Duidelijke webshop en eenvoudig bestellen. Correcte levering. Prima producten voor een eerlijke prijs. Tutti Frutti is heerlijk en gezond. Pindakaas is top. Noten zijn goed verpakt in handige plastic... Se mer
Det här tycker kunderna
Wat ik zo fijn vind aan De Notenshop is dat ze, naast de online winkel, ook persoonlijk bereikbaar zijn. Het assortiment is uitgebreid, betaalbaar én geeft volop inspiratie om gezond eten ook echt lek... Se mer
Ik kocht psylliumvezels, maar helaas waren de houdbaarheidsdatums erg kort. Toen ik het product ging gebruiken, was de datum al verstreken. Ik kreeg helaas geen compensatie voor mijn twee producten en... Se mer
Företaget har svarat
- Leverantör av livsmedelsprodukter
- Livsmedelsbutik
- Matvaruleverans
Skrivet av företaget
De Notenshop: Al 60 jaar dé specialist in noten en lekkers De Notenshop staat al meer dan 60 jaar voor verse noten, pinda’s en gedroogd fruit. Waar we ooit op markten begonnen, vind je ons nu online met een groot en gevarieerd assortiment. Van amandelen en walnoten tot knapperige cashews en macadamia’s: altijd supervers en scherp geprijsd. Ook hebben we een fysieke winkel: Simon Stevinstraat 27, 3291 CA in het dorp Strijen. Altijd vers gebrand en verpakt Alle noten worden dagelijks zelf gebrand of geroosterd en direct verpakt. Zo smaakt het altijd zo vers mogelijk. Naast noten zijn er ook biologische producten, superfoods, pitten & zaden, muesli, granen en bakproducten. Ook maken we zelf onze heerlijke chocolade in allerlei vormen en maten! Kwaliteit gegarandeerd Vers is bij ons echt vers. Dankzij het SKAL-certificaat zijn biologische producten gegarandeerd veilig en van de hoogste kwaliteit. Biologisch is bij ons ook écht 100% biologisch. Voor iedereen wat lekkers Niet alleen noten en superfoods, maar ook chocolade, cacao en verantwoorde snacks. Of je nu kiest voor gezond of gewoon iets lekkers: er is altijd genoeg keuze. Voordeel door groot inkopen Doordat we groot inkopen en veel producten zelf verpakken, kunnen we scherpe prijzen bieden. Horeca en restaurants bestellen bij ons, maar ook voor thuis profiteer je van dat voordeel. Service zoals je het verwacht Snelle levering, duidelijke communicatie en een klantenservice die altijd klaarstaat. Zo maken we het jou makkelijk en lekker.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 67 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede kwaliteit en snelle verzending
Incredible quality and price, amazing products
De Notenshop is one of my top 3 favourite online shops in the Netherlands. The quality of produce is excellent and the price incredibly reasonable. There are a few products which my family adore and always return to. Nothing compares! The customer service and delivery are always super fast. I’ve been shopping here for over 6 years and will continue to do so :)
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, prijs en goede info over bezorging.
Al jaren klant, en dat blijft voorlopig zo
Al jaren klant bij De Notenshop en eigenlijk bevestigt iedere bestelling, of ieder contactmoment, wel weer waarom. Een bestelling uitpakken is altijd een feestje. En als er eens iets mis is met een product (in dit geval niet eens hun eigen product), laten ze dat netjes weten en bieden ze meteen een passende oplossing. Ik vond dat zo'n nette oplossing dat ik graag in de vorm van een review iets wil teruggeven. Ook vind ik het erg leuk om te zien hoe het bedrijf zich door de jaren heen steeds verder ontwikkeld.
Prima
Prima website, makkelijk bestellen, snelle levering, veel keuze, goede producten en betaalbaar.
Kwaliteit en leveringsbetrouwheid
Geweldige keuze
Geweldige keuze, heel goede kwaliteit en vlotte bezorging
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit. Top
De notenshop verkoopt heerlijke…
De notenshop verkoopt heerlijke producten!!
Alles smaakt erg lekker en vers!!
Probeer de truffels maar eens de lekkerste!!!
En ook nog eens snel geleverd!!
En leuk spaar systeem voor gratis producten!!
Ik ben super fan!!!
Goede Smaakvolle producten
Goede producten. In hele fijne en sterke verpakking. Snel en netjes in een doos afgeleverd.
De Notenshop is puur en kwalitatief,
De Notenshop is puur en kwalitatief,
Ze doen wat ze beloven verzenden snel .
De artikelen zijn goed verpakt en ook nog eens heel puur en vooral lekker.
Deze website is zeker aan te raden.
Goede producten
Goede producten, goed verpakt en snelle levering. Niks te klagen.
Zeer tevreden
Ruim aanbod, goed verpakt bezorgd, juiste producten geleverd
De kwaliteit van de notenshop.
De notrnshop heeft een groot assortiment aan allerlei noten en producten waarin noten zijn verwerkt. De prijs is zeer gunstig.
Het bestellen gaat gemakkelijk daarbij is de levering snel en professioneel. Na enkele dagen wordt alles via de post geleverd.
Erg tevreden
Ik bestel hier al jaren en levering is altijd volgens afspraak, alles wat we bestellen is lekker en vers, en als er in een uitzonderlijk geval iets misgaat, zorgt de klantenservice voor een snelle, vriendelijke en erg goede oplossing.
Voor het eerst kreeg ik mijn bestelling…
Voor het eerst kreeg ik mijn bestelling 2 dagen later! Daar ben ik heel blij mee!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.