Tusind tak Eriksen og Sønner 🙏 i er skide dygtige
Absolut flot og effektivt arbejde.Kan…
Absolut flot og effektivt arbejde.Kan kun anbefales.
Super arbejde.
Arbejdet blev udført som aftalt og rigtig godt udført
og det er behagelige folk at tale med.
Eriksen og Sønner leverer hver gang
Eriksen og Sønner leverer hver gang - igen et superflot stykke arbejde fra en af de dygtige svende🙌
Hilsen en meget tilfreds kunde igennem 15 år😇
Klar anbefaling herfra!
Vi har fået skiftet en bærende bjælke under svalegang. De kom og kiggede på det en uge efter, at vi havde kontaktet dem og allerede ugen efter var det fixet. De har gjort et godt stykke arbejde til en fair pris. Vil klart anbefale Erik og Sønner.
seriøs behandling
seriøs behandling, god service og pænt udført arbejde til en fornuftig pris.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.