Walgelijk bedrijf. Vorig jaar bedrijfsovername gehad, nu blijkt onze zaak een profiel te hebben bij dit bedrijf. Deze wil ik laten verwijderen gezien de oude recensies etc die niets meer met ons te ma... Se mer
Det här tycker kunderna
We hebben gisteravond met zeven personen bij Rembrandt in Heerhugowaard gegeten Het eten was er voortreffelijk een hele gezellige sfeer. De bediening was er goed, ze namen alle tijd om ons rusti... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Alle restaurants in Nederland inclusief recensies, beoordeling, adres, routebeschrijving en openingstijden. Vind een restaurant in de buurt.
Kontaktuppgifter
Het is een failliete tent die censuur…
Het is een failliete tent die censuur pleegt. De losers die nog wat posten op deze site zijn helemaal op hun plaats. Voor goed restaurant advies kijk je op Google, via Michelin of tripadvisor.
Snel en handig
Al jaren gebruik ik eet.nu om te reserveren omdat ik zelf een flinke bel angst heb. Werkt erg goed.
Geen reservatie ondanks bevestiging
Reservatie gemaakt voor restaurant Romagna in Sluis, Nederland. Bevestigd door eet.nu. Bij aankomst werd ons gezegd dat restaurant Romagna niet samenwerkt met eet.nu en dat dit al meermaals gemeld werd. Dit zal dan de enige keer zijn dat wij eet.nu gebruikt hebben.
Wel nog elders een plaatsje gevonden.
Geen reservering gemaakt.
Omdat ik gehaast was Eet.nu gevraagd reservering te maken. Maar na een week nog geen definitieve reservering. Dus zelf maar even gebeld.
Geen service. Hier kun je dus ook niet op vertrouwen.
Onprofessioneel bedrijf dat zich…
Onprofessioneel bedrijf dat zich probeert te meten met de grote jongens maar hier niet in slaagt. Uiteindelijk resultaat is een vertekend beeld van verschillende horecazaken dat totaal niet overeen komt met de werkelijkheid en ook niet overeenkomt met het beeld dat vergelijkbare sites schetsen over een zaak. Zelfs wanneer in beoordelingen medewerkers op persoonlijke titel worden aangevallen, grijpt eet.nu niet in. Kansloos clubje dat hopelijk snel ophoudt te bestaan.
Hier moet je zijn Klein-afrika…
Hier moet je zijn Klein-afrika Dordrecht. Wat een mooie kaart een breed assortiment voor elk wat wils.
Vriendelijke eigenaren die graag voor je klaar staan en met passie praten over hun eten, heerlijke gerechten voor iedereen die van iets anders houdt.
Hier moet je zeker een keer gaan eten of afhalen.
Eet.nu / Butler is afschuwelijk
Eet.nu / Butler is afschuwelijk. Wij hebben zelf een restaurant en nemen al onze reserveringen graag zelf aan via de telefoon. Wij zitten niet te wachten op een bedrijf dat zo maar ongevraagd als tussenpersoon gaat fungeren. Afgelopen week twee gasten ontvangen die geprobeerd hadden via Eet.nu bij ons te reserveren. Nadat ze te horen hadden gekregen dat we volledig volgeboekt waren (waren we niet), werden ze verzocht een andere boeking te doen.
Dus: bel ons lekker gewoon zelf ipv dit rare bedrijfje te sponsoren.
Bernadette - De Eetkamer, Didam
Wat doet eet.nu eigenlijk?
Van de week een reservering gedaan voor een restaurant via eet.nu. Tot twee keer toe een reactie dat het restaurant niet bereikbaar zou zijn.
Zelf naar het restaurant gebeld en ze namen de telefoon direct op! Wat doet deze zgn. butler eigenlijk?
Reservering 2 uur voor aanvang geannuleerd
Van de week een reservering gedaan voor zaterdag avond 18:00. Om zaterdag middag om 16:00 de melding dat hij afgekeurd is omdat het restaurant de telefoon niet opneemt.
Slaat nergens op. Zelf gebeld naar het restaurant. Namen de telefoon gewoon op en hadden nog plek.
Waardeloze service!
Hoe kan het dat sommige bedrijven op…
Hoe kan het dat sommige bedrijven op google bijna vijf sterren scoren en op deze zure site maar amper een voldoende? Betalen ze dan niet voor een ‘extra’ publicatie of wordt deze site enkel door azijnmensjes bezocht?
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, alleen maar commercieel voor hunzelf. Verouderde data, niet mee werkend bij overname en oude data en verwijderen zomaar recensies. Echt slecht. Het bedrijf eet.nu is een recensiesite maar hun eigen fb pagina hebben ze de mogelijkheid niet. Kortom een site met een mening over anderen maar een mening over hun wordt niet gewaardeerd. Bijzonder
gebruik eet.nu niet!
Ik ben de eigenaar van een restaurant, ik werd zonder toestemming aan hun site toegevoegd en na verschillende e-mails waarin werd gevraagd om te worden verwijderd, kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk is. De motivatie was dat ze de taak hebben om mensen te informeren. Absoluut onjuist.
verwijderd vooral de goede reviews
verwijderd vooral de goede reviews. zgn omdat er te weinig tekst geschreven staat. En als gasten via het wifi netwerk vh bedrijf een review schrijven wordt ie verwijderd omdat het fraude kan zijn. Wordt nml aan ip adres gelinkt. Schiet lekker op zo. Bovendien, als je ze er op aan spreekt, gaan ze op de stoel vd ondernemer zitten en vertellen dat je gek bent als je niet met zulke bedrijven wilt werken. De restaurants kunnen niet zonder hun volgens eet.nu. Welnu, ik heb nieuws. zonder restaurants bestaat eet.nu niet
Verwijderd steeds GOEDE reviews
Verwijderd steeds GOEDE reviews. Wie zijn jullie om te bepalen of een een review wel of niet terecht is? Alle bagger laten ze wel staan.
Waardeloze site
Wij staan als restaurant op eet.nu waar ook recensies over ons kunnen achterlaten worden ongeacht of deze gasten bij ons zijn geweest. Wij zijn het hier niet mee eens en hebben gevraagd om ons te verwijderen van hun site aangezien we hier nooit toestemming voor gegeven hebben. Ze weigeren gewoon om dit te doen. Waardeloos
Oplichters
Hoi, ik werk zelf bij een horecazaak en tot mijn verbazing kregen wij een mailtje dat iemand gereserveerd had via eet.nu. Wij hadden zelf nog nooit van eet.nu gehoord en werken daar ook niet mee samen. Er worden reserveringen gemaakt bij ons restaurant via eet.nu, waar wij niks van af weten. Ik wil u daarom graag waarschuwen voor deze site aangezien dit gewoon oplichters zijn. We hebben vervolgens contact opgezocht met eet.nu om verhaal te halen. Er werd ons verteld dat eet.nu onze naam gebruikt om “ons te helpen en meer klandizie onze kant op te sturen.” Nou dat is dus complete onzin. Dus een goeie tip van mij: GEBRUIK EET.NU NIEU!
Onwelwillend
Willen niet meewerken om de oude, niet relevante recensies te verwijderen na overname van mijn horeca bedrijf.
onterechte reservering
via eet.nu gereserveerd en bevestiging gekregen echter restaurant zelf wist van niks. Sta je dus met familie op kerstavond bij vol restaurant.
Dankje Eet.nu
Geweldige site, al heel vaak gereserveerd en altijd naar volle tevredenheid!
niet realistisch..
de site en de becijfering zijn absoluut niet realistisch..eetgelegenheden met een hoog cijfer staan zeer slecht bekend in de regio en sommige top-eetgelegenheden hebben een minder cijfer.als men op de cijfers af moet gaan,gaat de horeca naar de knoppen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.