Dollar Rent A Car Omdömen

3 445
TrustScore 2 av 5

1. Biluthyrningsbyrå
  2. Biltillbehör

Founded in 1965 in Los Angeles, Dollar Car Rental is a trusted name in affordable, convenient vehicle rentals worldwide. Now part of The Hertz Corporation and headquartered in Estero, Florida, Dollar serves travelers through hundreds of airport and neighborhood locations globally. Dollar focuses on value-driven travel, offering a wide range of vehicles—from economy and compact cars to SUVs and premium options—with flexible daily, weekly, and long-term rentals. Known for competitive pricing, fast reservations, and convenient airport access, Dollar makes getting on the road simple and cost-effective. Customers can book easily online or via mobile, use major credit or debit cards, and manage reservations with ease. The Dollar Express rewards program unlocks faster service and exclusive savings. Support is available through the website, reservation hotline, and social channels. Start saving on your next trip today—join the Hertz email list now to unlock exclusive deals, flash discounts, and insider offers delivered straight to your inbox. Sign up now and take the first step toward smarter, more affordable travel. ,

Dålig

TrustScore 2 av 5

3 tn omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

(3 445)

280 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Aldrig mer Dollar

Jag kommer aldrig någonsin mer hyra från Dollar.
Tog betalt för något som heter Premium Emergency Roadside Service på 109 US Dollar.
Utan att informera mig i förväg eller fråga om jag vill ha det?
En hyra som verkade vara billigare än andra tar de betalt för påhittade Service.

24 december 2024

Fruktansvärt oseriösa

Fruktansvärt oseriösa. Den förbeställda bilen fanns inte kvar då jag missade upphämtningen med en 1/2 h och bokningen blev annullerad. Jag hade i bokningen angett med vilket plan jag skulle anlända med så det gick att följa om man var intresserad. Dessutom behöll de min handpenning som jag betalat i förväg. Så använd någon annan aktör om du vill ha en bekymmersfri kundupplevelse.

23 mars 2024

Dollar Rent A Car - absolut nej tack

Önskar att man läst Trustpilot innan man kom i kontakt med Dollar Rent A Car och bara att konstatera att det tragiskt låga omdömet stämmer bra med verkligheten. Ett oseriöst och osympatiskt företag som tar alla möjligheter att ta ut extra kostnader utan logik och rimlighet.

9 januari 2020

VARNING VARNING!

VARNING VARNING!

Snälla välj ett annat biluthyrningsbolag, vilket som helst förutom detta. Det som skulle bli det billigaste alternativet blev helt stört dyrt i efterhand.

Vart ska man börja? Vi beställde en GPS hemifrån då vi hört att det är extra dyrt på plats. För det första så drog mer pengar för GPSen än vad som stod på vår bokningsbekräftelse. När vi väl får GPSen så är det en MOBILTELEFON med en app. En mobiltelefon som säkert är 5 år gammal vilket gjorde att trots att vi laddade den konstant i bilen så gick ändå batteriet konstant ned. Så när vi åkte på länge resor så dog ändå GPSen. Kändes som vi gick och laddade GPSen konstant under vår USA vistelse. Hela nätterna och hela bilfärderna. De skulle dessutom gå att connecta till GPSens WIFI vilket inte alls gick. Dessutom var laddningssladden till GPSen sönder så vi var tvungna att använda vår egna sladd. Är detta värt att betala för? JAG HADE KUNNAT KÖPA EN EGEN GPS FÖR PENGARNA, ELLER KÖPT 5 EGNA GPS-APPAR TILL MIN MOBIL. Efter massa bråk skulle vi få tillbaka halva pengarna tillbaka för vi ändå hade använt GPSen. Man ba, JA FÖR VI LÖSTE ALLA PROBLEM SJÄLVA. VI HAR JU INTE FÅTT DET VI BETALAT FÖR OCH DET HAR TAGIT ENORM TID. "Chefen" sa att hon använt denna GPS själv och att det hade funkat. Jag ba, vänta... har du använt just denna mobiltelefon? hon ba nej men en annan. Man ba, PRECIS!! Jag klagar inte på appen utan att mobilen är gammal och dålig att batteriet är helt slut. Så att du använt en annan GPS/Mobil skiter väl jag i.

GPSen var det första. För det andra blev vårt totalpris på plats (förutom det vi betalat hemma) 427 dollar. När vi kollar kontot har de dragit 507 dollar. vi frågar även om detta lär vi lämnar tillbaka bilen och ingen kunde förklara detta förutom chefen som säger att de tar 15% i reservation. DETTA HAR INGEN SAGT NÄR VI HYRDE BILEN. Detta blir som ni själva ser inte ens 15% utan närmare 20%. Dessa pengar ska vi enligt som få tillbaka sen... det blir spännande att se...

De försökte dessutom lura på oss massa saker och sa vad det kostade utan att berätta var det va. Exempelvis försäkring. Det enda hon sa var "vill ni ha försäkring" och pekade på ett papper. Som att man inte hade någon försäkring annars. Min kompis hade läst på och kom på henne genom att säga att försäkring ingår ju i bilen. OCH DÅ säger hon, ja men inte bärgning. SÄG DET FRÅN BÖRJAN!! Hon försökte sååå få oss att tro att INGENTING ingick. Ett seriöst företag hade sagt att "försäkring ingår men vill ni har en försäkring för bärgning om det skrev en olycka etc?".

OCH SEN TULLEN!!!! DETTA VERKAR VARA DET ENDA BILUTHYRNINGSBOLAG SOM TAR 15 DOLLAR UTÖVER DEN VANLIGA TULLEN PER GÅNG MAN PASSERAR EN TULL!!! Därför försöker dom istället sälja på en tullgrej för 59 dollar så man kan åka in och ut genom tullen hur många gånger man vill. Vi försökte fråga om detta men vi kände att hon bara försökte sälja på oss det för hon vägrade säga vart tullarna var och frågade vart vi skulle bo och då ba, jo men då behöver ni det. Min kompis har varit i USA förut och sa att hon inte haft någon sånt tidigare så vi skippade det.

ALLTSÅ hur svårt kan det vara att ge information till kunder. Säg vilka vägar och ungefär vart tullen är, vilka sätt man kan hantera tullen och vad dom rekommenderar. DETTA BOLAG SKRÄMMER KUNDEN TILL ATT KÖPA NÅGOT MAN INTE ENS BEHÖVER.

När vi hade lämnat bilen och gick in för att klaga var det sån lång kö och fick nästan ångest över alla som stod i kön i och med att jag visste att alla dessa kommer bli lurade.

Helt oacceptabel personal som hela tiden tittade på sina kollegor och skrattade oss rakt upp i ansiktet. Dom vet att hela deras jobb går ut på att lura kunder.

Så jäkla nervös nu i efterhand att de bara ska dra massa pengar för saker de hittar på nu också efter att ha läst andras erfarenheter. Tagit bilder på bilen både innan och efter iaf så hoppas ha bevis i så fall men läskigt att de bara drar pengar från ens konto.

Ångrar att jag inte läste här innan vi hyrde vår bil hos Dollar. Som sagt, ta ett annat bolag, det kommer bli billigare i slutet..

15 oktober 2018
Visa omdömen på alla språk. (3 445 omdömen)