Inget att rekommendera
Inget att rekommendera. Svindyra delar, svindyr frakt, med fel delar som grädde på moset.
Sveriges första och enda officiella DJI drönar butik. Din Officiella DJI Butik i Stockholm, vi har också service och reparation på DJI drönare. Grev Turegatan 10, 114 46 Stockholm
Grev Turegatan 10, 11446, Stockholm, Sverige
Har inte besvarat negativa omdömen
Beställningen i sig fungerade bra och mailkontakten har varit helt okej genom hela processen. De har svarat och följt upp när problem uppstått hos fraktbolaget ( 11dgr levtid) vilket jag uppskattar.
Det jag saknar är möjligheten att nå dem via telefon. Det finns inget telefonnummer, och i ett ärende där ett dyrt paket är försenat hade det varit värdefullt att kunna prata med någon direkt istället för att vänta på mail.
Sammanfattningsvis:
Bra och seriös hantering via mail, men avsaknad av telefonkontakt drar ner helhetsintrycket.
Jag har handlat endel både i den fysiska butiken och av dem på distans, de kan produkterna på djupet och är mycket hjälpsamma, när svårigheter har uppstått så har dessa avhjälpts effektivt och snabbt.
Jag tycker även om att de har en fysisk butik där jag kan handla av människor över disk.
Fantastiskt mottagande och deltagande i mitt problem med trasig drönare
Inköpt på Kjell o co som fullständigt ignorerade mig, men med lite egen efterforskning hittade jag till er på Drottninggatan
Tack
Ps aldrig mer Kjell o co Ds
Med vänlig hälsning,
Christer
Bra pris, snabb leverans och delen passade drönaren så kan inte begära mer. Kommer handla här igen om jag har behov av det.
Mycket hjälpsam och kunnig support/personal! Snabb handläggning!
Efter en snabb titt på deras hemsida och analys av deras prissättning fick jag intrycket att de är oseriösa och att man bör skippa dem. Behövde en del till min utrustning och DJI Stockholm var de enda som hade delen i sitt lager. Inget bättre läge att testa och se ifall min uppfattning var rätt eller fel. Mycket riktigt tog det två arbetsdagar bara för att skicka delen. De har avtal med Bring som i sin tur slarvar bort paketet och nu står jag här och ska åka utomlands på ett projekt utan den här essentiella delen. Vanligtvis tar det 2-3 dagar för mig att få hem mina produkter men inte hos dem här. Här tar det >= 6 dagar. Näe, skippa den här butiken om möjligt till varje pris. Du kan inte arbeta professionellt och ha en sådan här leverantör.
Varning, köp era drönare från något annat företag, väldigt oseriösa när de kommer till garanti frågor. De försöker flyg sina obligationer till varje pris även ifall du har rätt.
Kunnig och hjälpsam personal. Vi köpte en gimbal för och fick massor av hjälp att ställa in och förklara. Rekommenderas varmt. Klart mycket bättre att köpa i deras butik än nånstans på nätet.
Försökte ringa kundsupporten och även skicka meddelande via deras Facebook sida men utan ett återhörande från dom. Man borde följa upp bättre. Även om man är underbemannade så ska man ändå höra av sig tycker jag.
Bra priser, bra tillgång på varorna, trevlig och kunnig personal.
En tryggare upplevelse än via andra nätbutiker eller andra butiker med mindre kunnande.