Jag var dum nog att anlita Elektrikerna i Sävedalen.
Jag var dum nog att anlita företaget för ett litet enkelt jobb som att lägga i en led-list i en hylla. El var framdraget till 2 st. hyllor, men jag ville byta ut armaturen till en led-list på 45 cm i varje hylla. Jag hade köpt allt material själv och de behövde bara kapa elsladden och sätta ihop den med led-listen i varje hylla. Det ar hela jobbet. Fick en chock när jag fick fakturan på nästan 2000 spänn. Det är ockerpriser den här oseriösa firman sysslar med. Var i kontakt med en annan firma innan, men de hade så mycket att göra så de hann inte komma men uppskattade att det skulle kosta ca: 400 spänn att få det fixat. Tyvärr så hade jag inte tid att vänta så jag ringde de här skojarna istället. Aldrig mer säger jag bara.
Synd att man inte kan ge en överstruken symbol för det är bara för dåligt. Förstår att de kan komma på kort varsel för de kan ju inte ha så många kunder i ett litet samhälle som Sävedalen/Partille där ryktet sprids fort om deras prissättning. Kontaktade ansvarig på företaget men han krystade fram ett stöd för att det som borde kostat 400 kr istället blev 2000 kr. Stålmannens röntgensyn är ju ingenting jämfört med deras tunnelseende.
De bytte även ut min el-central och vandaliserade hela elsystemet i lägenheten. Vem hade varit nöjd med det här? Se bild.