Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Autoonderdeel besteld en betaald, maar een slechte levering via GLS, bijvoorbeeld chaufeur gls kon in mijn bijzijn levering niet vinden in zijn bus, vervolgens bericht men mij dat ze mij hebben gemis... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn account is geschorst om onderstaande reden: We hebben uw account geschorst, omdat het een risico vormt voor eBay en zijn community. Omdat eBay een onlineplatform is met leden die ook onze k... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

213 € doune, btw+verzendingkosten, bovenop wat ik al betaald heb. Terwijl waneer je aankoop en ga naar de betaling process: ebay zeg nee hoor dit is al inclusief, stuur kosten inclusief prijs van X,... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I’m beyond frustrated. I paid for an item, never received it, the seller ignored me, and eBay just stood there doing nothing. What’s the point of having a "buyer protection" policy if you don’t actual... Se mer

Företagsinformation

1. Online-marknadsplats
  2. Kupongtjänster
  3. Onlineauktion
  4. Prisjämförelsesajt

Informationen kommer från olika externa källor

De leukste manier om te kopen en te verkopen op het Internet! Probeer het en vind de duizenden koopjes vanaf 1 euro!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

account na 30 minuten geschorst

half uur na het activeren van mijn account werd deze permanent geschorst zonder opgaaf van reden. Bij navraag geven ze niet aan waarom ze mijn account schorsen alleen dat het onherroepelijk is. Ik moest maar de algemene voorwaarden gaan lezen.

Beetje iemand veroordelen zonder te zeggen waarvoor en dan zeggen dat ze maar het wetboek moeten gaan lezen. Wat een grap....

22 januari 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

toch positief einde

Na een bestelling eind december medio januari een mailtje gestuurd met de vraag waar mijn product bleef, omdat er binnen de ruim gestelde termijn niets ontvangen was. Men had argumenten over dat er nog niets was ontvangen, die volgens mij niet steekhoudend waren. Dit ook medegedeeld. Men reageerde daarop, dat men het aankoopbedrag zou terugstorten, hetgeen ook enkele dagen daarná gebeurde.
Ondanks dat ik niets heb gekregen, toch een positieve ervaring

17 januari 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ik voel mij bedrogen en berooft

Mijn bestelling 24-10948-25098 is na een maand wachten nog altijd niet aangekomen . ik probeer de verkoper te mailen maar dat lukt maar niet , ik probeer ook Ebay te contacteren maar dat lukt ook maar niet. Ze beloven wel van dat je uw geld terug krijgt bij ontevredenheid ,maar je kan ze niet bereiken .

18 januari 2024

IF YOU ARE A SELLER THEN DONT EVER TRUST THIS COMPANY

This company is not trustworthy.
If you owe them even 1 euro, they will make your life hell. But if they owe you money, they just ignore you and only respond with an automated robot message.

Last year eBay decided to delete my account just because I logged in on my cell phone one day and on my laptop the next day. That was enough to declare my account as a “threat to eBay”.

Although I think their decision is absolutely stupid, I didn't do anything about it because I didn't have the slightest desire for this "wannabe reputable company" to waste my time any longer.

Therefore I only asked eBay to pay out the €620 for the 2 laptops that I had sold.

But instead of paying me my money, eBay only sent me the message that the money was blocked because my account was blocked and that I would only receive the money when the account was activated.

??? What the hell???

Fist they send me a message that my account is deleted and then they send another message reading that the money they ow me will be paid out after my account is released again.

So they try to tell me, that they will never give me my money back.

I have sent them endless messages and demanded an explanation for these senseless messages. However as already mentioned before they ignored all messages and I get only a standard robot message that they have received my message. After that another robot message reading the account is deleted and I am not allowed to use it ever again.

All this has been going on for more than a month now

They have no phone number you can use to call them and not even an email address to contact them. All they offer you is their robotic message system. (Wow, how serious and trustworthy)

They act like parasites that are only interested in taking as much as they can from you and destroying you.

If you ever decide to sell on their platform, be extremely cautious and never ever trust them. If someone wants to buy something from you then accept cash payment and pick up in person only.

Otherwise, they might do exactly the same to you and just steal your money.

I have already contacted a lawyer and will sue ebay.nl because of fraud. What they do is nothing else

27 november 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ebay zorgt voor nodeloze kosten

Voor een muntje wat ik op Ebay voor 14 dollar in de USA kocht moest ik uiteindelijk na porto en belastingen 43,31 dollar betalen. Ebay dwingt zowel de koper als de verkoper in een keurslijf, waar je niet aan kunt ontkomen. Ja, je kunt van de koop afzien... Maar het is niet leuk meer.

4 januari 2024

Defect apparaat ontvangen.

Een vreselijke organisatie die de verkoper een hand boven het hoofd houdt. Vintage versterker gekocht in Italie.EUR 70 betaald voor verzending.Helemaal misgegaan, waardoor een hele maand onderweg geweest. Is defect aangekomen, echter de schuld wordt bij mij gelegd. Te triest voor woorden!

2 januari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn zoon is als koper opgelicht

Mijn zoon is als koper opgelicht, nieuwe robotstofzuiger krijgt hij niet terug, €30 verzendkosten kwijt en Ebay wil commissie over verkoopbedrag wat hij niet ontvangen heeft door valse melding koper. Ebay werkt hiermee oplichting in de hand bij kopers

22 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nog nooit zo iets slechts mee gemaakt…

Nog nooit zo iets slechts mee gemaakt als ebay. Ze schorsen zonder enige reden mijn account en dit terwijl er nog een flink tegoed op stond. Het tegoed was terug gestort door ebay aan de koper vanwege een product die ik had verkocht aan iemand uit de VS. Ik had het product al opgestuurd en opeens word mijn account uit het niets geschorst en kan ik fluiten naar het geld. Ik ben dus het product kwijt met een hoge waarde en tevens krijg ik er niks voor betaald. En het mooie is ook nog wel dat ebay ongeveer €1250 veiling kosten van mijn rekening wou afschrijven. Dit is pure oplichting en als ik andere reviews lees van mensen ben ik zeker niet de enige met klachten. BEGIN HIER NOOIT AAN MENSEN !

16 december 2023

Verkoopadvertentie opgemaakt

Verkoopadvertentie opgemaakt. Doorgelezen. Prima. Eindbedrag € 0,00. Geplaatst. Paar dagen later incasseert E Bay € 95,36 als adv. kosten. Incasso teruggehaald. Gevraagd om opheldering.Gerobotiseerd antwoord en laatste zin "" U kunt niet reageren op dze mail". Sindsdien elke 2 dagen een betalingsherinnering. Reageren op deze robot nutteloos. Nu intussen geblokkeerd. Herhaaldelijk gevraagde opheldering..? Aan wie..? Klantenservice..? Zijn Robots. Of zitten in India,Pakistan.Nee dus. Weiger te betalen. Intussen geblokkeerd. En dreigen met incasso-buro. Blijf weigeren totdat ik opheldering krijg. "If a client robs a bank he will go to jail..If E Bay robs a client they will get a bonus"
Lid sinds 2007..Er was een tijd dat ze "klantenservice"' hadden. Nu zeggen dat ze het hebben maar de waarheid is het tegendeel. Cliënten misleiden,poen,zakken,vullen,misbruik maken van monopolie en opgebouwd vertrouwen. Wantrouwen jegens E Bay nu volledig gerechtvaardigd. Eerst vertrouwen opbouwen en vervolgens misbruiken. Lees reactie's andere forums over deze club... O.a. de Duitse,Belgische, Engelse. SCHANDEHHH.

31 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen hulp of begrip na oa oplichting

Diverse keren problemen met aankoop.
1.keer opgelicht
1.keer niet verstuurd
En 1 te laat verstuurt
Meld je dit aan Ebay krijg je een antwoord dat je eerst moet gaan onderzoeken of de verkoper betrouwbaar is.
Gelukkig betaald met paypal
Die onderzoeken de zaak en Ebay geeft nu aan : wij helpen u niet meer want u heeft Paypal ingeschakeld.
Wanneer de lopende zaken afgehandeld zijn is het voor mij hier klaar bij Ebay

26 november 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

"Geen retourzending accepteren" zegt NIETS!

Puntje bij paaltje, als je een artikel verzend naar het buitenland en het komt licht beschadigd aan door verzending. Gaat eBay akkoord om dit artikel weer terug te sturen zelfs met de optie dat je retourzendingen niet accepteerd. Wat een walgelijke streek. Nu ben je als verkoper verplicht om hier aan te houden, en mee te werken. Anders houden ze al je geld vast tot ze akkoord hebben gekregen van de koper. Nu kan die koper ook een oplichter zijn. Dat maakt het dus zo vreselijk irritant.

Nu zit ik met een uitgepakte doos waarvan niets meer oorspronkelijk is. Lekker geregeld maar niet heus.

Lekker bij Marktplaats blijven, daar kan je je eigen voorstel doen hoe je verkoopt, niet meer via eBay verkopen. Daar wordt je als verkoper niet op geloond. Terwijl dat het bestaan van eBay waar maakt.

24 november 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geld-terug-garantie van eBay stelt niks voor pas op!!!

Ik had iets besteld op ebay uit duitsland, pakket kwam maar niet de verkoper gemeld gaf me een tracking nummer wat na 2 dagen in Ierland aankwam ik weer naar de verkoper kreeg een ander tracking nummer want het vorige was verkeerd.
Ik ging dit 2de tracking nummer checken was bezorgd 1 week geleden, alleen 1 probleem niet bij mij.
Weer de verkoper benaderd maar die bleef alleen maar zeggen is ontvangen. Nu dacht ik dan maar de geld terug garantie van Ebay, maar deze onderzoeken niets, geven gewoon de verkoper gelijk omdat hij met dat tracking nummer laat zien dat het is ontvangen. Zo verdienen criminelen dus hun geld jij besteld iets zij verzenden het naar een kennis en je bent je geld kwijt en nulkommanul geld van Ebay.
Later heb ik dat tracking nummer door DHL laten natrekken, zou na een paar dagen melding geven wat er gebeurt was, ik kreeg inderdaad bericht maar ze konden niets vertellen omdat het niet naar mijn adres gestuurd was. Heb gelukkig via PayPal betaald en heb via die weg mijn geld terug gekregen maar van Ebay moet je het niet hebben waardeloos, ze zouden het beter moeten controleren! Dus pas op met die Geld-terug-garantie zit het niet zo best bij Ebay!

12 november 2023

Had een item verkocht

Had een item verkocht. Verstuurd naar Norwegen met DHL. 14 euro betaald en koper zegt dat hij niks heeft ontvangen. Hij is een geschil aan gegaan, en heeft die gewonnen, omdat ze me tracking code die ik had verstuurd naar hem, niet konnen tracken en dus geen bewijs hadden dat ik het had verstuurd. Mijn item weg twv 150 euro plus 14 verzend kosten plus transactie kosten van ebay zelf (16,35€)

Pas op met ebay aub, ze naaien je waar je zelf naar zit te kijken..

16 oktober 2023

Chantage Intentiteit fraude

Ook een hele slechte ervaring bij Ebay.nl
Intensiteit fraude, chantage, het niet uitbetalen van mijn verkochte producten = diefstal!
Waardeloze corrupte bedrijf!

18 september 2023

Dieven zijn het!

Ebay beschermd de verkoper ipv de koper. Door technische storingen hebben wij de invoerrechten niet kunnen betalen. iets waar wij al maanden mee bezig zijn geweest, bewijs hebben aangeleverd, alles... Maar geld terug garantie is niet van toepassing als de verkoper kan aantonen dat het item verzonden is. Sterker nog wij kunnen nu aantonen dat de verkoper de gekochte goederen a €1775 terug heeft ontvangen maar hoeft ons niet ons geld terug te geven van Ebay! Omdat wij onze invoerrechten niet hebben betaald.. wat dus niet ging door een storing bij PostNL!!! Ebay zelf reageert inmiddels al maanden niet meer op onze hulpvraag! En blokkeren ons bij de verkoper zodat we niet eens een slechte review kunnen plaatsen daar. Echt om te huilen dit! Ik ga zo aangifte doen bij de politie voor diefstal!

10 oktober 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.