Via internet iPhone besteld,prima levering met bijlage v.w.b garantie.Tot nu toe geen problemen,kan dan ook geen mening geven over service bij eventuele storing van het toestel.
Företaget har svarat
die ene ster minder ,omdat er geen Nederlandse beschrijving bij zat en het toestel uit de doos,( was even zoeken ingesteld stond voor Polen . verder zeer tevreden ,alles snel en netjes verpakt .
Företaget har svarat
En goede en snelle service, in mijn net gekochte telefoon zat en foutje in het scherm, deze is direct weer opgestuurd en na een week had ik een nieuwe telefoon.
Företaget har svarat
Het bedrijf is er mee gestopt dus .....
Superpersoonlijk en komen de afspraken na.
Aanrader

Svar från Dijkstra Telecom
Uitstekende en snelle levering. Gebruikte Iphone 6S Plus ongezien aangekocht , is boven verwachting goed van kwaliteit en compleet geleverd met alle accessoires. Top adres!!

Svar från Dijkstra Telecom
Betrouwbaar, snelle levering en goede service en tot slot ben ik erg tevreden met de telefoon!!

Svar från Dijkstra Telecom
Prima prijs , snelle reactie op vragen en snel binnen. Betrof een nieuwe Samsung S7 Edge

Svar från Dijkstra Telecom
En aanrader om daar en telefoon te kopen.Je word daar prima geholpen en goede service 100 punten.

Svar från Dijkstra Telecom
Professionele zaak met goede prijs/kwaliteit verhouding en top service! Zelfs bereid om een niet verkregen cashback actie zelf met mij te compenseren. Erg betrouwbaar en snelle reactie op zowel online als telefonische vragen

Svar från Dijkstra Telecom
Een luisteren oor van wat je nodig hebt uitstekend service

Svar från Dijkstra Telecom
Snelle levering en aftersales prima op orde.

Svar från Dijkstra Telecom
Zeer dienstverlenend en kundig geholpen.
Bedankt!

Svar från Dijkstra Telecom
Fantastisch personeel die net even dat stapje extra voor je zetten, en de koffie is erg lekker!

Svar från Dijkstra Telecom
Supermooi mobieltje besteld via de website van dit bedrijf en opgehaald in de winkel voor een mooie prijs die ik in een andere winkel er zeker niet voor gekregen had.
De eigenaar van deze winkel is een aardige jongeman die verstand van zaken heeft!
En de koffie is ook heerlijk😊
Product wat ik gekocht heb is meteen gebruiksklaar gemaakt voor mij, top!
Vragen die ik had werden meteen beantwoord via mail, chat of telefonisch, goeie service!
Deze winkel én eigenaar krijgt van mij een dikke 10!

Svar från Dijkstra Telecom
Zeer netjes en vriendelijk bedrijf! Wil iedereen aanraden om daar langs te gaan voor een telefoon!

Svar från Dijkstra Telecom
Zeer correct, enthousiast, laagdrempelig, service Gericht, altijd koffie klaar, parkeren voor de deur

Svar från Dijkstra Telecom
Een klein bedrijf waar vele grote nog veel van kunnen leren.
Betrouwbaar en een deskundig advies. Je bent geen nummer maar klant!

Svar från Dijkstra Telecom
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.