Det här tycker kunderna
Ik heb hier paar snaren besteld en die waren niet goed is uiteindelijk een heel gedoe geworden. Deze man gaat steeds moeilijk doen terwijl heel makkelijk is. Geen geld verrekkend, de snaren zijn nu we... Se mer
Mijn oude Pioneer cassettedeck
Mijn oude Pioneer cassettedeck stopte steeds omdat de band in het loopwerk vastliep. Nadat de snaren al eens waren vervangen, die netjes waren bezorgd, was het tijd om de aandrukrol aan te pakken. Deze was op voorraad. Het was even een klusje, maar met de nieuwe rol speelt hij weer als 40 jaar geleden. Blij met deze winkel en service.
Opmerking geen klacht
Opmerking geen klacht. Ik vind het vreemd dat je voor een pakketje betaald en een brievenbus pakje ontvangt. Maak hier aub een klant attent op! Verder prima zaak en service. Daarom 1 ster minder. Maar toch 4 sterren.
Je moet blij zijn dat winkels zoals deze nog bestaan
Goede selectie van moeilijk te vinden producten. Goed communicatie en op tijd gestuurd.
zondag besteld en dinsdag al binnen…
zondag besteld en dinsdag al binnen inclusief (veel) berichten dat bestelling was gelukt , verzonden , onderweg, bezorgt enzovoort.
Zeer tevreden
Gisteren een nieuwe naald voor m'n platenspeler besteld. Vandaag in goede staat ontvangen en werkt perfect. Zeer tevreden klant!
Onfatsoenlijk en brutaal
Dit heerschap is grofgebekt en brutaal. Gaat direct in discussie en luistert niet. Assortiment is redelijk, maar ik gun het deze man niet om iets aan mij te verdienen.
Ik koop al jaren bij Electro Andijk,
Ik koop al jaren bij Electro Andijk,
Ik reageer eigenlijk nooit , maar nu wel omdat ik weet hoe dit bedrijf in elkaar steekt en me erger aan bv de persoon over zijn post dat ie DENKT te zijn misbruikt.
Wat mijn ervaring is dat als het artikel toch in een brievenbus doos kan en je betaald voor pakket dat ze voor ons kiezen voor het gemak dat ie door de brievenbus kan , je hoeft dus toch niet thuis te blijven en je bent op die wijze verzekerd ( dat kost meer geld een verzekering )bij schade of kwijtraken, een mooie manier om voor een ander na te denken. Uiteraard heb ik Electro Andijk contact genomen en gevraagd hoe iemand zo kan denken en hoe het is gegaan .De persoon die negatief is , die hebben ze door zijn eigen verkeerde gedachte ook nog € 3.50 terug betaald hun eigen kosten hebben ze hiervoor gemaakt.
Ik bestel best veel ik wil al mijn audio weer draaiende hebben en iedere keer lukt het weer bij Electro Andijk het voor elkaar te krijgen , staat het er niet op hun webshop dan geef ik de maten door wat ik meet , ze hebben altijd een oplossing . Mensen blijf Positief deze mensen gaan er altijd voor en ja ze zijn geen pakket bezorger , bij mij komt het soms ook meer dan een week later zowat het zei zo wij kiezen voor online bestellen toch?
Rob
let op de eigenaar maakt van een…
let op de eigenaar maakt van een standaard pakket een postpakketje tel uit je winst moet die denken. Ik heb €8,25 betaald en komt met gedoe het postpakketje aan. En reageert met ik heb het toch goed gedaan.. nee dus voor mij geen electro andijk meer
Nieuwe bandrecorder riempjes besteld
Nieuwe bandrecorder riempjes besteld, binnen 2 dagen geleverd, en passen goed op mijn aristona bandrecorder , goede service. Snelle levering.
Defecte adapter snel vervangen.
Bij Andijk een adapter voor een draaitafel bestelt, deze bleek defect. Binnen twee dagen een nieuwe opgestuurd. Goede service.
goede service
Om onbekende rede was mijn pakketje met pickupsnaar niet bezorgd. Dit lag trouwens niet aan het bedrijf Andijk! Maar hun service en bijhorende oplossing was erg goed.
Complimenten voor de vriendelijke afhandeling en communicatie in deze.
Recent snaren besteld.
Recent snaren besteld.
IDeal afgerekend en met 2 dagen in huis met bubbel enveloppen.
Op de zakjes stond duidelijk om welk Technics apparaat het ging.
Top werk van electro Andijk.
Prijs is scherp.
Heb wel prijzen gezien die hoger lagen.
En dan ook nog eens hoge verzendkosten die als post.nu hanteerde voor pakketten 7,05 euro
De verzend kosten zijn laag.
Mijn technicsen draaien weer als van ouds.
En dan nog hi and apparatuur.
De set van 1979 draaid goed en de hi and van begin
1980 draaid ook zoals het hoort tezijn.
Snaren gewoon bij electro Andijk bestellen!
Komt in deze dagen weer twee orders jullie kant op!
Groet ronald pater te Zutphen Gelderland.
Vlotte levering snaar voor mijn oude draaitafel
Ik had wat twijfel over de leverbaarheid van een nieuwe snaar voor mijn 50 jaar oude Marlux mx66 draaitafel. Zeker toen bij de factuur, die ik per omgaande kreeg, een bijlagen met licht verontrustende teksten was bijgesloten.
Maar Electro Andijk leverde de snaar binnen twee dagen! Helemaal top! Ik kan nu weer genieten van mijn oude elpees!
Betrüger
Betrüger. Ich habe ihnen das Geld für die bestellte Ware ordnungsgemäß bezahlt, die Ware jedoch nicht erhalten. Sie haben angeblich gesendet, aber sie haben darüber gelogen. Ich habe ihnen E-Mails geschrieben, aber nach der zweiten E-Mail erhielt ich keine Antwort. Weder die Ware kam noch das Geld zurück. Betrüger und Diebe. Es spielt keine Rolle, wie hoch die Summe ist. Das ist das Prinzip. Ich muss noch eine Anzeige bei der Finanzpolizei einreichen. Wie gesagt, es geht nicht um Geld, sondern um Prinzipien. Wenn sie 1000 Menschen wie mich täuschen und „entführen“, erhöhe ich den Geldbetrag für Lügen! Diese sollten verhindert werden.
Nostalgie Dual platenspeler
Ik heb enkele jaren geleden een originele Dual platenspeler gekocht via een vriend, wat mij terug bracht naar de jaren 70s toen ik muziekles had en de platen op een Dual werden gedraaid, nostalgie! Ik was erg benieuwd of ik aan orignele naalden kon komen, want hadden een specifiek serienummer en tot mij grote blijschap vond ik ze bij Electro Andijk de juiste naalden en prima prijs! Ik heb toen direct een aantal aangeschaft en inmiddels alweer 2 naalden vervangen door al draai-uurtjes! Online bestellen ging heel makkelijk, kortom, Electro Andijk, dankjewel!
René Leemans, 's-Hertogenbosch
Wat een geweldige zaak
Wat een geweldige zaak. Dit vind je nergens meer.alle onderdelen die ik nodig had en snel geleverd . Tot mijn verbazing een zakje met een euro retour omdat er een zekering niet op voorraad was. Ik vond dat zo bijzonder en mooi. Was niet nodig geweest maar dit geeft wel aan hoe serieus je als klant gezien word. Dikke 10 voor jullie! En ik ga zeker meer bij jullie bestellen.
Alhan Nes
Na meer dan 2 maanden wachten
Na meer dan 2 maanden wachten, heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik zou Belgische klanten afraden om hier iets met onverzekerde brievenbuspost te kopen.
Dankzij hun speelt mijn bandrecorder weer super
De bestelde condensatoren en andere onderdelen voor mijn akai bandrecorder super snel geleverd.
En kwalitatief hele hoogwaardige producten.
Dankzij hun gaat mijn akai bandrecorder hopelijk nog vele jaren mee.
Super kan niet anders zeggen.
Direct geld terug
Bestelling geplaatst, maar daarbij had ik me vergist. Berichtje gestuurd om te annuleren en binnen een dag m'n geld terug. Top, zo hoort het!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.