Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer…slecht! Pas op oplichters
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer slecht en bevestigt wat veel andere recente reviews ook al aangeven.
Vooraf zijn er slechts twee bedragen genoemd:
• €35 voorrijkosten
• €75 uurtarief
Verder is niets besproken of afgesproken. Geen vaste startkosten, geen diagnosetarief, geen aanvullende posten. Toch bestaat het grootste deel van de uiteindelijke factuur uit werkzaamheden en kosten die nooit vooraf zijn benoemd of overeengekomen.
Zo wordt er een “diagnose” van €175 in rekening gebracht voor enkele minuten werk (circa 4 minuten), exact zoals meerdere andere reviewers ook melden. Deze diagnosekosten zijn op geen enkel moment vooraf genoemd, noch telefonisch, noch bij aankomst van de monteur.
De monteur was in totaal ongeveer 10–15 minuten aanwezig, het probleem werd niet structureel opgelost, maar de rekening liep alsnog extreem hoog op. Achteraf wordt dit verdedigd met “vaste tarieven” en “expertise”, terwijl deze bedragen vooraf nooit transparant zijn gecommuniceerd.
Toen ik de factuur betwistte, werd de toon intimiderend en werd zelfs verwezen naar gespreksopnames die tegen mij gebruikt zouden worden, terwijl ik hier nooit vooraf over ben geïnformeerd.
Alles bij elkaar ontstaat een zeer zorgwekkend beeld:
• vooraf minimale prijsinformatie
• achteraf hoge, niet-afgesproken kosten
• diagnosekosten die nergens zijn aangekondigd
• korte bezoeken, hoge rekeningen
• druk en dreigende communicatie bij vragen
Dit voelt als een structureel ontransparante en misleidende werkwijze.
Mijn advies: blijf hier ver weg, of leg alles vooraf zwart-op-wit vast. Absoluut niet aan te raden.
8 januari 2026
Omdöme utan inbjudan