Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ongelooflijk, je probeert wat te verkopen maar krijgt gewoon de mogelijkheid niet! Als je vervolgens vraagt wat je beter kunt doen om fouten te voorkomen (al waren die er volgens... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Once again Cartel d'eBay Have made usage of highly and borderline Grey zone Criminal activity by refusing a combined delivery on 3 Small items i won on auction,, costing me 3 x 35€ + tarrfis and imp... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Twee keer oleander planten besteld, bij twee verschillende leveranciers ( kwekers), bij de ene kweker zou de plant tussen de één en anderhalve meter groot zijn voor €51,- , dit werd 30 cm en een... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I’m beyond frustrated. I paid for an item, never received it, the seller ignored me, and eBay just stood there doing nothing. What’s the point of having a "buyer protection" policy if you don’t actual... Se mer

Företagsinformation

1. Online-marknadsplats
  2. också i
  3. Kupongtjänster
  4. Onlineauktion
  5. Prisjämförelsesajt

Informationen kommer från olika externa källor

De leukste manier om te kopen en te verkopen op het Internet! Probeer het en vind de duizenden koopjes vanaf 1 euro!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,2

Alla omdömen

27 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

dramatisch: totaal vreemd adres en niet te corrigeren

Dramatisch: wilde de Duitse variant gebruiken, totaal wereldvreemd adres en gewoon niet te corrigeren: gekmakend! Honderd keer ingelogd.. maar niks hoor. Ook zie je je eigen verzonden berichten niet dus weet je niet of het aangekomen is. Vreselijk platform. Vreselijk.

22 februari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Schandalige schorsing zonder fatsoenlijke uitleg

Zoals vele mensen op deze reviewsite had ik ook een account aangemaakt op ebay. Ik plaats 1 item ter verkoop. Wordt diezelfde dag mijn account geblokkeerd. Net als velen was het bijna niet mogelijk om contact te krijgen, en moet je continu inloggen. Inderdaad wat ik meer lees, je account beëindigen kan niet, moet je contact opnemen. Wil je dat, lukt het niet om een bericht te sturen. Uiteindelijk kwam ik er achter dat dat met je cookies instellingen te maken heeft. Die moet je compleet accepteren anders krijg je geen contact. En het bericht van schorsing is een no reply email adres van ebay. Ik ben na veel pogingen geslaagd een bericht te sturen. Krijg ik een mail terug waarop vage teksten staan. Daarop kon ik wel reageren. Maar ik kreeg telkens dezelfde nietszeggende reactie terug op mijn vraag op nadere uitleg. Lijkt me wel zo fatsoenlijk dat je uitlegt waarom. Maar alle reviews lezend ben ik niet de enige met deze ervaring. Ik eiste mijn account te sluiten, geen reactie. Lijkt me toch wel zo fatsoenlijk als je een account schorst, dat ik mag verzoeken mijn account te sluiten en al mijn persoonlijke gegevens te verwijderen. Is volgens mij toch wettelijke plicht om aan zo’n verzoek te voldoen. Nee, je blijft blijkbaar geschorst. Geen reactie meer. Ik denk dat ebay zelf een imagoprobleem heeft. Je krijgt werkelijk schandelijke teksten als antwoord met oa de teksten als ‘We hebben uw accountactiviteit zorgvuldig beoordeeld. Op basis van het risico dat aan dit bedrijf is verbonden, hebben we besloten uw account permanent op te schorten. Om veiligheidsredenen kunnen we geen specifiekere informatie verstrekken. Alle acties zijn uitgevoerd volgens de "eBay-gebruikersovereenkomst"’ en ‘Je account is opgeschort omdat het patroon van activiteiten waarvan we getuige zijn geweest een risico vormt voor onze eBay-gemeenschap’.

Patroon van activiteiten heeft ebay het over. De enige activiteiten die ik heb gedaan op ebay is een account aanmaken, en 1 te verkopen item er op gezet. Als prive persoon. Diezelfde dag geschorst. Werkelijk te gek voor woorden. En specifieke uitleg krijg je niet. Dit is gewoon een heel eng platform, met een beleid waar ik hele grote bedenkingen bij heb en vraagtekens bij zet.

Nu pas lees ik ook reviews van mensen die wel iets hebben verkocht. Achteraf maar goed dat dit item niet via ebay is verkocht want dan had ik mogelijk meer problemen gehad met het krijgen van het geld. Ik onderschrijf 1 reviewschrijver dat ebay eerder zelf lijkt op een criminele club. Maar ik wil dan wel dat mijn gegevens permanent worden verwijderd.

Ik zou zeggen zoveel mogelijk van dit soort reviews publiceren en mensen die een account op ebay willen openen waarschuwen dat niet te doen. En hopen dat ebay heel snel van voorbijgaande aard is.

5 februari 2023

Belachelijke ervaring met eBay

Belachelijke ervaring met eBay. Tijdje terug begonnen met kopen/verkopen van munten. Dacht eBay is ook mooie plek. Ik was alles nog wat aan het uitvogelen, en had mijn eerste munt in twee categorieën geplaatst. Oké, ik twijfelde over of het mocht/de gevolgen, maar ook over de juiste categorie. Niet veel langer dan 30 minuten later direct permanent gebanned, omdat ik een 'gevaar' zou vormen voor de gemeenschap, op basis van 'grondig' onderzoek naar mijn gedrag (was mijn eerste advertentie). Persoonlijke correspondentie nagenoeg onmogelijk, ze doen aan berichten uit templates. Viel niks meer recht te zetten. Omdat mijn rekeningnummer gekoppeld zat aan mijn eBay account denk ik totdat ik overstap van bank nooit meer eBay te kunnen gebruiken. Erg slechte ervaring, voor iemand die met goede intenties het platform wilde gebruiken.

30 oktober 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Is er niet beter op geworden.

Is niet overzichtelijk meer in de app. Een aanbieding maken kost weet ik veel hoeveel tijd, je moet van alles invullen, wat een gedoe. Het is niet meer zo gebruiksvriendelijk zoals vroeger. Ik koop er nog wel geregeld wat, maar zelf iets verkopen dat doe ik wel via Vinted of Marktplaats.

18 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Recent een ebay account aangemaakt en direct geschorst

Recent een account aangemaakt en een verkoop advertentie met telefoonkaarten. Het account is onmiddellijk geschorst, omdat ik 'een gevaar voor de community' ben. Geen uitleg te krijgen en dus geen idee welke voor waarde ik geschonden zou hebben, ik zie alleen standaard antwoorden of doodlopende links vanuit hulppagina's. Diverse keren ook weer inloggen, enz. Geen normaal contact mogelijk. Account opheffen mag ook niet, want daarvoor moet ik contact met hen opnemen, maar dat lukt dus niet.

19 januari 2023

rekenen hoge kosten

rekenen hoge kosten. ook over het verzendbedrag.
en dan blokkeren ze het tegoed ook nog eens.
buiten de eu verkopen kost bovendien nog geld aan wisselkoersen.
je bereikt wel een groot koperspubliek.
maar de leuke tijd van ebay is wel voorbij.

1 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

2 flesjes parfum besteld en…....

Ik heb 2 flesjes parfum besteld en betaald en niets geleverd gekregen nog geld terug!!!
Wel n @ dat de levering vertraagd is en dat ik óf geld terug kan krijgen óf nog even geduld kan hebben. ik koos voor het laatste......en nu 2 maanden later kom ik er bij nader onderzoek achter dat op mijn account vermeld staat dat de flesjes zijn teruggestuurd!!
GEEN BERICHT HIEROVER!! Als ik probeer de verkoper te bereiken krijg ik n pagina, waarop staat " technische storing". !00 € is best wel wat geld, maar meer vi nd ik dit pure misleiding en wie weet wel oplichterij als je geen geld terugstort. En ook niet laat horen..

14 januari 2023

I will give 0 star

I will give 0 star. Sold the first object more than one month ago, after they close my account without any explanation and I am still waiting for the money. If I contact them they send a pre-filled email "your account is close, blablabla". I will contact a lawyer.

9 januari 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Più di mezz'ora x mettere un annuncio senza riuscirci

Passata più di mezz'ora nel cercare di inserire un banalissimo annuncio auto. Impossibile. Sito che si pianta e non prosegue. Meccanismo complicatissimo. Ma una banalissima pagina dove uno scrive quello che vuole pubblicare e inserisce 4-5 foto, no? Adesso è diventata una complicazione assurda e un sito inutilizzabile. Provato sia con Firefox che con altro browser. Ho rinunciato all'idea, andrò su subito e fine. Là in 5 minuti pubblichi quello che vuoi e fine del problema.
Premetto che non lascio mai volentieri recensioni negative. Ma un sito che serve a mettere annunci che non ti permette di mettere annunci... che senso ha?
Mi spiace per i programmatori, che magari non è nemmeno colpa loro, di solito sono una categoria di ragazzi sempre sfruttata e sottopagata.. o almeno non mi stupirebbe. Magari per risparmiare han cambiato o ridotto. Chissà....

Se si sistema, sarò lieta di cambiare recensione.

2 december 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een ellende is ebay zeg

Wat een ellende is ebay zeg. Heb ik wat verkocht word mijn tegoed (240 euro geblokkeerd) en moet ik het product eerst naar Italië versturen. Als de koper dan akkoord gaat komt de betaling vrij( over twee weken) mits ik eerst mijn bankrekening bevestig doormiddel van microbetalingen. Dat ga ik dus echt niet doen. Verkoop niks via ebay.

25 november 2022

Misleidend kosten beleid Ebay

Een verkoop op veiling heeft $1 opgebracht.

Kosten -US $3,62
Btw (21%) -US $0,75
Kosten (inclusief Btw) -US $4,37

De kosten worden berekend over het veilingbedrag plus de verzendkosten.

Geld verdienen aan jou over de door de koper betaalde verzendkosten??

22 november 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Schorsing account voor geen enkele reden.

Ik heb gisteren een ebay-account aangemaakt omwille van het kopen en verkopen van matchworn en of gesigneerde voetbalshirts (aangezien ik een verzamelaar ben).

Toen ik mijn eerste shirt wilde verkopen kreeg ik te maken met een omzetplafond van €250 per maand. (Blijkbaar werkt het zo? Wat ik echt behoorlijk beperkt vind en vooral zeer irritant) Na wat opzoekwerk bleek dat je dus een aanvraag moest indienen om verhoging te krijgen van je max omzet, wat ik dus gedaan heb. (Overigens zou je dit dan elke maand moeten doen om dan elke maand een beetje meer te kunnen of mogen verkopen? Echt van de pot gerukt m.i. maar goed)

Enfin, een half uur later krijg ik een mail dat mijn account geschorst is voor onbepaalde tijd vanwege activiteiten die de ebay community in gevaar hebben gebracht. Dus ik dacht alleen maar: ‘Wat?’
Nadat ik een bijzonder lange mail had gestuurd naar de ‘helpdesk’ ,die dus niet blijkt te helpen bij nader inzien, krijg ik een mail terug dat deze beslissing niet meer teruggedraaid wordt en de reden hiervoor willen ze niet zeggen vanwege ‘privacy’. Ik kan het ook niet aanvechten stond er nog in.

Nu. Normaliter zou me dit echt niets uitmaken, ik doe al 32 jaar zonder dus de rest van mijn leven zal het ook nog wel lukken. Maar ik vind dit zo ontzettend belachelijk en vooral veel boosheid oproepend dat ik het hier echt niet wil bij laten.

15 november 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kan niks meer kopen door de torenhoge verzendkosten.

Laatste jaren is ebay echt achteruit gegaan. Vroeger kon je wel eens een kleinigheide kopen en krijg je het in de post opgestuurt. Met gratis of hele kleine verzendkosten.

Nu. een item van 5 euro. Rekenen mensen bijna altijd nu 15 euro verzendkosten. Dus het kost me 20 totaal. Wat het helemaal niet waard is. Dit is over de hele linie zo. Hogere bedragen zijn erger. Iets van 200 euro heb ik 495 euro verzenkosten op gezien. Echt belachelijke. Dit is gewoon oplichterij. En blijkbaar komt dit door ebay zelf. Dus ja daar koop ik niet meer. Want ik kan dat gewoon niet betalen. 300 procent van de prijs verzendkosten....

11 november 2022

Sinds 2020 lid van ebay

Sinds 2020 lid van ebay, een zakelijk account. Al die tijd niets mee gedaan, tot nu.

Één item gepost à ca €600, wil nu een 2e item plaatsen à €350 en blijkt dat er een limit op zit van $250.

Grotere onzin heb ik zelden meegemaakt.

Nu kon ik wel een verzoek doen om de limieten op te hogen, reeds gedaan maar blijkt dat de limieten ook weer beperkt uitvoerbaar zijn.

Sta je dan met 1 lullig item.

Al met al waardeloos

18 oktober 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ebay is niet eerlijk en kiest partij!

Ik heb een item van een verkoper gekocht
De verkoper zei dat de advertentie per post wordt verzonden en dat er 20 euro in rekening wordt gebracht voor het kleine pakket.
En de verkoper gaf het product een wereldwijd relais, het was goedkoop en dagen later geleverd, er was geen btw-factuur om te verzenden,!
Hoewel ik deze redenen aan de verkoper heb gemeld, kon ik geen resultaat krijgen.
en ze ondersteunen geen ebay-koper
Ik heb mijn ervaring met het product ook als negatief vermeld en de bovenstaande twee redenen als opmerkingen aan de verkoper achtergelaten.
En toen ik dagen later controleerde, verwijderde ebay de negatieve opmerking uit het profiel van de verkoper.
Ebay AB overtreedt de wet door de vrijheid van meningsuiting te schenden en de mensenrechten niet te respecteren!
Je kunt de reactie niet verwijderen zolang er geen beledigende belediging in de reactie staat!

8 september 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Opgelicht maar ebay en paypal doen niks

Een maand geleden kocht ik een gitaar via ebay. Al direct na aankoop zag ik dat het een oplichter was: de hele advertentie was gekopieerd van een andere advertentie. Ik probeerde paypal in te lichten maar die vroegen om documenten om te bewijzen dat ik ook ebay had ingelicht. Toen ik een email wilde uploaden zei de computer: nee, een word document kun je niet uploaden(????), Dus toen maar ebay ingelicht die al snel zagen dat het inderdaad een oplichter was: mijn pakket was al opgestuurd voordat ik het gekocht had, geen probleem dus. Maar toen zag ik dat paypal toch besloot uit te betalen en heb ik mijn betaling teruggetrokken. De company rule zegt dan dat alles stopt: je oaypal bescherming en ook ebay stopt zijn onderzoek en kan niet meer geopend worden. Wat je ook doet of zegt: ze doen niets meer: company rule(of: computer says no). Vreemde is natuurlijk dat je wel allemaal company rules kunt bedenken maar een bedrijf is natuurlijk verplicht je te helpen als je door een crimineel bent opgelicht: zij hebben de informatie om de oplichter te pakken en ze hebben de mogelijkheid om jouw gestolen geld terug te boeken , maar : ze doen helemaal niets meer: zo flexibel als een blok beton.

23 augusti 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onprofessioneel en klantonvriendelijk bedrijf!!

Ik wil mijn huis in Frankrijk verkopen via eBay en heb eerst contact met ze gezocht over hoe ik dat het beste kan doen. Daar kreeg ik antwoord op, was niet helemaal duidelijk maar ik kwam er na uren ploeteren uit en had een advertentie staan. De volgende ochtend krijg ik bericht dat ze mijn account geschorst hebben. Zonder uitleg. Ik via de officiële weg ( je kan niet rechtstreeks op het bericht reageren) gevraagd waarom. Daarna krijg ik op die vraag ( heb hem meerdere keren ingediend) elke keer het zelfde standaard antwoord dat sommige profielen een hoger risicoprofiel hebben en dat ze er daarom voor kiezen om te schorsen. Ze geven gewoon geen antwoord. Ronduit belachelijk, klantonvriendelijkheid en zelfs onbeschoft!

Voor mij nooit meer eBay!!

Groet, Raymond

28 juli 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ebay beweert open en transparant te…

Ebay beweert open en transparant te zijn maar dat is een gotspe.
Zelf verstuur ik het liefst via DHL omdat PostNL absoluut niet voldoet en te duur is.
Bij het versturen via DHL is een emailadres van de geadresseerde cq koper nodig en dat verstrekt Ebay niet.
Hier staat een soort doodstraf op......
Die transparantie en openheid is dus ver te zoeken.
Via de diverse sites en forums op Ebay kom ik er niet uit: Men ziet op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer.
Vreselijk!

16 juli 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.