Dooris levererar ditt paket säkert och smidigt med grym koll på hus och lägenheter över hela Sverige. Leveransen sker under natten eller tidigt på morgonen utan kvittens. Du kan lugnt hämta in ditt paket när du vaknar. Nästan som jultomten.
Hade inte en aning om att varan kom…
Hade inte en aning om att varan kom från Dooris Hem sändes med Early Bird som jag inte har så goda erfarenheter av. Denna gång fungerade det dock perfekt. Om paketet försvinner så är det ju inte Dooris Hems fel. Early Birds sätt att lämna utanför dörr är däremot riskabelt. En skyltad Early Bird bil är ju lätt att följa och då stjäla paketet.
Uteblivet paket
Har väldigt dålig erfarenhet ifrån dooris och dom är inte värda ens en stjärna. Beställde smink ifrån ett företag som jag ofta handlar ifrån och fick en leveransbekräftelse från dooris att dom skulle dela ut mitt paket under natten el tidig morgon dagen efter. Kl åtta får jag ett sms att dom har levererat mitt paket och glad i hågen går jag direkt ut för att hämta det. Problemet var att det inte fanns något paket och inte heller såg jag någon budbil, bor lite avsides i radhus så det var lätt att se att ingen granne fått paketet i stället. När jag söker på kollinummer står det att paketet levererades kl fyra på natten, fyra timmar innan sms utskicket om leverans. Vid kontakt med företaget så skriver dom bara att dom inte har kvittens och tar inga bilder och att ärendet är avslutat för dom, efter det blev jag blockad att svara, det fanns ingen vilja att kontrollera om tex budbäraren gjort ett misstag. Deras konkurrenter tar bild både för deras och kundens säkerhet, trots att dom inte heller har kvittens. Det är första gången i mitt liv som paket inte har kommit fram och första gången det sköttes av dooris. Jag tror inte att dom ens var här och att det är fyra timmars spann mellan sökning status levererat o sms ger dom ett spann när kunder som jag går ut direkt efter mottagit sms.
Blev orolig när jag såg alla negativa…
Blev orolig när jag såg alla negativa kommentarer här men jag fick min leverans supersmidigt och har inget att klaga på!
De stal mitt paket!!
De stal mitt paket!!! Fick meddelande att paketet levererades kl 7:00 och gick till brevlådan direkt men där fanns inget paket och inte i de 2 grannarnas heller. Adressen de fått var rätt. De svär sig fria men de stal paketet.
Inga problem för mig
Gick hur smidigt som helst. Jag trodde att det skulle bli en massa strul efter jag hade läst tidigare omdömen om dooris så jag hade låga förväntningar. Men allt gick bra, paketet lämnades i min dörr runt 05. Leveransen var helt enkelt snabbt och smidigt för den här gången. Det enda va att dom tryckte ner paketet i brevlådan även fast det inte fick plats.
De stal mitt paket, och ljög för att beskylla mig för detta
Dooris hämtade mitt paket vid dörren, och påstod att de inte hämtat det pga att det inte var paketerat över huvud taget. Detta är en ren lögn, paketet var paketerat enl instruktion. De har alltså stulit mitt paket och hittat på en lögn för att avsäga sig ansvar.
Undvik Dooris om möjligt
Undvik Dooris om möjligt. Dem svarar inte på mail samt har det tagit dem snart 14 dagar att INTE leverera ett helt vanligt mindre paket.
Otroligt Bluff företag varning för…
Otroligt Bluff företag varning för detta , Fick leverans på morgonen inget paket fanns på plats kontaktade Dooris kundtjänst direkt fick till svar att det är inte deras problem. Är paketet levererat enligt dom så har dom ingen skyldighet ,tack Dooris där blev jag blåst på 1500 spänn hoppas detta företag åker på en kraftig granskning
De har inte kommit
De har inte kommit. Mina packet har legat i tre dagar vääldigt tydligt märkta. De skickar sms om att de "lyckades inre" hämta packeten. Och så i tre dagar. De göra bara tre försök - nu har de "förbrukat sina försök" (jag tror inte att hade ens varit här).
Uppdatering: jag kontaktade kundtjänsten och Doorris hämtade packetet.
Inte fått mina varor
Gjorde en beställning från Makeup Mekka i slutet på juni. 30 juni får jag ett mail att dom skickat varorna men en månad senare har dom inte kommit. Jag skrev till Makeup Mekka som tyckte att jag skulle kontakta Dooris. Gjorde det men mailet kom inte fram pga adressen inte finns, ändå gick jag via deras sida. Har alltid fungerat bra tidigare men inte den här gången.
Påstår att dom levererat paketet men…
Påstår att dom levererat paketet men jag har varit hemma hela tiden och det har inte levererats något paket. Dom har ingen säkerhet i att fota eller skicka ett aviserings-meddelande vid leveranser, vilket innebär att dom inte behöver ta ansvar för fellevererade/borttappade paket. Helt orimligt!
Lever inte upp till förväntningar
Att man får sitt paket med morgontidningen låter ju bra. Morgontidningen kommer ju fram. Tyvärr lever Dooris inte alls upp till morgontidningens leveranssäkerhet. Jag har tre nätter i rad fått meddelanden från Dooris "beklagar att ditt paket inte lyckats leveras som planerat" följt av "vi gör ett nytt leveransförsök imorgon" Inget kommer fram. Jag hade mycket hellre hämtat mitt paket på ett utlämningsställe. Jag bor i hus, google maps hittar min adress, på min brevlåda står både mitt namn och min adress - Dooris hittar inte!!
Företaget fyller i fel adress för…
Företaget fyller i fel adress för leverans och kundtjänst vägrar ändra! Riktig oseriöst företag, undvik!
BOJKOTTA DOORIS - uppdatering 18/7
Ytterligare uppdatering 18/7 - DOORIS BORDE BOJKOTTAS!
Ni som hängt med här kanske har läst att jag har beställt (eller försökt beställa är mer korrekt) från MakeupMekka som använder Dooris.
Först skickade de ju ut ett nytt paket till mig från första ordern som inte heller kom fram (se tidigare inlägg).
Jag testade att lägga en ny order (hade dialog med MakeupMekkas kundtjänst under tiden eftersom de på Dooris inte svarade lika snabbt).
Jag blev så glad när det stod Earlybird vid checkouten (trodde att de hade tagit till sig av den massiva kritiken och agerat snabbt). Så jag beställde och skrev till kundtjänst som då makulerade den första ordern.
Väntade ivrigt på min beställning.
Döm om min förvåning när jag får ett sms från DOORIS (alltså inte Earlybird överhuvudtaget) "Ditt paket från Makeup Mekka är nu levererat i din postlåda" - sprang ut DIREKT och hoppades på att det skulle vara ett paket där men NEJ. Inte tredje gången gillt heller...
Skrev till kundtjänst igen och påtalade att man som kund blir rejält besviken när man beställer grejer i början av midsommarveckan som trots TRE FÖRSÖK fortfarande inte har kommit fram till mig?! Helt galet!
Nu frågade de på Makeup Mekkas kundtjänst mig om de skulle makulera min andra order också varpå jag svarade att hela tanken med att jag beställde ifrån dem ju var att testa deras produkter 😛 Får se vad som händer nu...
UNDVIK DOORIS FÖR ALLT I VÄRLDEN!
Ps. Hoppas att Makeup Mekka byter samarbetspartner illa kvickt för såhär stora leveransproblem luktar unket för mig.
Leveransförsök
Jag har försökt komma i kontakt med er gällande en beställning min systerdotter gjort. Det gäller varor från Makeup Mekka. Ni påstår att det inte gått att utföra leveransen trots att de varit hemma vid båda de påstådda leveransförsöken.
Nu undrar vi såklart vad som hänt och när hennes beställning kommer!
Spårningsnummer 00473402216050441458
Jag var orolig först helt ärligt men…
Jag var orolig först helt ärligt men fick mitt paket väldigt snabbt! Tack! Beställde från makeup Mekka för någon dag sen bara
Katastrofalt
Katastrofalt! Jag beställde en bok via ett företag som använder Dooris. Beställningen skedde den 12/6, idag är det den 30/6 och jag har FORTFARANDE inte fått någon bok. Som tur är man ute i god tid då det är en kursbok som jag behöver den 28/8 men som det verkar nu kanske man inte ser den denna sidan jul. I början var de snälla och svarade på mail men nu har de även slutat med det. Otroligt missnöjd! Har beklagat mig till företaget jag handlat ifrån och rekommenderat dem att se över sina fraktalternativ och avsluta samarbetet.
Skulle ge 0 stjärnor om det gick
Skulle ge 0 stjärnor om det gick. Fick sms OCH Mail om att mitt paket från makeup mekka levererats utanför min dörr. Inget paket fanns varken utanför dörren eller i min brevlåda!! Ingen granne som sett något/tagit det. Verkar tyvärr vara ett mönster om man läser andra recensioner. De levererar dessutom utan kvittens (från båda parter) så det hela känns som bluff, man kan tycka att de åtminstone skulle ta en bild på levererat paket men icke
Använd er inte av doris
Företaget som jag har köpte en bok ifrån använder sig av doris som deras leverantör. Först tog den 4 dagar för doris att hitta paketet som säljaren hade lagt i brevlådan och 13 dagar efter jag köpte boken har jag fortfarande inte fått nån bok levererad och spårningsfunktionen på doris hemsida är ur funktion och har varit det i minst en vecka. Så använd inte detta företag om ni vill ha hem era paket i tid
Fruktansvärt
Fruktansvärt. Försökt att få kontakt angående mitt paket från Makeup Mekka utan någon som helst framgång. De säger sig inte komma in i en ÖPPEN dörr. Beställ inte med detta ”företag”.