Djen Design Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top team! Bij vraagstukken van onze kant wordt er door Djen Design altijd gelijk actie ondernomen. Daarnaast denkt men mee en draagt men pro-actief zaken aan. Wij ervaren de samenwerking als zeer... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Samenwerking verloopt prettig, creativiteit en grafische invulling sluit aan bij onze vraag.

Företagsinformation

1. Grafisk designer
  2. Reklambyrå
  3. Webbdesigner
  4. Webbdesign

Informationen kommer från olika externa källor

Djen Design maakt opvallende grafische- en website ontwerpen met fun, veel gevoel, oprechte purpose en vooral jouw unieke sparkle!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Samenwerking verloopt prettig

14 november 2019

Svar från Djen Design

Bedankt Jan! Wij zijn heel blij dat we inmiddels zelfs een compleet nieuwe huisstijl voor Rhiant hebben mogen ontwikkelen. Ook wij ervaren de samenwerking als prettig!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij vraagstukken van onze kant wordt er…

Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig.

31 oktober 2019

Svar från Djen Design

Thanks, Frank! Wij vinden de samenwerking met jullie ook fijn! :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Djen Design is een betrouwbare en…

Djen Design is een betrouwbare en creatieve partij waar wij onder meer de vormgeving en het onderhoud van onze website graag aan toevertrouwen.

Pieter Nieuwland
De Koning Advocaten

13 februari 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top huisstijl gemaakt door Djen!

Janis en Sharona hebben ons echt top geholpen bij een nieuwe huisstijl! Wij hadden een strakke planning, maar dan hebben ze perfect rekening mee gehouden. De enthousiaste manier van werken en communiceren geeft energie en dat zie je weer terug in het resultaat. Zeker een aanrader :-) Nogmaals bedankt Janis en Sharona!

19 augusti 2018

Svar från Djen Design

Fijn om te horen Ruud, en we zijn onwijs dankbaar dat we nog steeds leuke opdrachten voor jullie - snelgroeiende - bedrijf mogen doen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een TOP website dankzij Djen design!!!

Vanaf het eerste contact liep de communicatie uitstekend. Na een gesprek op kantoor, waren al mijn wensen voor een nieuwe website duidelijk en stond binnen enkele dagen al een voorbeeld online. Door de uitstekende kennis en ervaring waren de aanpassingen zeer snel verwerkt. Ook de meegeleverde handleiding om zelf de site aan te passen vind ik top, omdat ik hier niet elke dag mee bezig zal zijn. Dus mocht je een (nieuwe)website nodig hebben, dan kan ik het team van Djen design van harte aanbevelen!!

3 maj 2018

Svar från Djen Design

Dank je wel Sander! Om te werken met jouw prachtige foto's maakt ons dan ook weer super blij!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enorm bevlogen team met Janis als…

Enorm bevlogen team met Janis als inspiratiebron en kloppend hart. Indrukwekkend talent om van een idee een passende vorm en een meer dan passend beeld te maken. Maar ook meer technische vragen worden steeds weer opgelost. Djen Design is voor ons al jaren geen leverancier maar partner in business. Keep up the good work!

16 april 2018

Svar från Djen Design

Geweldig om te horen Mark, bedankt! Zeker ook dat we opnieuw van de partij waren met ontwikkeling van de nieuwe Quinter website!

Energiek, lef en fantastisch

Energiek, lef en fantastisch!
Wat een heerlijke mensen om mee samen te werken. Zo voelt het echt. Zo gaaf hoe ze de kern naar boven halen en weten om te zetten in beelden en uitstraling!
Toppers!!!

6 april 2018

Svar från Djen Design

Wij worden ook heel blij van jullie, Irma! Bedankt voor je review!

Ze zijn bij Djen Design allemaal top

Ze zijn bij Djen Design allemaal top, ieder met z'n eigen specifieke buitengewone kwaliteiten. Dat is pas synergie!

Thanks, Ad! Wat een compliment! <3

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel enthousiast team en een geweldig resultaat.

Presentatie van Djen Design, over wie ze zijn en wat ze doen, was heel goed. Heel enthousiast team. Onze wensen werden goed begrepen en zijn uiteindelijk vertaald in een geweldig resultaat. Echt een aanrader.

Svar från Djen Design

Wij worden enthousiast van enthousiaste klanten ;-) Bedankt, Niek!

Yes, Djen can!

Creatie, prettig en helder: trefwoorden als het gaat om Djen Design. Fijne samenwerking waarbij de resultaten echt heel mooi zijn. Beslist aan te bevelen!

Svar från Djen Design

Bedankt voor je toffe review, Tineke!

Beter bestaat niet!

Ik ben blij dat ik samenwerk met Djen Design. Er wordt naar je geluisterd zodat je krijgt wat je wilt. Janis en haar team denken mee, wat soms tot verrassende resultaten leidt. Je krijgt bij Djen Design meer dan waar je om vraagt.

Ga zo door!

Svar från Djen Design

Fijn om te horen, Monique! Tof om al zoveel jaar met je samen te werken!

Toppers

Djen is een vernieuwend, creatief bedrijf met lef. Ze denken volledig met je mee en gaan altijd voor een knallend resultaat. Zeker een aanrader dus ;)

<3 <3 <3

Persoonlijk, mooi en inspirerend

Het team van Djen is enthousiasmerend en inspirerend om mee te werken. Proactief doen ze zelf voorstellen. Al jaren werk ik met ze samen, zodat ze aan een paar woorden genoeg hebben om fraai vorm te geven van wat ik voor ogen heb.

Dank je, Angela!

Perfecte uitvoering!

Janis en team hebben mij meerdere malen uitstekend geholpen bij het ontwerpen/inrichten van mijn webshop. Precies zoals ik het in gedachten had, hebben zij het uitgevoerd. Ben meer dan tevreden en weet hun zeker te vinden voor een volgende keer.

<3 Thanks Jenny!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Janis en haar team staan altijd voor je klaar!

Janis en haar team staan altijd voor ons klaar. Ze produceren de gaafste dingen en zijn een erg prettig klankbord. We hebben onze naamsverandering, logo ontwerp en volledige huisstijl bij Djen Design laten verzorgen en we zijn er heel erg tevreden over! Groet De Media Collega's

Dank jullie wel!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.