Bra priser jämfört med andra stora aktörer. Gick smidigt och lätt att hitta boende med det alternativet vi sökte. Det mest positiva var när Destinia erbjöd det rum vi önskade när själva hotellpersonal... Se mer
Bra priser och fin snabb återkoppling från kundtjänst! Behövde avboka ett hotell och pengarna var tillbaka på kontot efter två dagar! Wow! Ska definitivt boka med dem i fortsättningen då priser och rä... Se mer
Enkel och smidig bokning, men hade kunnat önska en mer detaljerad information om vad det egentligen var jag bokade. Bekvämligheter på hotellet, storlek och utrustning på rummet. t.ex.
Bokning fungerar bra.Oftast billigare än andra när det gäller fri avbokning och frukost på rummet. Bra villkor för betalning.Bra vad gäller kontakt lösning av problem MVH Sverker
En la Agencia de Viajes Online Destinia.com le ofrecemos las mejores ofertas en hoteles, vuelos, apartamentos, alquiler de coches y cualquier servicio relacionado con los Viajes. 902 303 555
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Snabbt och bra pris. Hade vart bra med svensk bekräftelse.

Svar från Destinia
Super bra bokning gjorde ett bättre pris än alla andra boknings sidor

Svar från Destinia
Var jätteenkelt att boka precis samma hotell till ett mycket lägre pris, grymt nöjd!

Svar från Destinia
Snabbt och enkelt att boka och allt stämde perfekt enligt bokningen!

Svar från Destinia
Köpte flygbiljetter med norwegian.
Gick snabbt & smidigt och helt ok pris.
Enda nackdelen var att det ej gick boka sittplats. Men fördelen med att de accepterar BITCOIN som betalmedel samt snabb & trevlig kundtjänst ger dem ändå 5 stjärnor!
Varför jag valde att boka via destiniaa istället för på norwegian var enbart för att de accepterar bitcoin som betalmedel. Sen var trevlig kundtjänst ett stort plus!

Allt fungerade perfekt.
Vi bokade en natt på Sagrada Familia Hotel Barcelona.
Billigt och bra.
Vi använder oss gärna av Destinia fler gånger

Svar från Destinia
Mycket dåligt! Dålig service och lurendrejeri! Bokade standardtyp/rum, men fick economy rum vilket vi INTE bokat och betalat för. Fick knappt plats i rummet och balkongräcket satt löst! Väl där så blev vi tvungna att betala 600 euro extra för att få uppgradera oss. Och då fanns det endast de dyraste rummen kvar! Och när man behöver hjälp så kan ingen engelska och de hänvisar bara till agency. Har dom inget sammarbete alls? Dessutom är de flesta i personalen på Palma Bay Club inte ens trevliga. Undantaget matsalspersonalen som var väldigt rara och trevliga.Allt kostar extra och extra. Konstigt nog tog dom inte extra för att doppa sig i poolen! Otroligt besvikna! Sparat pengar länge för att kunna åka. Sedan väl på plats en massa tjafs om rummen och inget rum första dagen eftersom vi fick lov att lämna på morgonen innan de fått fram nya rum.