Deresurbanklip Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg blev klippet den 25/6 jeg havde en…

Jeg blev klippet den 25/6 jeg havde en virkelig utilfreds oplevelse da jeg sagde til min frisør at jeg skulle klippes til lige over øjenbrynene men hun endte så med at klippe mig langt over øjenbrynene og det var meget kortere i siden af min pande end i midten og jeg blev virkelig skuffet.

25 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aflysning samme dag og ingen reel løsning

Jeg havde en aftale i dag til reflekser med klip. Om morgenen fik jeg en besked om, at min tid var aflyst, fordi frisøren der skulle udføre behandlingen var syg. Det var selvfølgelig ærgerligt, men især frustrerende fordi jeg havde taget fri fra arbejde for at kunne nå tiden denne torsdag, da håret skulle laves inden en fotografering mandagen efter.

En time senere fik jeg dog en besked om, at jeg alternativt kunne komme forbi til drop-in fra kl. 12.30. Det valgte jeg at gøre, og kørte derhen (ca. 30 minutters kørsel). Jeg ankom til salonen kl. 13.20 og satte mig i venteområdet, men der var ingen der henvendte sig til mig. Efter cirka 15 minutter gik jeg selv op for at spørge, hvorefter jeg fik at vide, at de kun havde tid til en klipning.

Jeg synes det er misvisende at informere om muligheden for drop-in som alternativ, hvis der alligevel ikke er mulighed for at udføre den behandling, jeg oprindeligt havde booket tid til.

5 mars 2026

Kæmpe stor anbefaling herfra

Kæmpe stor anbefaling herfra.

Mine to ældste drenge er blevet klippet af Maiken to gange nu og resultatet har været lige godt begge gange!
Hun lytter og giver plads til børnene og ikke mindst så tager hun instrukser eller billeder som mine børn viser hende, af lige præcis dén frisurer som de ønsker sig, meget seriøst. Mine børn er 4 og 6 år og selv de roser hende til skyerne når de er kommet hjem.
Kæmpe skulderklap herfra!

Hilsen en glad og taknemmelig mor.🫶🏼

24 september 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse.
Jeg fik klippet langt krøllet hår i etager og taget enderne af. Resultatet er helt perfekt og min frisør, Beate, var sød og venlig, nem at kommunikere med og svarede på alle evt. spørgsmål.
Det var en rigtig god oplevelse.

21 maj 2025

Skævt og sjusket klip

Måske det værste sted man kan gå hen, hvis man ønsker sig en lige page der går til skuldrene. Jeg har aldrig fået så sjuskede etager før, og jeg bad endda om en frisure uden etager! Frisøren ville dog gerne “forme håret”.

Jeg er så skuffet og er så flov over den frisure hun har givet mig, det ser overhovedet ikke professionelt ud. Skævt, sjusket og takket.

27 december 2024

Går altid glad derfra

Har været ved mange frisører, men vil til hver en tid vælge “deres Urbanklip”.
Har fået lavet alt fra klipning til reflekser til hel-farve, og jeg kan kun anbefale dem❤️
Tak for flot hår!

12 december 2023

Skøn oplevelse

Jeg fik deres CG klip (specielt til krøller) Der blev gået i dybden med lige præcis hvordan mit hår var. Jeg blev klippet af Ann og det var en super skøn oplevelse. 5 stjerner herfra☺️

19 april 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Første besøg

Første besøg. Jeg havde bestilt tid til en almindelig klip til 430kr, da frisøren ser at jeg har krøller. Fortæller hun om en særlig klipning til krøllet hår, jeg spørg ind til prisen hvortil hun siger den er omkring 499-599kr. Det går jeg derfor medtil, da jeg kommer til kassen efter klipning, er prisen 730kr. Hvilket jeg synes var forkert, hvis hun ikke kendte prisen skulle hun have undersøgt den istedet for at slynge noget ud.

Men hun var sød og jeg er tilfreds med klipningen.

15 augusti 2022

PERFEKT

Jeg fik farvet reflekser i mit hår af Maiken og det ser så godt ud, er simpelthen så glad for mit resultat og kommer 100% igen.

10 april 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.