Super venlig Låsesmed (Birger), klarede opgaven med ny ABUS dørlås, en lille justering og alt fungerede. En Håndværker der virkelig gør sit arbejde. Kan varmt anbefale den Cyklende Låsesmed
Det här tycker kunderna
Kæmpe anbefaling. Skulle have repareret håndtag/lås i en dør og sendte en kort video pr. sms. Fik hurtigt svar retur med et forslag til løsning på problemet og en fornuftig pris. Rykkede ud kl. 09.00... Se mer
Jeg har lige haft besøg af Den cyklende Låsesmed (Benjamin hos Birger). på grund af en lås, der konstant gik i baglås. God forståelig kommunikation, hurtige svar og ordentlig løsning, effektueret på... Se mer
Fantastisk service fra start til slut. Jeg kan give Birger min absolut bedste anbefaling - han svarer hurtigt, kommer til tiden, er meget venlig, gode priser, og så er han tilmed klimabevidst - what’s... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Den Cyklende Låsesmed - Byens foretrukne!
Kontaktuppgifter
Vordingborggade 36, 2100, København, Danmark
- www.dencyklendelaasesmed.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk service
Hurtig, elsker sit job, fantastisk service. Min varmeste anbefaling.
Fantastisk service
Fantastisk service. Hurtig og virkelig flink låsesmed.
Kan ikke gøres bedre
Der er firmaer som man gerne vil anbefale og så dem som er helt fantastiske. Birger og hans cyklende service hører til sidste kategori. Magen til behagelig og nem service oplever man sjældent. Vi troede at det var en defekt cylinder, men det viste sig at det var to andre defekter. Birger cykler tilbage til kontoret, finder de ting der skal bruges og ordner det hele. Nemt for os og så er han i tillæg helt utrolig behagelig. Godt arbejde Birger og 1000 tak for den gode hjælp, jeg er ikke i tvivl om at jeg vil kontakte dig igen hvis behovet skulle opstå!!!
Det er anden gang
Det er anden gang, jeg har brugt Den Cyklende Låsesmed. Han møder til tiden, er flink, og udfører et fremragende stykke arbejde.
Jeg vil Den Cyklende Låsesmed næste gang, jeg har brug for en låsesmed.
God vejledning og hurtig ekspedition
God vejledning og hurtig ekspedition ifbm. udskiftning af to låse. Birger kom morgenen efter jeg havde taget kontakt og udførte opgaven som aftalt.
Alt i alt en god oplevelse!
Perfekt firma
Perfekt firma, faglig dygtig, omhyggelig, behagelig. Det kan ikke gøres bedre.
Hurtig og kompetent hjælp
Den cyklende låsesmed svarede hurtigt på vores henvendelse og var super til at finde en god løsning på vores låse-udfordring på en af vores døre. Vi kan dermed på det varmeste anbefale Birger.
Helt fantastisk og meget behagelig…
Helt fantastisk og meget behagelig service.
Vores lås gik i stykker, og en halv time efter stod Den Cyklende Låsesmed på vores dørtrin og fik problemet fikset.
Super god service og meget rimelig pris.
Super god og professionel låsesmed.
Super god og professionel låsesmed.
Jeg ringede til Den Cyklende Låsesmed, da en af vores låse var 'detoneret' i låst tilstand og døren dermed ikke kunne åbnes.
Birger kom hurtigt og løste problemet samt fik skiftet vores låse efter ønske.
Jeg ville klart anbefale Den Cyklende Låsesmed.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.