Det här tycker kunderna
6 (!!!) geschakelde rookmelders FZ500261R aangeschaft voor 109 euro. Volgens voorschrift gemonteerd. Om de haverklap valse meldingen. Ze gaan al af bij zuchtje koude tocht. Na 5 minuten cigaretten roo... Se mer
ELRO rookmelders gaan af als het niet moet.
Plusminus 6 maanden geleden een doos met 4 rookmelders aangeschaft bij BOL van het merk ELRO, die blijken ook af te kunnen gaan als de batterij nog vol is en er geen aanleiding voor blijkt te zijn en dat bleef niet bij 1 keer. Een oorverdovend gepiep en dan ook nog 's avonds of midden in de nacht. Type FS1805M, made in China. Nooit meer.
Product goed, communicatie kan beter
Product goed, communicatie kan beter. Na het bestellen, kreeg ik geen verzendbewijs. Na contact gezocht te hebben, kreeg ik na veel telefoontjes een medewerker aan de telefoon. Uiteindelijk werd het product verzonden.
Ik heb een deurbel gekocht en die werkt…
Ik heb een deurbel gekocht en die werkt fantastisch geen gedoe met lege batterijen en veel beter dan de Honeywell troep
Afstand bediening
Afstands bediening viel al snel van mijn sleutel bos melding door gegeven maar helaas niets gehoord
Vorig jaar heb ik een babyfoon gekocht…
Vorig jaar heb ik een babyfoon gekocht die helaas kapot ging door een fabrieksfout. Na contact via e-mail kreeg ik snel een reactie. Eerst werd er geprobeerd het probleem op te lossen door alles te updaten, maar toen dat niet werkte, stuurden ze meteen een gloednieuwe babyfoon op.
Geweldige service! Ze zijn erg behulpzaam en staan echt klaar wanneer hun product niet werkt zoals het hoort.
ELRO voldoet aan mijn verwachting
De bestelling voor het alarmsysteem in huis werd volgens afspraak geleverd.
Ik kon de sensoren makkelijk koppelen, al had ik filmpjes in de app verwacht om te tonen hoe ze te koppelen.
Het ontvangen van de verificatiecode voor gebruik met je telefoon ging minder soepel. Maar net toen ik het op wilde geven kwam de SMS met de code.
Aan- en uitzetten van het systeem met de telefoon gaat makkelijk. De huisgenoten konden het ook snel na het scannen van de QR.
ELRO voldoet zo aan mijn verwachting.
Alarmsysteem gekocht
Alarmsysteem gekocht. Bleek na het installeren dat de pet bewegingscamera alarm bleef afgeven. Na contact gehad te hebben en tips te hebben uitgevoerd, bleef hij alarm geven. Zonder terug te hoeven sturen van kapotte, zonder problemen een nieuwe toegestuurd gekregen. Dus top service word er geboden. Alles werkt nu prima.
ELRO AS90S Home+ alarmsysteem werkt…
ELRO AS90S Home+ alarmsysteem app werkt niet goed op smartphone Samsung.
Samen met Helpdeks van Elro de smartphone meerdere keren volledig nagelopen, alles staat goed, maar werkt niet goed. Als alarm afgaat terwijl smartphone een tijdje niet actief is komt er geen alarmmelding binnen. Deze melding komt pas binnen zodra de smartphone weer actief word gemaakt. Elro is op de hoogte dat bij veel toestellen de app functie alarmmelding / notificatie
niet wordt ondersteund, en zegt dat er ook wel enkele toestellen zijn waarop het wel werkt.
Er zijn betere alarmsystemen dan Elro op de markt zoals die van woonveilig.nl die wel alle smartphones ondersteunen.
Slechte service van Elro
Al sinds enkele jaren hebben we een Elro deurcamera DV447WIP en dat gaat vaak enige tijd goed, maar dan komen er weer problemen, zoals nu. Systeem werkt wel op intercom, maar krijg geen melding meer via telefoon. Tel. contact gehad en medewerker zegt: app opnieuw downloaden en als het dan niet verbeterd, moet je maar een e-mail sturen. App opnieuw geinstalleerd (meerdere pogingen gedaan) maar geen verbetering. Maandag j.l. e-mail gestuurd (inmiddels donderdag) maar geen enkele reactie van Elro. Enkele keren proberen te bellen, maar steeds in gesprektoon
Goede ervaring met onze aankoop van het ELRO AS90S home+ alarmsysteem
Goede ervaring met onze aankoop van het ELRO AS90S home+ alarmsysteem. De levering ging vlot, hadden eventjes een vraag en daar werd vlot op geantwoord.
De installatie viel aardig mee, mede dankzij de gedownloade handleiding. Ook de bijgekochte binnensirene liet zich vlot installeren. Alles werkt prima.
Elro koppelbare rookmelders gekocht van…
Elro koppelbare rookmelders gekocht van begin af aan alleen maar valse meldingen overdag en s’nachts .
Waardeloos product en service en garantie van Elro.
Babyfoon werkt perfect
Veel valse meldingen
Veel valse meldingen. Dan weer hier en dan weer daar in huis. Je schrikt je iedere keer rot voor niets. Waardeloos spul!
Ook ik wil reageren op bericht van… Vincent Tangelder en Henk P
Ik heb hier exact het zelfde probleem. Elro Home+ app werkt niet goed in de achtergrond. Als er in de nacht het alarm af gaat dan komt er geen melding binnen. Klantenservice van Elro zegt dat het bij hun wel goed werkt, maar het lukt ze niet om deze app op mijn telefoon goed te krijgen.
Ondertussen zie je op internet dat steeds meer gebruikers dit probleem ondervinden.
Veel willekeurige
Veel willekeurige, valse meldingen, overdag, midden in de nacht. Het hele huis in rep en roer. Niemand neemt een alarm nog serieus! Erg jammer van de grote investering. Het koppelen en de app werken prima, maar alles wordt teniet gedaan door de vele valse alarmen! Niet aanschaffen dus!
Waardeloze troep.
Waardeloze troep.
Ik heb ze getest voor ik ze wilde monteren tegen de plafonds. Na activatie boven 4 uitdovende kaarsen gehouden, geen sein of alarm dat afging. Laat staan dat er brand met rookontwikkeling plaatsvindt in onze woning, vergeet het maar. Retourtje aanmelden en deftig materiaal kopen. Betrouwbare rookmelders.
Geen meldingen in vergrendelstand
Hallo,
Ik wil reageren op de review van Vincent Tangelder.
Dit speelt niet alleen bij een Elro alarmsysteem. Ik heb een Hozard Pro en heb hetzelfde probleem. De klantenservice zegt gewoon dat het bij hun wel werkt.
Ik heb een alarmsysteem van Home-Locking geprobeerd met hetzelfde probleem. Ik heb ook drie verschillende telefoons geprobeerd en die doen ook hetzelfde. Wat ik gelezen heb zou het aan het agressieve batterij beleid van de telefoons liggen. Maar zowel Google, Samsung als Xiaomi ontkennen dit. Er zijn meer mensen met dit probleem, maar niemand die kan helpen. Hoe kan dit?
Alarmsysteem AS90S eenvoudig en goed
Eenvoudig te installeren, de installatie van de simkaart gaf wat vragen maar werden snel online en telefonisch opgelost. Topteam, Laura en collega's :-)
Ik heb een Elro bc 3000 babyfoon met 2…
Ik heb een Elro bc 3000 babyfoon met 2 camera’s gekocht, top beeld, makkelijke installatie zeer tevreden,een echte aanrader. José Dommerhold
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.