I was close to buying a property but was rejected because of a IVR & EVR registration. Reached out to Dynamiet and they guided me well enough to KifiD where it was drastically reduced. Now a hap... Se mer

Det här tycker kunderna
I would like to thank all the team of Dynamiet Nederland for their help and taylor made processing of my file. Moreover, positive outcome came only 1 day after jurist submitted the case! Nogmaals be... Se mer
Företaget har svarat
Wat ik al privé persoon niet voor elkaar kreeg kreeg Dynamiet in een hand omdraai voor elkaar. Negatieve BKR werd verwijderd op de dag van verzenden van verzoek ter inzage. Duidelijke communicatie, sn... Se mer
Företaget har svarat
We zijn erg goed geholpen door dynamiet nederland . Het contact verliep goed . Eerst kregen we een intakegesprek via de telefoon , en hoorde we wat onze kansen waren . Daarna hebben alle benodigde d... Se mer
Företagsinformation
Om Dynamiet Nederland
Skrivet av företaget
Dynamiet Nederland, sterk in financieel recht
Dynamiet Nederland is al meer dan 13 jaar dé specialist voor consumenten die vastlopen door financiële blokkades. Wij zijn er voor mensen die te maken hebben met onterechte BKR registraties, fraudemeldingen en EVR incidenten, geschillen met grondhandelaren en schade door online casino’s. Ons doel is duidelijk, wij zorgen dat jij verder kunt met je leven zonder onnodige belemmeringen.
Onze specialismen
- BKR registraties verwijderen en corrigeren
- Juridische hulp bij fraudemeldingen en EVR
- Claimzaken tegen online casino’s
- Oplossen van conflicten met grondhandelaren
Onze manier van werken
Bij ons sta jij centraal. Je krijgt één aanspreekpunt, duidelijke uitleg en vaste updates. Wij analyseren je dossier grondig en bouwen stap voor stap een sterke juridische onderbouwing. Daarbij schakelen wij snel met banken, instanties en wederpartijen. Transparantie is een kernwaarde, je weet altijd welke keuzes wij maken en waarom.
Waarom kiezen voor Dynamiet Nederland?
Wij combineren juridische expertise met persoonlijke aandacht. Met duizenden succesvol afgeronde dossiers en een sterk trackrecord in financieel recht hebben wij bewezen dat wij resultaten leveren. Cliënten waarderen onze eerlijkheid, duidelijke communicatie en de rust die wij hen teruggeven.
Of je nu een hypotheek wilt aanvragen, onterecht geld kwijt bent aan een casino of vastzit aan een fraudemelding die je toekomst belemmert, Dynamiet Nederland staat naast je. Wij gaan door waar anderen stoppen en vechten voor jouw rechtvaardigheid.
Kontaktuppgifter
Jacob leendert van Rijweg 127, 2713 HZ, Zoetermeer, Nederländerna
- 0798200263
- klantenservice@dynamietnederland.nl
- www.dynamietnederland.nl
BKR-registratie verwijderen
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Dynamiet Nederland
Wordt goed geholpen doen hun best om de…
Wordt goed geholpen doen hun best om de zaak op te lossen.

Svar från Dynamiet Nederland
De aanvraag volledig en resultaat…
De aanvraag volledig en resultaat conform verzoek in twee weken

Goed bereikbaar
Goed bereikbaar, vriendelijke medewerkers, en snel mijn BKR verwijderd, dankje wel

Svar från Dynamiet Nederland
Geweldige service alle BKR eraf…
Geweldige service alle BKR eraf gehaald! Topbedrijf. Vera bedankt!

Super goed geholpen door Vera
Super goed geholpen door Vera. Communicatie was goed, altijd vriendelijk geholpen, snelle reactie.

Top!
Top!! Geweldig contact... na slechts een paar weken was ik van het faillissementsregister verwijderd. Heel erg bedankt voor je hulp..

Svar från Dynamiet Nederland
dynamiet heeft gezorgd dat mijn 4 bkr…
dynamiet heeft gezorgd dat mijn 4 bkr registraties zijn verwijderd en de samenwerking tussen Lisa en mij verliep erg goed dus ik ben zeer tevreden mvg

Svar från Dynamiet Nederland
Ik ben zeer tevreden met Dynamiet…
Ik ben zeer tevreden met Dynamiet Nederland, ik bedank Lisa met haar hulp. Ze heeft me uit mijn registratie geholpen.
Eerste instantie was het een twijfel geval of het zou lukken en inderdaad het is gelukt.

Svar från Dynamiet Nederland
Ik ben super goed geholpen vanaf dag 1.
Ik ben super goed geholpen vanaf dag 1.
Tijdens het intake gesprek werd alles super duidelijk uitgelegd waar door ik ook geen vraag tekens meer in mijn hoofd had na het gesprek.
Ik had 2 bkr meldingen wat in mijn weg stond voor een hypotheek.
Dankzij mevrouw Gullik zijn deze 2 meldingen binnen een maand verwijderd en gaan wij voor onze droomhuis!
Nogmaals van harte bedankt mevrouw Gullik !!!

Svar från Dynamiet Nederland
Vera reageerde direct en ze was steeds…
Vera reageerde direct en ze was steeds heel duidelijk.
Zeer positief gevoel vanaf het eerste gesprek.

Onwijs goed door Lisa geholpen
Onwijs goed door Lisa geholpen, erg daadkrachtig en professioneel afgehandeld. Registratie van mij was wonderbaarlijk na afleveren van benodigde papieren in 3 dagen eraf! top gedaan!

Svar från Dynamiet Nederland
Ze waren snel en effectief hielden me…
Ze waren snel en effectief hielden me goed op de hoogte.

Svar från Dynamiet Nederland
Ze hebben onze bkr kunnen verwijderen
Ze hebben onze bkr kunnen verwijderen. Dit zorgt ervoor dat we onze hypotheek kunnen krijgen.

Svar från Dynamiet Nederland
Binnen 1,5 week 2 registraties…
Binnen 1,5 week 2 registraties verwijdert met dank aan Lisa. Echt enorm bedankt!

Super geholpen
Na zelf contact te hebben gehad met BKR kwam ik er maar niet uit. Dynamiet heeft mij super geholpen alle (4!) registraties zijn weg. En kan ik nu verder met mijn hypotheek aanvraag. Duidelijke communicatie, je word op de hoogte gebracht bij vorderingen in je dossier. Super nogmaals!!!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.