1. Datorbutik
  2. Mobiltillbehörsbutik
  3. Mobiltelefoner
  4. Datoraffär

Informationen kommer från olika externa källor

Apple Premium Reseller & Service Provider. Du hittar alla våra butiker här: http://www.digitalinn.se/privat/tjanster/vara-butiker

2,3

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Tre chanser, tre misslyckanden

1) Min dotter får utbytestelefon som pajar direkt efter att den korta 3 månadersgarantin gått ut.
2) Lämnar in min jobbtelefon som fått en liten spricka i skärmen. Deras bedömning blir att hela telefonen måste bytas ut för att den har "grova chassiskador". Vilket var en ren, j*vla lögn. Orkade inte dividera med dem och sa ok. Fick sedan höra gång på gång att Apple har problem med leveranserna. Konstigt, det är alltid så på Digital inn...
3) Min fru lämnar in jobbdatorn, får betala 13 000 för reparation. Får tillbaka den och de har då skadat en port samt skärmen. Vi kontaktar dem, de drar på svaren och klagar på att Apple har problem med leveranserna, avslutar med att rekommendera att hon vänder sig till någon annan. Fram och tillbaka i månader. Fine säger hon till slut, jag kan gå till någon annan men då får ni pröjsa för skadorna ni åsamkat min dator. Svaret blir "sorry, vi har konkat".

24 april 2020

Ångrar att jag anlitat detta företag

Lämnade i slutet av januari in min iPhone 8 för att få en utbytesenhet då den ej gick att reparera. Skulle ta max 5 arbetsdagar..

Fick den 31/1 ett mail om att det skulle ta något längre tid och fick frågan om jag ändå ville att enheten skulle beställas.
Ja, svarade jag. Vilket jag nu ångrar.

Den 25/2 när jag ännu inte har hört något kontaktar jag dem och får till svar att Apple har problem med sina leveranser.

Jag ringer då Apple och får till svar att de INTE har problem med sina leveranser.

Ringer då tillbaka till DigitalInn samma dag (25/2) och frågar i princip varför de ger mig falska uppgifter. Får då till svar att han jag pratar med ska be deras tekniker att kontakta mig dagen efter (26/2).

Nu är det 2 mars och jag har fortfarande inte hört något...

1 mars 2020

dålig service

Lämnade in telefonen på lagning och det skulle ta upp till tre dagar, har gått en månad utan någon telefon och har fått till svar dom senaste tre veckorna att ”den kommer inom kort”. Värdelöst

17 februari 2020

Felaktiga bedömningar

gick in med en vattenskadad macbook air som inte gick att laga, de sa att den aldrig kommer starta och erbjöd sig att köpa den för 500kr. Tvingades då köpa en ny dator av dem såklart.
Men valde att behålla min gamla dator, som började fungera några dagar efter när den torkat lite mer.

11 augusti 2019

service börjar med rätt information

Ringde för att stämma av glasbyte på telefonen och blev lovad att det fixas under dagen om inlämning innan 15. För de flesta är det 1. Svårt att vara utan mobilen för jobbet kräver 2. Svårt att hitta tid att ta sig till service och lämna in

Effekten för mig blir några timmars kvällsarbete vid två tillfällen istället för ett...

Enkelt att få rätt, så självklart ger jag er en ny chans;-)

8 augusti 2019

Har varit kund hos Digital Inn…

Har varit kund hos Digital Inn (Sundbyberg, Uppsala) många år och köpt ett antal datorer mm men nu får det vara nog. Säljarna är som värsta sortens beg-bil skojare, eller mobil abonnemang säljare. De utgår från att kunden är idiot när de själva inte vet hur en mac funkar. De utgår från (hoppas?) att man inte har råd och föreslår hyr-avtal som innebär att man betalar hela datorn på 2 år och sen måste lämna tillbaks den. Har hänt flera ggr. Affärsidé: hitta de dummaste kunderna för de kan man tjäna mest på. Att vettiga människor oftast har mer pengar och gärna kommer tillbaks till bra service, det har man inte tänkt på.

22 januari 2019

Riktigt dåliga.

Riktigt dåligt företag. Bad om att får tre tangenter fixade och de skickar ett prisförslag på 5000kr?! Det är en fem år gamal dator..

Nekade självklart detta och då tvingades jag betala 1000kr i felsökning ändå.

Gå inte till dem.

13 december 2018

Lämnade in min telefon och reparerade…

Lämnade in min telefon och reparerade den för 4000 kr (!). Får tillbaka den utan SIM-kort. De svarar att de inte kan lämna tillbaka simkortet och inte heller ersätta mig eller försöka kompensera på annat sätt.

Tycker det är dålig service att slänga bort något som tillhör kunden.

16 maj 2018

Väldigt otrevlig och okunnig personal…

Väldigt otrevlig och okunnig personal på Digital inn i Eskilstuna. Min dator ville inte starta upp och utan att ens kolla på datorn sa dem att man var tvungen att radera allt och att dem kanske inte kunde rädda datorn alls. Det skulle kosta flera tusen för att göra felsökning och att "kanske" kunna rädda något på datorn.Vad det skulle kosta att sedan få igång datorn kunde dem inte ens säga.

Lämnade in datorn i en annan butik som formaterade om datorn och räddade alla filer för 700 kr.

Kommer ALDRIG rekommendera denna butik till någon. Jag kommer heller aldrig att sätta min fot inne på Digital inn i Eskilstuna.

11 april 2018

Toppen!

Digital Inn på Götgatan (Sthlm) är enastående, alltid lika trevliga, hjälpsamma, kunniga och snabba - vad det än handlar om för problem! Rekommenderas varmt!

10 augusti 2017
Visa omdömen på alla språk. (17 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis