Super hurtig modtagelse af min bestilling. Jeg havde glemt at tilføje betaling ved tekst, men havde skrevet jeg ønskede tekst. Det gik ok mange minutter efter jeg havde bestilt, hvor jeg blev ringet o... Se mer
Företaget har svarat
Imødekommende og tager telefonen med det samme man ringer. Hurtig ekspedition og levering. Har tidligere handlet hos dem, og har kun rosende ord til firmaet.
Företaget har svarat
Super service - hurtig ekspedition Havde bestilt om aftenen - blev ringet op om formiddagen, da jeg havde lavet en tastefejl i teksten til gravering - total god service - og så var gaven klar til af... Se mer
Företaget har svarat
Jeg stod og skulle købe en jernfigur som gave og havde nogle spørgsmål omkring gravering. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål, og de sendte endda billeder, så jeg kunne se, hvordan graveringen... Se mer
Företaget har svarat
Rigtigt hjerteligt velkommen hos os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gaveløsning til enhver anledning. Hos Design og handelshuset arbejder vi med individuelle gaveløsninger til private og erhverv. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder den ideelle gave, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 20 99 81 45, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller til vores produkter. I vores fysiske butik på Højsagervej 2, 6920 Videbæk er vores personale altid klar med en hjælpende hånd og vejledning vedr. vores brede sortiment indenfor, metalfigurer, specialiteter, brugskunst og gavekurve.
Højsagervej 2, 6920, Videbæk, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lyn hurtig levering. Der var dog desværre fejl på det ene produkt, men der blev reageret hurtigt fra deres side af og dagen efter er der allerede et erstatningsprodukt på vej. Kæmpe anbefalinger herfra!

Svar från Design og handelshuset
Hvis du leder efter gaven til ham der har alt, så fandt jeg den her hos Design & Handelshuset.
Deres sjove metal figurer, med indgravering var den perfekte kobber bryllups gave.
Deres kunde service er fantastisk, ingen problemer med refundering af penge, og der er nemt at komme i kontakt med firmaet, og pakken kommer hurtigt, og er pakket ind i gavepapir.
Super god oplevelse.
Jette Nørrebro

Svar från Design og handelshuset
Vildt hurtig levering - 24 timer efter bestilling trods den også skulle indgraveres. Gratis indpakning til gave. Bedste anbefalinger herfra.

Svar från Design og handelshuset
I had a great experience with their customer service. The delivery company tore the box of the item I ordered and it was damaged. I reached out to their customer service to let them know, and they immediately replaced it, shipping it the same day. It was packaged in two boxes with so much packaging material they might not have any left, and it arrived safe! I really appreciate the level of care, thank you so much, Emma!

Svar från Design og handelshuset
Bestilt metalfirgur med gravering (+95kr). Modtog figur med påsat skilt via limpistol. Dvs der var ikke graveret på figur men påsat et lille skilt jeg selv kunne pille af.
Jeg blev derfor nødt til at sende figuren til en guldsmed for at få den graveret.

Svar från Design og handelshuset
Jeg bestilte en metalfigur til bryllup (Hippi brudepar) indgraveret.
Pakken kom meget hurtigt,virkelig effektiv service.
Den var så flot,og skånsom pakket ind. Jeg nænnede ikke at pakke den ud,for at se om alt var som det skulle være..Men alt var præcis som jeg ønskede,og brudeparret blev meget glade..Jeg kommer helt bestemt til at handle hos Design og Handelshuset en anden gang.Tak.

Svar från Design og handelshuset
Hurtig levering og god service 😊 tak for det

Svar från Design og handelshuset
Bestilte 2 stk. studine-figurer. Fik kun leveret en, og skrev straks samme aften. Dagen efter fik jeg besked om at en ny var afsendt sådan at vi kunne nå at få figurer med til begge piger :)
Uden problemer eller mistænkeliggørelse - fantastisk service, som man efterhånden kun oplever det med danske web-butikker. Af hjertet tak for hjælpen :)

Svar från Design og handelshuset
Hurtig og effektiv handel.
Bestilte en vare og den ankom hurtigt og sikkert indpakket.
Kan varmt anbefale stedet.

Svar från Design og handelshuset
Vi var MEGET i tidsnød og stod og manglede en svende gave. Og vi var alt for sent ude, men....
Ringede til jer og efter en kort samtale fik vi løst mit problem.
Gik på jeres hjemmeside og fik bestilt gaven, og 2 dage senere modtog jeg den.
Super kundeservice. Kan varmt anbefales at handle hos jer.
Mange tak for hjælpen og jeres hurtige indsats.... 😊

super duper
vi havde problemer med at udfylde levering helt rigtigt ,så vi ringede til dem og fik det ordnet så levering kom det rigtige sted hen nemlig helt til farsø :-)
tak for hjælpen med den flotte kurv :-)
alt iorden :-)

Svar från Design og handelshuset
Jeg bestilte igår eftermiddag efter kl 14 ( tirsdag d 14/5 ) og har allerede hentet den i pakkeshop. Fik besked fra GLS ved 13 tiden at pakken var klar til afhentning.
Det gik vildt stærkt og alt er bare perfekt og som det var ønsket.
Tak for supergod service.
God sommer

Svar från Design og handelshuset
Jeg bestilte en figur til mors dag, søndag 5/5, og den blev afsendt om mandagen. Fredag 10/5 ser jeg så, at den ikke er kommet i GLS’s besiddelse endnu. Jeg kontakter Design og handelshuset på mail, som straks svare tilbage. De vender tilbage med, at de vil efterlyse den hos GLS, og at GLS har 10 dage til, at finde den i. Jeg forklare min frustration over, at ideen med gaven går lidt tabt, hvis jeg skal vente så længe. Den flinkeste dame ringer så til mig, og fortæller at de forstår min frustration, og vil sende en ny figur med det samme, med PostNord, og her var klokken altså 17.30 på en fredag. I dag lørdag, altså dagen efter, ligger den klar til afhentning,og min mor kan få sin gave i morgen på mors dag.😍
Virkelig professionel, hurtig, imødekommende, og forstående håndtering af en sag, som faktisk er ude af deres hænder.
De får mine varmeste anbefalinger, og jeg vil helt klart handle der igen!🤩

Svar från Design og handelshuset
Hurtigt og professionel behandling af både varer og kunde. Jeg vil klart klart anbefale at handle hos Design og handelshuset.

Svar från Design og handelshuset
Ville købe en figur til svendegave, men var ude i sidste øjeblik (Dette var onsdag og skulle bruge gaven fredag). Ringede derfor til butikken onsdag eftermiddag for at høre om figuren var på lager, da jeg så ville køre til butikken og hente den - trods at det er ca. 100 km væk.
Personen i røret fortalte, at den var på lager og at de godt kunne nå at sende den så den var fremme i tide, også selvom den skulle indgraveres.
Jeg skyndte mig derfor at lægge en bestilling onsdag kl 15.30 og modtog figuren allerede næste formiddag.
Figuren var flot og helt som beskrevet og vist på hjemmesiden, fine detaljer og solid kvalitet. Ydermere var den pakket flot ind og indgraveringen var perfekt.
5 stjerner herfra!

Svar från Design og handelshuset
Absolut bedste købs oplevelse.
Hurtig levering, og flot pakket ind som ønsket.
Virkelig kæmpe ros

Svar från Design og handelshuset
Super flot svendegave. Levering dagen efter jeg bestilte. Kan kun anbefale denne butik.

Svar från Design og handelshuset
Rigtig fine ting hos jer. Super hurtig levering, dagen efter jeg bestilte. 5 stjerner herfra

Svar från Design og handelshuset
Hurtig levering. Gaven i fin indpakning og fremsendt i velforet kasse og derved ingen skrammer. Jeg er yderst tilfreds

Svar från Design og handelshuset
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.