Jeg købte de fineste Wooden snedkers i web shoppen. Beskrivelse af størrelser var meget hjælpsomt, så de passede bare perfekt. Jeg fandt den sødeste skjorte bluse - til rimelige penge så den kom ogs... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg har handlet hos dresslab igennem mange år og mange gange. Super personlig service og varerne passer til beskrivelsen. Handler der helt sikkert igen.
Altid et skønt og stort udvalg af muligheder/mærker. Fantastisk information under live salg og i butikken, samt Super god og professionel service
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Er du til silkekjoler, festkjoler, lange kjoler, blondekjoler, cocktail kjoler eller bare sorte eller røde kjoler? Så smut ind på DressLab.dk. Der er gratis fragt ved køb over 399 kr. og hurtig levering på 1-2 hverdage, 14 dages returret og gratis indpakning.
Kontaktuppgifter
Christian 8.s vej 6A, 8600, Silkeborg, Danmark
- hl@dresslab.eu
- www.dresslab.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har handlet hos dresslab igennem…
Jeg er virkelig glad for at handle…
Jeg er virkelig glad for at handle online hos jer. Jeg er vild med jeres lives. Den måde styles præsenteres er i top og jeg sender sjældent noget retur. Jeg er do mere vild med at handle i butikken. Super hjælp og service. Desværre sjældent jeg besøger butikken pga afstand.
Jeg købte de fineste Wooden snedkers i…
Jeg fandt den sødeste skjorte bluse - til rimelige penge så den kom også med hjem.
Jeg elsker at kigge på tøj sko smykker i butikken, den er spændende og lækkert indrettet. Jeg har fået den bedste service i butikken og så er der hurtig levering.
Altid et skønt og stort udvalg af…
Smilende, kompetente og med lækre varer
Jeg startede med at følge Dresslab.dk lives på fb. Imponerede viden og gode tips der deles ud af. Og så er der altid gode tilbud at få. Skønt med en butik, som har varer til os som er over 30 uden det er konet og fra mærker som laver tøj i en pasform til rigtige mennesker. I butikken har jeg mødt Merete, som gav virkelig fin og behagelig service. Min nye yndlingsbutik.
Hurtig levering - fantastisk behandling af reklamation
Fik hurtigt min kjole leveret, men efter første vask tabte den farve. Jeg skrev og spurgte, hvad jeg skulle gøre. Fik gratis retur fragt og mega hurtig behandling af reklamationen. Perfekt service ✨
Yderst professionel og god service
Yderst professionel og god service. Kvaliteten er i top og altid god og ærlig information. Her handler det ikke om mersalg men om godt køb.
Har aldrig været i butikken men har…
Har aldrig været i butikken men har købt meget online og har fået en god behandling
Hurtig levering
Hurtig levering. Fin betjening i butik ved afhentning.👍🥰
God service og rigtig god kvalitet på varer
Hurtig levering og god kvalitet køber har kun købt fra deres webshop .da jeg bor for langt væk fra den fysiske butik. Altid god kvalitet og hvis noget skal byttes bliver det . Gjort hurtigt .

Køber primært ved Live streaming
Har aldrig været i deres fysiske butik (i Silkeborg - jeg bor på Sjælland), men har købt online flere gange, end jeg kan tælle. Altid i kølvandet på Live streaming eller i forbindelse med kampagner via nyhedsbrev.
Nem bestilling og problemfri levering. Gratis ved køb over 499 kr.

Svar från DressLab
Fantastiske live med god energi og…
Fantastiske live med god energi og stemning. Når man kommer i butikken er der en let uformel stemning og vigtigst af alt, får man professionel hjælp af høj kvalitet. Personalet er ærlige og meget dygtige til at vejlede.

Svar från DressLab
Hurtig og nem bestilling/ levering/ retur
Er vild med liveshows - der vises tøjet på og man får gode råd til sammensætning.
Pakker modtages hurtigt og hvis noget skal retur så er det mega nemt.

Hurtig og effektiv service
Altid en fornøjelse at handle hos jer, god service både hurtig og effektiv, hurtig service på returnering også,klar anbefaling herfra 😊😊

Svar från DressLab
Har sendt retur for nu 12 dage siden og…
Har sendt retur for nu 12 dage siden og intet hørt. Har fået kontakt til dem pr. Tlf 2 x m svar på de har travlt og ikke fået set på om retur er kommet tilbage , fået set dere sms , mail ….
At have travlt det er da et luksus problem.
Syntes ikke det er god still ikke at få svaret og bekræfte at ens retur er modtaget så man ikke går rundt og er nervøs for om den er kommet frem,
Øv for jer,

Svar från DressLab
Dejlig personlig betjening i en flot…
Dejlig personlig betjening i en flot butik. Indehaveren er selv i butikken og brænder for den gode kundekontakt. Mit første, men helt sikkert ikke sidste køb her.

Svar från DressLab
Reklamerede over et par sko som blev…
Reklamerede over et par sko som blev købt i starten af 2024. Talte med ejer Helle og returnerede dem. Hun var enig i at det var en reklamation og meget kort tid efter fik jeg tilsendt et par nye sko. Hurtig svar både på e-mail og telefon - og ingen udgifter til forsendelse.
Fantastisk kundeservice 👍❤️

Svar från DressLab
Opmærksom på fragt ved retur
Man skal lige være opmærksom på, at hvis man køber noget som ikke lever op til forventningerne, og man sender det retur så skal man betale fragt igen.
Det det kostede mig så 80 kr at prøve/se tøjet. Det er ikke for at diskutere om det er rimeligt, men det er da mange penge, at bruge på fragt, fordi man handler online.
Så det skal man lige være opmærksom på.

Svar från DressLab
Modtog et par sko hvor spænden desværre…
Modtog et par sko hvor spænden desværre gik i stykker.
Modtog samme uge et nyt par😊
Alt er gået rigtig hurtig uden nogen problemer🤩

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.