Djurslandskadedyr Omdömen 8

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Vi kan varmt anbefale Jimmi

Vi kan varmt anbefale Jimmi. Han yder en super god service og er virkelig professionel. Den opgave han fik her hos os har han klaret til UG !!
Vores udfordring har været mus - og har kæmpet med at komme af med dem siden vi fik overdraget vores nybygget sommerhus i november 2023. Byggefirmaet har forsøgt at fixe problemet - men er aldrig kommet i mål med det. Men efter selv at have sat håndværker på som kunne fikse den konstrukstionsfejl byggefirmaet havde lavet - med vejledning fra Jimmi. Har Jimmi hjulpet os med at slette spor og sørge for at vi slap af med de sidste mus som havde bosat sig hos os. Så nu kan vi endelig begynde nyde vores sommerhus.

5 april 2026

Helt igennem serviceminded firma

Helt igennem serviceminded firma, yderst fair priser, hurtig tilbagemelding, yderst professionelt arbejde med præcis og korrekt vejledende guidning, stor virkning og generel meget behagelig kontakt til denne virksomhed.

2 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jimmi fra Djurslandskadedyr kan varmt…

Jimmi fra Djurslandskadedyr kan varmt anbefales. Havde problemer med muldvarper som blev løst på en hurtig og meget tilfredstillende måde. Jimmi er virkelig professionel og meget imødekommende. En virkelig god service til en meget rimelig pris. Kan varmt anbefale Jimmi.

11 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kommunen gav op og Jimmi trådte til....

Vi hørte en rotte i hulmuren 23 december. Vi blev utålmodige og den 28. januar hentede kommunen deres kasse fælder, da de ikke kunne gøre andet. Samme dag kom Djursland Skadedyr og satte fælder op og lavede diverse installationer. 19 timer senere var rotten fanget og vi kunne få lukket ordentligt af 🙏🏼👌🏼 Meget kompetent og faglig tilgang. Kæmpe anbefaling herfra 👍🏼 Jimmi går lige dét ekstra fordi han brænder for det han laver💪🏼

28 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste service jeg nok aldrig har…

Den bedste service jeg nok aldrig har oplevet mage til.
Jimmi brænder for opgaven, svarer hurtigt og er super professionel.
Havde hørt larm på loftet, og set spor fra rotte også på loftet.
Kontaktede kommunen, og der kom en rottemand ud. Han var her i 10 min., checkede loft, og sagde, er i tvivl om det er muse eller rotte afføring. Konstaterede mine egne fælder, fint sagde han og smuttede igen. (Indsender en klage til kommunen)
Ringede til Jimmi kl. 18 og næste dag var Jimmi på pletten. Han var ikke i tvivl, det er rotte.
Afsøgte hele ejendommen udefra, og fandt lyn hurtigt 3 steder, hvor der var fejl der skulle udbedres. Ikke noget vi selv kunne have fundet.
Jimmi været her igen, nu sat fælder op. Problemet tænker jeg er løst, med tak til Jimmi.
Selv om jeg selv har betalt for forløbet, har det været meget værd.
Vil gerne anbefale Jimmi alt det jeg kan.

19 november 2025

Bedste anbefalinger herfra!

Ærgerligt at man ikke kan give flere stjerner, for sådan en service skal man lede længe efter. Jeg får hjælp til bekæmpelse af myrer som var et KÆMPE problem! Jimmi er altid ved telefonen eller ringer tilbage med det samme og rykker hurtigt ud. Kvaliteten af arbejdet er bare i top og problemerne bliver løst med et smil. De Aller bedste anbefalinger herfra!!

17 juli 2025

Helt fantastisk god service

Helt fantastisk god service af meget serviceminded og professionel skadedyrsbekæmper.
Og så til en meget favorabel pris.
De allerstørste anbefalinger der kan gives herfra.

28 september 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.