Electrokit Sweden AB Omdömen

1 838
TrustScore 4 av 5

4,1

Har genom åren beställt otaliga komponenter. Alltid fått leveranser blixtsnabbt och felfritt. Jag har de senaste 10 åren sysslat med olika audiokretsar som jag byggt upp förstärkare med. Till dessa be... Se mer

Jag har handlat många gånger genom åren och det har alltid varit snabbt, rätt och enkelt. Då det vid något ynka tillfälle blivit tokigt på nåt sätt har dom alltid fixat det snabbt. Jag är väldigt nöjd... Se mer

Har handlat både som privatperson och företagare vid två olika bolag, utbudet är bra, snabb frakt och supporten är fantastisk! Kundtjänsten briljerade som senast idag, hade missat att köpa till e... Se mer

Har gjort 5-6 beställningar senaste året, är 100% nöjd! Snabb behandling av ordrar, mycket snabb leverans. Alltid packat bra, rejäla påsar, bra märkning av varorna också. Varit tvungen att kontakta... Se mer

1. Butik med elektroniska reservdelar och komponenter

Vänligen notera att vi inte abonnerar på Trustpilots tjänst för insamling av omdömen. De omdömen som visas här lämnas spontant av kunder och är inte statistiskt signifikanta för vår verkliga prestation. --- Electrokit är Sveriges ledande leverantör av produkter för dig som tycker att elektronik är kul. Hobbyister, radioamatörer, innovatörer, reparatörer, skolor och föreningar som tycker om att bygga och experimentera finner mycket intressant hos oss. I vårt sortiment finner Du: elektronikbyggsatser robotbyggsatser elektronikkomponenter apparatlådor lödverktyg mätinstrument m.m

Bra

(1 838)

22 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Har funkat bra hittills

Bra sortiment och humana priser. Även rimliga fraktpriser så man kan köpa enstaka prylar utan att bli skinnad. Blixtsnabba leveranser som ofta levereras direkt i brevlådan (om det är småsaker). Kommer nog fortsätta handla där.

5 juni 2024

Återigen en kundtjänst under all kritik

Bra så länge man inte behöver svar på en fråga eller kontakta kundtjänst av någon annan anledning. Mailade en fråga om en vara jag avsåg beställa och fick inte ens något svar förrän jag skickade ytterligare ett mail och skrev att jag behövde veta innan jag la en beställning. Då fick jag ett svar varpå jag svarade med ytterligare en fråga men den fick jag inte heller svar på.

Har gjort en beställning som gick bra, fick varorna hemskickade och det gick snabbt.

I den andra beställningen saknades en vara som fanns i lager när beställningen lades men som sedan mystiskt tog slut. Ingen mailade om detta och kundtjänst (denna gång på telefon) lät inte särskilt intresserade av att hjälpa till den här gången heller.

6 maj 2024

Hej Andreas,

Stort tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att vår kundtjänst inte var på topp här.

Det stämmer att tog några dagar att svara på ditt mail och jag ber om ursäkt för detta. Det är inte alls standard för oss.

När vi kikar på ärendet ser vi också att vi missade din följdfråga och jag ber verkligen om ursäkt för detta.

Jag hittar inte rakt av ordern med den saknade varan, men oavsett ska vi aldrig låta ointresserade att hjälpa till. Vårt mål är alltid att lösa problem snabbt och effektivt och jag är ledsen att det inte blev så här.

Jag hoppas att vi får chansen att visa vad vi verkligen går för och ge dig en femstjärnig upplevelse!

Ha en fin dag

Jim
Electrokit

Rekommenderas!

Har handlat flera gånger och det har alltid varit smidigt och snabb leverans. Enda gången det varit missförstånd pga att jag inte kollat lagersaldot ordentligt innan order har de löst det snabbt och smidigt. Mycket bra utbud av komponenter för privatpersoner och minsta frakten på bara 29kr är nästan för bra för att vara sant. Rekommenderas!

27 mars 2024

Mycket bra elektronikbutik

Mycket bra elektronikbutik, supersnabb leverans och lätt att orientera sig på hemsidan, kan inte bli bättre!

16 februari 2024

Hej Amadeus,

Tack för ditt omdöme och härligt att höra att du är nöjd! Hoppas du gillar vår nya sida lika mycket.

Hälsningar

Jim
Electrokit

Har alltid blivit väl mottagen och fått bra service..

Har alltid blivit väl mottagen och respektfullt behandlad av dem. Just idag missade jag att lägga till ett par Graetz bryggor för 30 A, och mailade så kvickt jag kunde på morgonen.. Det dröjde inte länge förrän det kom ett svar att allt var ordnat.. Har aldrig stött på några trista toner från någon av dem, trots att vi alla kan ha dåliga dagar.. Mycket beror ju på hur vi själva beteer oss, så det är nog inte så svårt att förstå om en del kan uppleva en viss krasshet.. Vi är alla människor och mitt bidrag till debatten är: ”Börja alltid med dig själv och var den personen du vill få möta..” Svårare än så är det faktiskt inte :)
God fortsättning på det nya året och tack för att ni finns där Electrokit!
//Uffe

11 januari 2024

Föredömlig service

Hade missat öka antalet av en produkt vid beställning.
Snabb återkoppling från electrokit gjorde så att mitt misstag kunde rättas till.

27 december 2023

Inga problem

Har handlat från Electrokit i många år nu, alltid snabba leveranser som har varit väl paketerade.

18 november 2023

dålig kundservice

Försökt komma i kontakt med dem över mail i snart en månad nu utan att fått svar, har missat och hämta ut ett paket men nu orkar jag inte hålla på mer. Sista gången jag handla hos dem.

19 juli 2023

Svar från Electrokit Sweden AB

Ditt omdöme saknar totalt sanning. Du har framfört ett obefogat klagomål till vår kundtjänst, och ni har haft en längre konversation kring detta, med flera mail fram och tillbaka där du fått förklarat vad som gäller. Vi har levererat de varor du beställt på det sätt du valt.

Bra service

Köpt härifrån ett antal gånger nu (minst 5 gngr) och aldrig varit något strul, riktigt bra service, ordning och reda, fått leveransen senast 2 dagar efter beställningar (om inte annat har angetts i förhand); är supernöjd!

10 maj 2023

Snabba leveranser

Snabba leveranser. Bra utbud. Trevlig kundtjänst. Bara positiv. Det bästa är att dem inte gör skillnad på stora och små beställningar. Kommer man på en liten glömt produkt på torsdagmorgon, finns chansen stort att den kommer på fredag redan.

15 februari 2023

Superbra service

Superbra service, även med sådant som man inte ser i webshopen.
-Jag kollar helt klart med Electrokit nästa gång jag letar delar.

12 augusti 2022

Utan strul i många år

Handlat från dem i många år och det har aldrig strulat.

Jag fick en beställning där några komponenter saknades men det löstes snabbt med ett mail utan ifrågsättande.

13 juli 2022