1. Tillverkare
  2. Vattenreningsleverantör

Informationen kommer från olika externa källor

For over four decades, Japan-based Enagic International has been the leading manufacturer of alkaline ionizers and water filtration machines in the world.

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

1 tn omdömen

Magi för min hälsa 💫

Så himla tacksam att jag hittade dessa produkter!
Jag har blivit av med min migrän, min ledvärk och min mage mår så mycket bättre. Min hud är inte längre torr och mitt hår är inte längre torrt och sprött, min frisör frågade mig sist jag var där vad jag gjort för mitt hår har fått SÅ bra kvalité. Jag har nu använt Enagics produkter i snart ett år och de är värd varenda krona - jag är förevigt tacksam att jag hittade dem.

14 april 2026

Pyramidspel

Pyramidspel. Undersökningar visar att minst 97% av inblandade förlorar pengar på detta, och produkterna har ingen visad nytta.

26 februari 2026

Varning för pyramidspel!

Det här är ett företag som säljer produkter via ett pyramidspelsupplägg där det viktiga är att rekrytera nya försäljare för att dom i toppen av pyramiden ska tjäna pengar. STÖTTA INTE ENAGIC OCH STARTA INTE EN EGEN "BUSINESS".

17 september 2025

Att investera i Enagic var för mig…

Att investera i Enagic var för mig början på en helt ny väg i livet. Jag sökte inte bara efter en vattenmaskin – jag sökte efter frihet. Frihet att jobba på mina egna villkor, att skapa något som känns meningsfullt, och att samtidigt göra skillnad för både människor och planet.

Produkterna är i världsklass – jag har aldrig tidigare känt mig så trygg med vad jag dricker eller rekommenderar vidare. Men det som verkligen fångade mig är helheten. Enagic är ett företag med hjärta. De erbjuder inte bara hälsa, utan också en möjlighet till ekonomisk frihet genom ett generöst och rättvist affärssystem. Det är som att permakulturens principer fått en plats i näringslivet.

För mig som vill jobba hållbart, digitalt och i linje med mina värderingar är det här den perfekta affärsmodellen. Jag bygger inte bara en business – jag bygger framtidens ekonomi, tillsammans med andra kvinnor som också valt att skapa sina egna liv.

4 april 2025

Kangenvatten har förändrat mitt liv

Enagics produkt har totalt förändrat mitt och min familjs liv. Jag har levt med kroniska magbesvär, med övriga bieffekter så som hjärndimma, utmattning och perioder av depression. När jag till slut hittade denna fantastiska teknologi vände allt.
Jag lever idag ett liv helt utan smärta och problem. Mina mentala bieffekter är som bortblåsta.
Tack vare detta vatten lever jag nu mitt liv i full energi och hälsa!

8 februari 2023

De vill verkligen världen väl

Sedan första dagarna med Enagic har jag känt mig mycket renare, lugnare och tillgång till mer energi. Idag vill jag inte gå en dag utan vattnet. Ju mer jag sen lärt känna företaget tycker jag mer och mer om det och människorna som samarbetar med det. De vill verkligen världen väl!

31 augusti 2023

Kangen var min räddning!

Teknologin har avhjälpt flera av mina svåra försurningssymtom. Jag har haft tarm- och bröstcancer och sköldkörtelsjukdom. Nu är jag medicinfri och har helt ny livsenergi! Har längtat efter att känna liv och leva giftfritt. Kangen är det bästa som hänt mig och mina familjemedlemmar med diverse andra autoimmuna sjukdomar.

18 januari 2023
Visa omdömen på alla språk (1 353 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis