Dansk Køkken fornyelse forstod os fuld ud og vi fik præcist hvad vi forventede.. Opgaven var tydligt og klar formuleret til køkken montøren. Køkken montøren arbejdede professionel og effektiv, ingen... Se mer
Företaget har svarat
Rigtig god og professionel oplevelse fra valg af materialer og montering med et flot resultat (nye låger og bordplade i vores badeværelse) og til en fornuftig pris. Kan anbefales
Företaget har svarat
Jeg er meget tilfreds med den vejledning, som blev givet inden jeg traf den rigtige løsning for mig. Og montøren lavede et rigtig godt stykke arbejde. Jeg fik fornyet både køkken og badeværelse. Og er... Se mer
Företaget har svarat
Søde mennesker, der arbejder hurtigt og effektivt. Kompetent vejledning. Dejligt at firmaet prioriterer at køre ud til kunden og lave et uforpligtende tilbud. Det gjorde at vi valgte netop dette fi... Se mer
Företaget har svarat
Drømmen om " Nyt " køkken, bad, bryggers eller garderobe kan være en langsom og måske omfattende proces. I disse tider med grøn omstilling er det blevet meget populært at lave fornyelser, da vi kun fornyer det, som trænger. Sådan undgår vi at en masse materialer bare bliver smidt ud til ulempe for miljøet. I Dansk Køkkenfornyelse kan vi lave låger, skuffer, bordplader & skabe på mål. Vi har prøver på materialer med i bilen, så i kan vælge design, farver, bordplader samt skuffer. Desuden kan vi også være behjælpelig med greb. Så uanset mærke og årstal på dine eksisterende skabe kan vi tilpasse det alle køkkener og garderober samt bad. Vores monteringer tager typisk kun én dag og du er igen klar til at tage køkkenet i brug. Ønsker du en Køkkenfornyelse står vi parat til at hjælpe. Det hele foregår hjemme hos dig, da vi som sagt har bilen fyldt med prøver, som giver den fordel at du kan se farverne i det lys jeres rum nu engang har. Nemt, enkelt, miljørigtig og samtidig en besparelse. Sortimentet er stort både i farver og typer af materialer. Vi giver et gratis og uforpligtende besøg, hvor vi evt kan hjælpe jer med løsningen / indretningen samt valg af materialer. Køkkenrenovering / Køkkenfornyelse er kommet for at blive :-) Mvh Tommy
Højbakkevej 34 c, 9440, Aabybro, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tommy holder hvad han lover. Fantastisk resultat hver gang til aftalt pris. Nu har haft fornøjelsen af hans hjælp tre gange.

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
En virkelig god behandling og service af Ulrik.
Top professionelt og grundigt!!
Mit køkken og badeværelse står helt som forventet!!✨✨✨✨✨

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
En helt igennem god oplevelse.
God rådgivning, venlig og ligefrem kommunikation.
Alle aftaler om produkt og tid for levering og opsætning overholdt.
Hurtig og kompetent opsætning.
Absolut anbefalelsesværdigt.

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
jeg drømte om et nyt køkken og badeværelse.
dette gjorde Dansk Køkkenfornyelse muligt, alt var en super oplevelse, fra første besøg til det sidste.
De er så skønne, rare at tale med, de har så mange gode forslag til at opnå lige de ønsker jeg har, havde oplevelsen af at alt var muligt hos dem.
Har i dag det mest perfekte og skønneste køkken og badeværelse, ren nydelse hver dag. KÆMPE TAK FOR I TOG KAMPEN OP, OG FOR DET FLOTTE RESULTAT.

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
Vi er meget tilfredse med vores nye låger. Alt er gået helt perfekt. Lige fra første besøg til opsætning af låger. Vi kan kun anbefale firmaet

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
køkken blev leveret meget hurtigt og monteret fint på 4 timer. alt virker perfekt. Montør lavede fint arbejde

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
Hurtig og virkelig god levering og montering. Super godt arbejde og fantastisk service. Kan varmt anbefales.

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
Det var en fantastisk ændring, vores køkken fik. Tommy kom med mange gode forslag og fandt låger, der passede med vores eksisterende. Han foreslog sorte sokler, der bandt det hele sammen.
Der var problemer med en stikkontakt, der sad i vejen for køleskabets nye placering. Det klarede montøren på en fin måde.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale.

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
Meget venlig og professionel betjening fra Tommy. Arbejdet blev udført til tiden og til en fair pris. Vi fik skiftet låger på vores Hanstholm køkken, monteret greb og lagt ny bordplade i massiv eg med undersænket vask. Især bordpladen er flot. Der var et par småting ift. lågerne, der skulle justeres efterfølgende, men det klarede Tommys montør.

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
Levering tol tiden og som kvalitet

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
Arbejde der er udført er ok , men kvalitet af låger er ikke for god de er ikke stabil nok .
Efter af de fik ordre har vi ikke hørt fra Dansk køkkenfornyelse kun på mail en faktura , ikke noget om
det er ok det er dårlig kunde pleje .

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
Tommy kom med godt forslag til ændring af bryggersskabe.
Det blev lavet i dec. 2023 - og det funker simpelthen bare.

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
Alt var timet og tilrettelagt, alle opmålinger var rigtige. Tidsplanen holdt som lovet og prisen iorden.

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
God service og rådgivning ved første besøg.
Hvor opmåling og tilbud blev lavet.
Hurtig montering kun 14 dage efter bestilling. Virkelig flot arbejde udført af montør

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
Superfin renovering af vores køkken. Alle køkkenlåger blev udskiftet. God vejledning ved valg af køkkenlåger og perfekt arbejde af montøren. Hurtig opstilling.
Det ser ud til, at vi har fået et helt nyt køkken.

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
Meget imødekommende opmåling og flere gode ideer til ændringer som ikke fordyrede sagen, levering til aftalte tid og montering lige efter bogen. Ingen fejl i forhold til aftaler. Vi er meget tilfredse

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
alt var som lovet, ingen slinger i valsen, og det gælder både pris og kvalitet, flink montør, sød ærlig sælger
Tommy

Svar från Dansk Køkkenfornyelse
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.