Kanske det viktigaste när man köper en vara är att företaget ställer upp när något blir fel - och det har Elgigante gjort på ett föredömligt sätt! Tack för det!
En mer service- och kundovänlig affär finns inte. Vid reklamation får man göra allt själv. Hur lämnar en pensionär utan bil tillbaka en mycket stor TV som blev levererad och installerad (extra kostnad... Se mer
Beställde en robotgräsklippare 26-04-07. Med leveransdatum 26-05-06. På lördag veckan innan den ska levereras meddelar dom ett nytt "preliminärt" leveransdatum två veckor längre fram. Riktig... Se mer
Som invandrare jag var inte förtjust att köpa på den "största och mest kända", eftersom i mitt hemland ofta betyder något fel eller skam. Jag har köpt genom åren pc, telefoner och annat och jag ha... Se mer
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Ensamstående mamma så har jag en…
Som ensamstående mamma så har jag en begränsad ekonomi. Köpte en Samsung I Elgigantens butik i Eksjö för fyra dagar sedan.
Mobilen uppfyllde inte de enkla krav jag har och jag ångrade mig och ville byta till en iphone på just elgiganten.
I reklamen är ni ju så käcka " Vi vill ha nöjda kunder och du har möjlighet att i lugn och ro prova din vara i 30 dagar hemma"
Jag har nu haft mobilen i FYRA dagar och har ångrat mig. Går in i en elgigantenbutik i min hemstad och säger detta och får svaret av en säljare att " då har du inte läst det finstilta"
Och mycket riktigt i det finstilta som företaget INTE vill nämna tydligt står det att varan skall vara i obruten förpackning. Hur i he... ska jag kunna testa en vara i 30 dagar utan att öppna förpackningen? Att vända sig till Arn och konsumentverket är bara en början det är på mina sociala medier jag ska visa detta. Jag gjorde alltså misstaget att jag köpte min mobil i en fysisk butik som INTE upplyste mig om att ”Du kan bara ångra eller byta en produkt om du köper den via nätet”.
Så , här sitter jag drygt 5000 kr fattigare och förbaskat ledsen och arg .
Och nu är det ARN och Konsumentverket som gäller. Men dessa är ni ju inte rädda för. Så jag löser det genom att be mina döttrar och deras vänner sprida just detta brev på sina sociala medier och DET är ni rädda för!

Svar från Elgiganten A/S
Vi köpte en Samsung Smart Monitor M5 32" bildskärm (vit) dataskärm från Elgiganten Värmdö. Till en början fick vi fel modell av skärmen, vilket vi upptäckte efter att ha använt den ett tag. Vi bytte till den modell vi ursprungligen köpt i butiken, men det visade sig att även denna skärm var felaktig där halva bilden var ett grått fält.
Vi lämnade in skärmen på service via Elgiganten, väntade i ungefär en månad och hämtade den efter reparation. Men skärmen var fortfarande felaktig med ett ljusare halvmåneformat fält i nederkant.
Vi kontaktade Samsungs service direkt och skickade bilder, och de bekräftade att skärmen var trasig. Vi fick två alternativ: att packa skärmen och skicka den på service eller att lämna in den hos Elgiganten. Vi valde det senare alternativet.
Elgiganten skickade skärmen på service, men inte till Samsung som redan hade ett öppet ärende och hade konstaterat felet, utan till en annan verkstad vilket de inte upplyste oss om. Denna verkstad fann inte något fel och skickade tillbaka skärmen till Elgiganten, som nu krävt oss på 750 kr för undersökning och frakt.
Nu måste vi själva skicka skärmen till Samsungs service. Vi kommer att anmäla Elgiganten till Konsumentverket. Detta har inneburit mer än sex månaders strul, förutom kostnaden.
Onskar att publicera detta inlägg under recessioner om produkten på Elgigantens hemsida och givetvis på alla andra review sidor jag kan hitta.
Mvh,
Robert Åkerblom

Svar från Elgiganten A/S
Köpte en tv för 12.000, efter 8 mån började den strula!! och gick sönder.
Fick ringa otaliga ggr samt var inne i butik och klagade.
Efter mkt tjat och gnat kom dom och kollade tvn samt skickade den "på felsök".
Funkade ett tag men sen dog den igen.
En arrogant snubbe kom förbi och sa att det var en flyttskada!?
Skadan fanns ju redan innan jag flyttat...
Han tänkte inte göra ngt utan hänvisade mig till försäkringsbolag.
Där fick jag ut knappt 4000
Vilken skitaffär....
Kommer aldrig mer handla där, sååå förbannad!!

Svar från Elgiganten A/S
Vägrade hjälpa mig när jag va inne och letade efter en produkt!

Svar från Elgiganten A/S
Många id.oter som jobbar i elgiganten( Barkarby) vet inte alls om sitt jobb, ringer till hela Sverige elgiganten att hitta rätt svar. Samsung har godkänt återbetalningen eller ny produkt, elgigantes ungdoma praktikanter sa att jag får inte varken varan eller pengar pga det är ej godkänt av samsung, när samsung har ringt och förklarat att kunden fick återbetalning pga garanti på produkten, praktikanterna sa att de godkänner inte pga ej godkänt av samsung, är de inte idioter, pratar med samsung som sa det är godkänt men unga säljarna(flera) sa nej det ej godkänt av samsung 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jag har inte mottagit något pakket, väntar fortfarande.