Företaget har svarat
Elgigantens sælger i butikken i Viborg rettede en fejl, som jeg selv havde lavet på webshoppen med et smil og et klap på skulderen. Det var service langt ud over, hvad jeg havde forventet.
Företaget har svarat
Hurtig levering og service Købte ny opvaskemaskine (ikke udstillingsmodel) som var indpakket pænt og godt, dog virkede det som havde den været i gang inden købet, da det drivede ud med vand, da indp... Se mer
Företaget har svarat
Denne gang fandt jeg et tilbud via google søgning på tonere til min laserprinter. Da der var tale om et restlager, købte jeg dem begge online. De var klar til afhentning på under et kvarter, fornemt.... Se mer
Skrivet av företaget
Skrivet av företaget
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Christiansminde 2, 8800, Viborg, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Elgiganten A/S - Viborg
Det kan hvis ikke blive ringere. Komme ind i butikken og efter lidt tid gik jeg op til kasse ig spurte om de ikke kunne kalde en til ovne da jeg skulle ha noget. Og efter 20 min var der stadigvæk ikke kommet en medarbejder. Og når man komme ind af døren kan de sagtens stå 4 medarbejder bare og snakke. Men så er det godt der er andre butikker der vil sælge og hjælpe kunderne

Svar från Elgiganten A/S - Viborg
Har handlet her mange gange, altid god kundeservice, især 2 medarbejdere der altid står til rådighed og tid til en god snak, for man kan gå i dybte omkring de ting man køber, og man går der fra med et smil og en forståelse for hvilket produkt man har købt, hvilken funktioner det har.
Det sådan nogle medarbejdere der gør man vender tilbage på gang på gang, god gammel kundeservice.
Vil gerne sige tak til Genti og Adnan, super fine medarbejder i har der, der altid levere hvad de lover.

Hurtig levering og service
Købte ny opvaskemaskine (ikke udstillingsmodel) som var indpakket pænt og godt, dog virkede det som havde den været i gang inden købet, da det drivede ud med vand, da indpakningen kom af og lågen blev åbnet

Svar från Elgiganten A/S - Viborg
Efter at have ventet i 6 uger på et nyt tv, hvilken leveringen blev udsat 3 gange, modtog jeg så et defekt tv, returnerede det omgående for så at få beskeden om at de ikke har tid til at behandle reklamationen før efter påske og et evt. nyt tv først skal bestilles hjem.

Viborg, Elgiganten.
Kom ind for at købe en mikroovn og få lidt hjælp og info vedr. robotstøvsuger. Den unge dame i kassen var virkelig venlig og hjælpsom. Men måtte ud og hente kollega i butikken da der ikke blev reageret via kaldeanlæg. Medarbejder (ung mand) kommer til mig, lallende og ligner en der er blevet forstyrret eller ikke gider hans arbejde. Forsøger at spørge let ind til robotstøvsuger, men mødes af det kan han ikke svare på da modeller er forskellige samtidig med han træder et skridt tilbage. Jeg siger jeg selv finder ud af det og med den holdning mm han viser, nok også finder en anden butik. Den anden butik blev Thisted.

Svar från Elgiganten A/S - Viborg
Vi var på udkig efter en fryser. Inden vi går i den afdeling kigger vi på computere. 2 medarbejder er ledige og ser vi står og kigger. Ingen henvender sig.
Jeg betaler for den fryser vi ville købe. Herefter venter vi 20 min og får beskeden den er ikke på lager. Vi kunne gå ind og finde et andet og dyrere produkt. Det blev nej tak. Så jeg gik over til harald nyborg i stedet. Jeg var herefter inde og kigge på deres hjemmeside. Stadig 1 på lager. Og det passer jo ikke. De kører åbenbart stadig med dette salgstrick. Istedet for at kunne have solgt både en computer og fryser fik de solgt ingenting. Og med den oplevelse gider jeg ikke engang derind igen🤦

Svar från Elgiganten A/S - Viborg
Det bestilte, fremgik ved online-bestilling, at være på lager - og vi kørte 50 km. Fik der at vide, det var en fejl og de ikke havde aktuelle vare. Ekspedienten kunne dog se, varen stod til at være på lager, hvilket den stadig gør efter 1 døgn.

Svar från Elgiganten A/S - Viborg
Super nemt at finde tingene og hurtigt levering

Svar från Elgiganten A/S - Viborg
Super god service og yderst venlig chauffør.
Hvis der skulle gives 5 stjerner, er det leveringenstiden, der bør minimeres.
Chaufføren får klart 5 stjerner

Svar från Elgiganten A/S - Viborg
Varen fortsat ikke leveret - med et hav af dårlige undskyldninger i mellemtiden 😡😡

Svar från Elgiganten A/S - Viborg
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.