I would like to thank all the team of Dynamiet Nederland for their help and taylor made processing of my file. Moreover, positive outcome came only 1 day after jurist submitted the case! Nogmaals be... Se mer

Företaget har svarat
Wat ik al privé persoon niet voor elkaar kreeg kreeg Dynamiet in een hand omdraai voor elkaar. Negatieve BKR werd verwijderd op de dag van verzenden van verzoek ter inzage. Duidelijke communicatie, sn... Se mer
Företaget har svarat
De communicatie was super, als er een probleem was werd deze super snel opgelost. Dossier werd snel aangemaakt en de bkr was met iets minder dan een week verwijder. Ik zou iedereen het aanbevelen
Skrivet av företaget
Dynamiet Nederland is al meer dan 13 jaar dé specialist voor consumenten die vastlopen door financiële blokkades. Wij zijn er voor mensen die te maken hebben met onterechte BKR registraties, fraudemeldingen en EVR incidenten, geschillen met grondhandelaren en schade door online casino’s. Ons doel is duidelijk, wij zorgen dat jij verder kunt met je leven zonder onnodige belemmeringen.
Bij ons sta jij centraal. Je krijgt één aanspreekpunt, duidelijke uitleg en vaste updates. Wij analyseren je dossier grondig en bouwen stap voor stap een sterke juridische onderbouwing. Daarbij schakelen wij snel met banken, instanties en wederpartijen. Transparantie is een kernwaarde, je weet altijd welke keuzes wij maken en waarom.
Wij combineren juridische expertise met persoonlijke aandacht. Met duizenden succesvol afgeronde dossiers en een sterk trackrecord in financieel recht hebben wij bewezen dat wij resultaten leveren. Cliënten waarderen onze eerlijkheid, duidelijke communicatie en de rust die wij hen teruggeven.
Of je nu een hypotheek wilt aanvragen, onterecht geld kwijt bent aan een casino of vastzit aan een fraudemelding die je toekomst belemmert, Dynamiet Nederland staat naast je. Wij gaan door waar anderen stoppen en vechten voor jouw rechtvaardigheid.
Jacob leendert van Rijweg 127, 2713 HZ, Zoetermeer, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
⭐⭐⭐⭐⭐
**Zeer tevreden over Dynamiet Nederland!**
Supergoede communicatie en een ontzettend snelle reactie. Het team is zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Mijn probleem werd in zeer korte tijd opgelost, wat ik enorm waardeer.
Je merkt meteen dat ze klantgericht werken en echt hun best doen om snel tot een goede oplossing te komen. Alles verliep soepel en prettig.
Absoluut een aanrader! Heel erg bedankt voor de geweldige service! ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar från Dynamiet Nederland
We zijn erg goed geholpen door dynamiet nederland . Het contact verliep goed . Eerst kregen we een intakegesprek via de telefoon , en hoorde we wat onze kansen waren . Daarna hebben alle benodigde documenten verzameld en doorgestuurd .
Nadat de aanvraag voor verwijdering door dhr Franssen was opgesteld duurde het ongeveer 3 weken dat onze BKR registratie verwijderd was . Het totale traject heeft 8 weken geduurd maar het was het wachten waard .

Svar från Dynamiet Nederland
Top bedrijf, weer uit de vuur geholpen.
Heel erg bedankt team Dynamiet Nederland

Svar från Dynamiet Nederland
Dit bedrijf maakt gebruik van misleidende reclame.
Tijdens onze eerste ontmoeting verzekerden ze me dat mijn zaak zou worden opgelost, omdat ze andere zaken al succesvol hadden afgehandeld.
Ik tekende een overeenkomst met hen en ze rekenden me een fortuin aan – ze zijn erg duur – alleen al voor het opstellen van het verzoek tot schikking met de partij waarmee ik een geschil heb.
Nadat ik hen het verzoek had gestuurd, was hun reactie negatief; ze wezen mijn verzoek af.
Ze vertelden me dat als ik andere stappen wilde ondernemen, de kosten zouden oplopen. Kortom, dit bedrijf misleidt je en lost niets op.
Ze zijn niet te vertrouwen, dus maak geen gebruik van hun diensten, want het is pure oplichting.

Svar från Dynamiet Nederland
Het doel is bereikt! Mijn bkr is verwijderd. Het contact tijdens de procedure is prima, het intake gesprek was prettig.
Verbeter punten geen spoed regeling starten en 6 weken beloven terwijl het uiteindelijk bijna 3 weken langer heeft geduurd maar wel gewoon het volledige bedrag heb moeten betalen.
Niet op de stoel van de hypotheker zitten, dit is niet wat de opdracht was. Mijn partner moest ook van alles indienen terwijl hij hier helemaal buiten mijn bkr registratie stond. Ik had beter niet kunnen zeggen dat ik samen een hypotheek wilde dan hoefde hij ook niet van alles te doen en in te leveren.

Svar från Dynamiet Nederland
Binnen 2 maanden mijn negatieve BKR weg. Super blij mee en ben goed meegenomen in het proces m.b.t. de status. Thanks :)

Svar från Dynamiet Nederland
Een maand geleden gevraagd of ze 2 A coderingen konden verwijderen ivm hypotheekaanvraag. We hebben opgevraagde stukken naar ze gestuurd, werden daarbij steeds zeer vriendelijk geholpen en gisteren kregen we het nieuws dat de coderingen zijn weggehaald! Heel erg blij mee! Bedankt Dynamiet!

Svar från Dynamiet Nederland
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Dynamiet. De communicatie was duidelijk en professioneel, en mijn aanvraag werd verrassend snel afgehandeld. Dankzij hun deskundige aanpak verliep alles soepel en zonder zorgen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partij met een snelle en klantgerichte service!
Bedankt voor de geweldige ondersteuning! 👏

Svar från Dynamiet Nederland
Adequaat ,accuraat en betrokken medewerkers. Dank aan Lisa( procesjurist) en de medewerkers. Coderingen verwijdert. We kunnen verder met onze toekomst

Svar från Dynamiet Nederland
Had a A2 registration and they helped solve it really quick. At beginning heared from 2 banks and 1 financier that it wouldn’t be problem at all because it’s paid off but after signing a deal w makelaar apparently it became a problem. Dynamiet helped me really quick contact was good and they were invested in a case 11/10.

Svar från Dynamiet Nederland
Vanaf eerste moment online invullen op de site en telefonisch contact zo goed geïnformeerd en geholpen echt een hele dikke pluim voor dit bedrijf en medewerkers. Onze dank is mega groot. Aanrader 100%

Svar från Dynamiet Nederland
Dankzij Dynamiet Nederland is onze BKR-registratie succesvol verwijderd. Vanaf het eerste contact zijn we professioneel, vriendelijk en duidelijk begeleid. We werden gedurende het hele traject goed op de hoogte gehouden en al onze vragen werden snel beantwoord.
Wij hadden meerdere noteringen en durfde het eerst niet aan, want hoe ken een bedrijf er nou voor zorgen dat je negatieve bkr notering word verwijderd?!
Bij het eerste intake gesprek bekijken ze of er een kans van slagen is voordat ze een zaak aanmaken dus eerlijkheid is er zeer zeker!
Maar wat zijn wij Dynamiet onwijs dankbaar dat wij nu door hun onze overwaarde van onze hypotheek kunnen gaan aanvragen, zonder hun was dit niet gelukt en hadden we echt nog moeten wachten! De eerste 3 waren er zo vanaf alleen 1 deed moeilijk en toen kregen wij een hard hoofd erin dat deze ook verwijderd zou gaan worden. Mevrouw Gullik heeft ons uiteindelijk fantastisch geholpen en nadat zij nogmaals een verzoek had ingediend werd de notering de volgende dag uiteindelijk ook verwijderd! Nooit gedacht dat het zou lukken, maar niets is minder waar door dit bedrijf en de doorzetting van mevrouw Gullik zijn wij vrij van negatieve noteringen!
Hoop het nooit meer nodig te hebben, maar mocht het wel zo zijn zou ik zeker Dynamiet weer inschakelen!
Het resultaat heeft voor ons een enorm verschil gemaakt en geeft ons weer mogelijkheden voor de toekomst. We zijn ontzettend blij met de inzet, deskundigheid en betrokkenheid van het hele team.
Wij raden Dynamiet Nederland dan ook van harte aan aan iedereen die hulp nodig heeft bij een BKR-traject. Nogmaals heel erg bedankt!

Svar från Dynamiet Nederland
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Het contact verloopt altijd professioneel, persoonlijk en vriendelijk. Er wordt snel gereageerd en de bereikbaarheid is uitstekend. Afspraken worden altijd nagekomen, waardoor je met een gerust gevoel op hen kunt vertrouwen. Het gewenste resultaat is behaald. Absoluut een aanrader!

Svar från Dynamiet Nederland
Uitstekende begeleiding en serieus snel gehandeld

Svar från Dynamiet Nederland
Dankzij de deskundige hulp van Dynamiet Nederland is mijn negatieve BKR-codering succesvol verwijderd.
Dynamiet is Een absolute aanrader als je juridische hulp nodig hebt bij BKR-zaken. Ik werd continu op de hoogte gehouden van het proces. en altijd bereikbaar voor mijn vragen. Ik ben erg blij met mijn financiële situatie.

Zeer professionele aanpak.
Was een lastige casus
Maar uiteindelijk het beoogde resultaat bereikt en de codering verwijderd.
Zeer tevreden!

Svar från Dynamiet Nederland
Na een lang traject met meerdere negatieve BKR-registraties kan ik niet anders dan mijn waardering uitspreken voor Dynamiet Nederland.Vanaf het eerste contact werd mijn dossier serieus genomen. Er werd niet alleen gekeken naar de registraties zelf, maar vooral ook naar mijn persoonlijke situatie, de oorzaak van de achterstanden, het tijdsverloop en mijn huidige financiële stabiliteit. De communicatie was helder en professioneel en ik werd gedurende het traject goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Wat ik vooral waardeerde, is dat Dynamiet verder keek dan standaard argumenten en een sterk onderbouwd verzoek heeft ingediend waarbij zowel de juridische als persoonlijke omstandigheden zorgvuldig zijn meegenomen.Het resultaat mag er zijn: alle negatieve BKR-registraties zijn inmiddels verwijderd. Hierdoor kan ik eindelijk verder met mijn toekomstplannen, waaronder het kopen van een woning. In het bijzonder wil ik Vera van der Vliet bedanken voor haar deskundigheid, betrokkenheid en doorzettingsvermogen gedurende het hele traject. Ik kan Dynamiet dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die tegen onterechte of niet langer proportionele kredietregistraties aanloopt en behoefte heeft aan deskundige begeleiding

Svar från Dynamiet Nederland
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.