DenckerRelove.dk er måske Danmarks fedeste sted at finde dit secondhand tøj. Shop Deluxe secondhand fashion & passion hos DenckerRelove.dk på webshoppen eller gå på opdagelse i den store 700 m² fysiske butik blandt mere end 50 stande - fyldt med sæson aktuelt mode for kvinder. Vi sælger kun god kvalitet til fair priser. Hos DenckerRelove.dk kan du som privat kunde leje en stand og sælge dit brugte tøj, sko og tasker. Vi forhandler kun flotte varer i god kvalitet. Hos os er du i trygge hænder og vi står altid klar til at hjælpe dig! Vil du gerne vide mere om os kan du finde masser info på hjemmesiden DenckerRelove.dk. Her finder du detaljeret information om konceptet, priser og regler vedr. booking af stande.
Faaruphusevej 1, 7900, Nykøbing Mors, Danmark
- 33140014
- info@denckerdeluxe.dk
- www.denckerdeluxe.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Alltid lika trevligt att få hem varor …
Alltid lika trevligt att få hem varor - snabb leverans och trevligt inslaget! Alltid snygga kläder!

Svar från DenckerRelove.dk
Fina kläder och toppen service!
Fina, unika kläder i vackra färger! Toppen service och alltid snabb och pålitlig leverans!

Svar från DenckerRelove.dk
Fantastiska kläder som kom i ett fint…
Fantastiska kläder som kom i ett fint paket. Kommer att handla många gånger här. Trevlig kommunikation.

Bästa butiken
Fantastiskt sortiment. Snabb och billig leverans till Sverige

Svar från DenckerRelove.dk
Superfin tröja som kom inslagen i…
Superfin tröja som kom inslagen i vackert silkepapper. Supernöjd!
Tyvärr inga mer köp
Hej! Ni har jättefina kläder som tyvärr inte finns i Sverige. Jag köpte en klänning som tyvärr inte passade så jag fick returnera den. Det innebar att jag förlorade 300kr! Det är synd. Så inga mer köp hos er. Mvh Melody

Fantastiska kläder!
Så mycket fina roliga och vackra kläder! Finns något för alla att välja på! Jag har handlat på nätet och bor i Sverige men det funkar great!! Supersnabbt leverans 😊
Älskar denna butik!
Underbara kläder! Fantastisk service. Oerhört snabb leverans från Danmark till Sverige. Min favoritbutik.

Fina kjoler!!
Jag är så nöjd med mina två fina klänningar och skor som jag köpte hos er! Tusen tack!
*****
Fantastiska kläder, supersnabb leverans, vackert paketerat och bäst av allt: en liten gåca som gjorde mig så glad! Kommer att handla från er fler gånger. De bästa rekomendationer!