Fantastisk kundservice och bra…
Fantastisk kundservice och bra personlig support!

Svar från Domello
Domello registrerar och förvaltar domännamn samt webbhotell och e-post lösningar. Vi arbetar med allt från små till stora företag.
Kungsportsavenyen 37, 411 36, Göteborg, Sverige
Fantastisk kundservice och bra personlig support!

Svar från Domello
Jag har känt mig väl omhändertagen som den lilla kund jag är, vilket gör att jag känner mig trygg och säker på att det är ett bra företag att växa med!

Svar från Domello
Domello servar oss som kund med vår hemsida och webbhotell på ett utomordentligt sätt.

Svar från Domello
Awesome personal service. Always helpful to setup new domains and nameserver redirects

Svar från Domello
Jag har drivit mitt eget och andras företag under 18 års tid och fått en ganska stor erfarenhet av support inom webb och internet och annat som hör till det området. Domello lyfter sig över alla andra leverantörer genom att alltid vara tillgänglig och svara an på små och stora problem/frågor. De har ett kund och lösningsfokus som alla borde få ta del av.
Kan med stolthet rekommendera Domello!
Alf Hellström
Vd/ ägare Key Group Sweden AB
Vd/ ägare Hansahus AB

Svar från Domello
Grymt bra service och väldigt prisvärd hosting

Svar från Domello
Använder Domello för webbhotell åt mina företagskunder och kan bara säga att jag är sjukt nöjd. Riktigt bra service och bra prestanda på servrarna, lätt värt pengarna.