Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

zelfs wanneer je je factuur hebt betaald, blijft doccle je herinneringen sturen ter betaling

Ik had doccle pro gekozen voor peppol, en heb tot nu toe alleen maar slechte ervaringen.

Ik betaalde de eerste keer meteen via doccle, maar in februari kreeg ik een herinnering dat ik niet zou betaald hebben en dreiging dat de peppol dienst zou worden stopgezet.

Dus ik kijk mijn rekeningen na, omdat ik altijd alles meteen betaal en ook goed herinnerde dat ik toch had betaald? De keer was het bedrag ook verhoogd. Van 36, omdat ik vroegtijdig mij inschreef, was het al in de verhoogd tot 52? Ik betaal braaf.

Nu, 16 maart, weer een dreigmail van doccle, voor betaling. Terwijl op het doccle platform de factuur mooi betaald staat. Wanneer ik een klacht indien, moet ik mijn betaling bewijzen. (waarom, want op doccle staat bij de factuur: betaald op 9 februari).

onbegrijpelijk - en dit is dan een service die wordt opgelegd door de overheid.

18 mars 2026

Onprofessioneel.

Doccle Pro geactiveerd in december 2025 voor mijn firma. Plots begin maart 2026 niet meer aangesloten bij DocclePro wanneer ik iets wou factureren aan een klant. Ik mail meteen de klantendienst en sluit me ondertussen meteen terug aan bij DocclePro met opnieuw een nieuw abonnement om terug te kunnen factureren naar klanten toe. Paar dagen later krijg ik een mail terug vd klantendienst met als antwoord dat ik mijn factuur niet had betaald en ze mijn account annuleerde. Ik heb hun daarop vriendelijk aangesproken dat ze mij hiervan wel eerst hadden mogen informeren met een standaard verwittigingsmail daar ik niets v factuur had ontvangen. Geen antwoord op gekregen van hen. Bij opnieuw aan te sluiten kreeg ik wel een factuur en deze diende betaald te worden voor 31 maart. Nu krijg ik vandaag (16 maart) opnieuw een mail waar in staat te lezen dat ik dringend dien te betalen anders sluiten ze mijn account opnieuw en profiteer ik niet meer van de levenslange korting bij Doccle Pro. Ik heb nog twee weken de tijd om te betalen in godsnaam. Wat een onprofessioneel gedrag is dit?

16 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Doccle veroorzaakt alleen maar stress

Sinds ik Doccle gebruik, heeft het eigenlijk nooit echt zin gehad. Ik betaal mijn facturen altijd op tijd, maar toch blijf ik meldingen krijgen dat iets niet betaald zou zijn.

In plaats van administratie eenvoudiger te maken, zorgt Doccle alleen voor onnodige stress en verwarring. Een dienst die verkeerde betalingswaarschuwingen stuurt, helpt niet – het creëert juist problemen.

Als alles al betaald is, zouden er geen waarschuwingen mogen komen. Een digitaal platform dat betalingen niet correct kan volgen, mist eigenlijk zijn hele doel.

Eerlijk gezegd lijkt het alsof deze dienst meer problemen veroorzaakt dan oplost. Ik overweeg serieus om Doccle gewoon uit te schakelen.

15 mars 2026

Chronophage et peu ergonomique

On a l'impression d'être au moyen-age de l'informatique. Très peu ergonomique et très chronophage. Présentation sans doute faite par un informaticien avant pour un informaticien.

12 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Entreprise pas correcte et pas au…

Entreprise pas correcte et pas au service du client. Malgré des échanges de mail, ne veux pas reconnaitre ses torts. On vous prend plutôt pour un demeuré. Il est impossible de s'expliquer par téléphone et on doit subir dans des échanges interminables de mails que ne change pas la situation. On parle de 4 EUR ici... Jamais vu ça...

6 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

heb doccle pro je zou van een pdf een…

heb doccle pro je zou van een pdf een digitale factuur kunnen maken die leest die niet volledig btw verlegd komt niet goed op de final check staat die er niet op gewoon btw incl. al geprobeerd iemand te bereiken lukt niet geen antwoord ik ,zit mijn tijd te verdoen al 2 dagen aan verspilt ik ga op een ander proberen heb geen keuze mijn facturen moeten verstuurd worden

3 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet meer te openen via mijn app

Vroeger geen enkel probleem mee gehad. Sedert september kan ik nu via mijn app de documenten niet meer openen of de boel slaat tilt. Service bij doccle een dikke nul, geen idee wat die daar eigenlijk zitten te doen?!?

8 november 2025

1 ster is 1 ster teveel

Automatische upload vanuit je eigen website (vb webshop) is voor de Pro gebruiker onmogelijk. Halve en vage beloftes zorgen ervoor dat je 8 dagen bedenktijd voorbij zijn. Dan maar een poging om elke factuur handmatig in te geven. Probleem factuur wordt niet volledig gelezen en kan niet worden verstuurd. Hun oplossing manueel invoeren! Hun antwoord is ... tja dat gebeurt soms daarom de mogelijkheid om het manueel te doen. Zelfde PDF uitgetest bij hun concurrent met een zeer positief resultaat. Mijn mening; wij werken liever met zeer grote bedrijven. Ingeval nodig, alle emails veilig opgeslagen.

8 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service !

Ik kreeg een mail van Doccle, waarbij ik op een link moest klikken. Hoewel ik heel goed oplet op phishing (mailadres, taalgebruik, fouten...) begon ik na het aanklikken toch te twijfelen. Ik stuurde een mail naar Doccle op zaterdag, 's namiddags kreeg ik bericht dat ze het zouden nazien, en op zondagmorgen bevestiging dat het wel degelijk van hen was. Met al die phishingmails zou je aan alles twijfelen, maar dit was een opluchting. Top service !

14 december 2024

GEEN betalingen via Doccle meer

Betaling aan Total Energies via Doccle doorgevoerd en daar is blijkbaar iets fout gegaan. Het heeft weken geduurd om het geld terug te vinden bij Total Energies. Doccle support stelt niets voor. Wijze les geleerd, GEEN betalingen via Doccle meer.

8 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik gerbuik Doccle (afgekort D) op…

Ik gerbuik Doccle (afgekort D) op proef.
D is niet helder en volledig genoeg naar nieuwe, kritisch oordelende klanten.
Ik wil weten :
- wat is het juridisch statuut van D;
- welke compensatie D waarborgt indien de D gebruiker een factuur niet tijdig ontvangt;
- kortom, welke de rechten en plichten van D en klant zijn.
Zonder deze info zal ik D niet verder gebruiken vanaf april 2024.

4 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Doccle onbereikbaar bij problemen met account

Als er een nieuw document in Doccle beschikbaar is, krijg ik daar geen e-mail van. Zo heb ik al belangrijke documenten en facturen mislopen. Reeds twee maal heb ik dit via het contact center aan Doccle gemeld, maar ik krijg geen enkele reactie. Doccle heeft ook geen telefoonnummer en is dus de facto onbereikbaar.

1 juni 2023

Knullige uitwerking

- Knullige uitwerking
- Extra aanmelding met itsme maakt alles nog omslachtiger, niet noodzakelijk veiliger
- Niet mogelijk om pdf digitaal te ondertekenen
- Niet mogelijk om documenten in bijlage per e-mail te ontvangen
- Niet mogelijk om ondertekende bestanden terug naar afzender te versturen op deze manier
- Helaas soms de enige optie

24 juni 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.