Design og handelshuset Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hurtig modtagelse af min bestilling. Jeg havde glemt at tilføje betaling ved tekst, men havde skrevet jeg ønskede tekst. Det gik ok mange minutter efter jeg havde bestilt, hvor jeg blev ringet o... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Imødekommende og tager telefonen med det samme man ringer. Hurtig ekspedition og levering. Har tidligere handlet hos dem, og har kun rosende ord til firmaet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service - hurtig ekspedition Havde bestilt om aftenen - blev ringet op om formiddagen, da jeg havde lavet en tastefejl i teksten til gravering - total god service - og så var gaven klar til af... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg stod og skulle købe en jernfigur som gave og havde nogle spørgsmål omkring gravering. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål, og de sendte endda billeder, så jeg kunne se, hvordan graveringen... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med presentkorgar
  2. Leverantör av företagsgåvor
  3. Internetbutik
  4. Försäljning av alkoholhaltiga drycker

Skrivet av företaget

Rigtigt hjerteligt velkommen hos os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gaveløsning til enhver anledning. Hos Design og handelshuset arbejder vi med individuelle gaveløsninger til private og erhverv. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder den ideelle gave, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 20 99 81 45, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller til vores produkter. I vores fysiske butik på Højsagervej 2, 6920 Videbæk er vores personale altid klar med en hjælpende hånd og vejledning vedr. vores brede sortiment indenfor, metalfigurer, specialiteter, brugskunst og gavekurve.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

28 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Meget fin handel

Meget fin handel, og hurtig levering 👏🏻💫🤩👌🏻🎈

14 februari 2023

Svar från Design og handelshuset

Hej Signe. 1000 tak for den fine anmeldelse. Du skal vide at vi sætter stor pris på det. TAK
Med venlig hilsen TEAM Design og handelshuset

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Hurtig levering. Meget tilfreds.

25 januari 2023

Svar från Design og handelshuset

1000 tak for den flotte anmeldelse Anne Marie. Det er så skønt med vores kunders tilbagemeldinger til os. TAK. Med venlig hilsen Bettina Damholt og TEAM

Service på topplan

Vores firma har to gange handlet hos Design og handelshuset og har begge gange oplevet en helt fantastisk hjælp og service.

26 januari 2023

Svar från Design og handelshuset

1000 tak for den flotte anmeldelse Mai. Det er så dejligt med vores kunders tilbagemeldinger på det vi gør. TAK. Med venlig hilsen Bettina Damholt og TEAM

Wow. Super flot 🌟

Wow.. Helt igennem perfekt gave jeg modtog. Kortet var flot håndskrevet, pakken flot arrangeret, og modtaget til tiden. Tusind tak 🌟

21 december 2022

Svar från Design og handelshuset

Hej Morten. 1000 TAK for den fine anmeldelse af vores gavekurve. Det er bare så dejligt at få tilbagemeldinger fra vores dejlige kunder. TAK og rigtig god jul til dig. Med venlig hilsen Bettina Damholt og team.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte en metalfigur til svendegave

Bestilte en metalfigur til svendegave, da den pt. ikke var på lager skynder hun sig en aften at ringe til mig, fremfor bare sende en mail.
Der har været super kommunikation hele vejen igennem, gode opdateringer på hvor langt figuren var og super hurtig handling fra deres side så vi fik den helt rigtige figur og endda i god tid!
Kan klart anbefale dem!

19 december 2022

Svar från Design og handelshuset

Hej Louise. 1000 tak for din anbefaling af os. Det varmer så meget, at du værdsætter det vi gør og deler det med andre. TAK. Med venlig hilsen Bettina Damholt og TEAM

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg havde bestil 2 x hemmelige…

Jeg havde bestil 2 x hemmelige pakkelegsgaver, hold nu op en skuffelse, jeg fatter simpelthen ikke man vil være bekendt at tage 50,00 kr pr.stk. For de 50,00 kr. pr pakke kunne jeg have fundet på noget meget bedre selv. tingene der var i var max 10,00 kr. værd det må kunne gøres bedre. jeg anbefaler ikke at købe pakkelegsgaver herfra.

9 december 2022

Svar från Design og handelshuset

Hej Charlotte. Det lyder ikke godt og jeg kontakter dig mandag, for at finde ud af hvad der har været i dine pakker, så vi kan få løst dette.

Vores pakker til pakkespil har altid minimum den udsalgspris som man giver for pakken og ofte har vi fået gode tilbud hjem, så prisen på indholdet i pakken er højere.
Med venlig hilsen Bettina Damholt

Hurtigt levering & flot vare

Flot vare jeg har modtaget, pakket godt ind så de ikke kunne blive skrammet.
Havde pakket i løbet af 2 dage!
Handler klart her igen

3 november 2022

Svar från Design og handelshuset

Hej Kia. 1000 tak for den fine anmeldelse og anbefaling. TAK. Med venlig hilsen Bettina Damholt og TEAM.

Fantastisk service!

jeg bestilte en metalfigur med gravering i svendegave, men ville ændre teksten efter ordren var placeret. Jeg sender dem derfor en mail søndag aften, og mandag morgen 7.30 havde jeg svar om at ændringen var sket. Den blev sendt senere på dagen og havde pakken allerede dagen efter. Super service og flotte produkter! Handler der helt sikkert igen.

11 augusti 2022

Svar från Design og handelshuset

Hej Mikkel. 1000 tak for din anmeldelse. Dejligt når tingene lykkes og at vores kunder giver os deres anbefaling. TAK

Imponerende service!

Når jeg ser de tidligere anmeldelser, så er jeg slet ikke overrasket. For dén service, som de udbyder hos Design og Handelshuset er så indbydende og imødekommende for kundernes behov! Jeg kørte 2 timer ekstra den pågældende dag, da jeg havde brug for en gave med det samme og fordi, at hun kunne lave en gravering på få minutter. Da jeg nævnte et budget for gaven, så fik hun sammensat 6 kurve med det lækreste indhold til en overskuelig pris. Jeg vil aldrig tvivle med at køre en ekstra lang tur for at handle her igen, hvis behovet opstår :-) MAX KARAKTER!!!

6 augusti 2022

Svar från Design og handelshuset

Hej Tharsan. 1000 tak for den fine anmeldelse. Det er fantastisk at få sådan en tilbagemelding. TAK
Med venlig hilsen Bettina Damholt og Team

10 STJERNER!!!

10 STJERNER HER FRA!
Jeg kan kun anbefale design og handels huset! Nu har snart alle i familien deres egen metalfigur og de er virkelig fantastiske!
Jeg bestilte min ordre i går kl 14.30 og havde pakken dagen efter kl 9! I er simpelthen for fantastiske! ❤🎉

1 juli 2022

Svar från Design og handelshuset

1000 tak for de 10 stjerner Line ☺og den flotte anmeldelse, TAK. Med venlig hilsen Bettina Damholt og TEAM

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flot vare og hurtig afsendt

Flot vare og hurtig afsendt, kunne man måske lasergravere i selve produktet i stedet for en plade der ligner lidt en dymo ville der være nummer et. Men rigtig fin vare🙂

30 juni 2022

Svar från Design og handelshuset

Anders. Tak for din anmeldelse og dit input angående vores graveringer. Vi kan desværre ikke graverer direkte på vores figurer, da vi så bryder overfladebehandlingen og dermed kan der opstå rustdannelser ved graveringsteksten. Vores valg af den sorte alu plade til at lave graveringen på er selvfølgelig en smagssag. :-) Vores begrundelse for dette valg er, at med den sorte farve prøver vi ikke af efterligne metallets farve, men har i stedet en kontrast til metallet. Med venlig hilsen Bettina Damholt

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lynhurtig levering, super fin figur, fremragende service!

27 juni 2022

Svar från Design og handelshuset

1000 TAK for den fine anmeldelse Tina. Det er skønt at få tilbagemeldinger på det vi laver. Med venlig hilsen Bettina og Design og handelshuset

Fantastisk service 👍🏻

Kan varmt anbefale,at handle ved jer,en fantastisk hurtig god service og specielle unikt produktet der lever op til forventningen
Hilsen Anette

5 april 2022

Svar från Design og handelshuset

Kære Anette. 1000 Tak for den fine anmeldelse og din personlige henvendelse. Det varmer. TAK. Med venlig hilsen Bettina Damholt og Team

Super service.
Bestilte tirsdags inden kl 14 og dagen efter kl 16 havde jeg pakken.
Super fine og sjove figurere som jeg er sikker på vil bringe lykke ved svendegaven.
Stor ro til firmaet

9 mars 2022

Svar från Design og handelshuset

1000 Tak for den fine anmeldelse. Det betyder rigtigt meget for os. TAK fra Team Design og handelshuset

Super service!

Rigtig fine og gode adventspakker! Jeg er meget tilfreds med både købet og service.

12 december 2021

Svar från Design og handelshuset

1000 tak for den fine anmeldelse Amalie :-) Med venlig hilsen Bettina Damholt og TEAM

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Under 24 timer efter jeg lagde…

Under 24 timer efter jeg lagde bestillingen, stod jeg med pakken i hånden! Fuldstændig eminent hurtig service. Flot pakket ind var den også.
De får mine aller bedste anbefalinger.
Glæder mig helt vildt til at se dimsen jeg har købt, men det må vente lidt endnu 😄

8 december 2021

Svar från Design og handelshuset

Hej Maria. 1000 tak for den fine anmeldelsen og en rigtig god jul til dig. Med venlig hilsen Bettina Damholt og Team

Perfekt

Bestilte fredag over middag ( black friday). Kunne afhente dagen efter. Det er da til 5 stjerner ( eller mere ). Ydermere var varen som den skulle være.

28 november 2021

Svar från Design og handelshuset

Hej Lotte. 1000 tak for din anmeldelse :-) Med venlig hilsen Bettina Damholt og Team

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.