Delivery King AB Omdömen

1. Budtjänst
  2. Fraktbolag
  3. Leveransservice
  4. Logistiktjänster

Informationen kommer från olika externa källor

Delivery King AB har sitt säte i Stockholm och har sedan 2014 agerat som ett åkeri åt andra logistikföretag i Sverige. Sedan januari 2018 är Delivery King AB ett fristående bud- och transportföretag och agerar helt i egen regi. Delivery King AB skapar personligare och mer flexibla transportlösningar för våra kunder, allt ifrån leveranser samma dag, hemleveranser, långkörningar, distribution samt olika typer av specialleveranser – allt detta till ett kundanpassat pris. Vi levererar säkert och enligt tidsplan, samt håller en hög servicegrad i alla våra tjänster gentemot våra kunder och våra kunders kunder. Vi som arbetar på Delivery King AB har en bakgrund från ett flertal kända transportbolag som till exempel Bring Express, DB Schenker och Besttransport. Alla våra medarbetare är handplockade, utbildade och säkerhetskontrollerade av oss själva. Vi är måna om att bibehålla ett gott arbetsklimat som innefattar både den fysiska och den psykosociala arbetsmiljön, då det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra och trivs hos oss. Vi är ett sammansvetsat team där ödmjukhet och samarbete är en stor del av vår framgång.

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

🤫🤫

Fick mejl från trustpilot där ni på står att jag ljuger, men jag har många vittnen som har hört er lämna muntliga avtal till mig. Det ni har gjort är att lura era anställda och jag kommer kämpa för rättvisa och skadestånd.

11 juni 2021

Extremt dåligt bemötande vid bokning

Extremt dåligt bemötande vid bokning. Ringde flera gånger sen kväll för att ändra bokning mm. Hon ringde fel en gång och slängde på luren när hon såg det.
Kände mig kränkt och ångestfylld av hela upplevelsen. Efter flera elaka och dömande kommentarer.
Trevlig personal vid flytt och städning. Dock verkade det vara påfrestande för flyttgubbarna. Efter min fyra timmars flytt skulle dom tydligen efter lunch ha en på sex timmar :( gav extra dricks.
Blev även flera fel men var nog på grund av språkförbistring.
Skulle sammanfattningsvis inte rekommendera företaget. Aldrig blivit bemött så illa.

11 april 2021

Bra städhjälp

Får städhjälp hemma 1gång i månaden rekommenderar dom väldigt starkt. Professionella och trevliga. Har fått bra resultat varje gång:)

31 mars 2021

Flytt

Tyvärr så blev upplevelsen att flytta med detta företag allt annat än trevligt och smidigt. Flyttkillarna är för långsamma och sega ledningen oanträffbara på telefon samt veliga när dem väl hör av sig. Priset hamnade på 1500kr mer på grund av det otroligt långsamma tempot. Hade inte grannarna hjälpt till hade säkert flytten hållt på fortfarande.

28 mars 2021

Rekommenderas varmt!

Superduktiga, noggranna och trevliga. De var tydligt kunniga, erfarna och snabba. Bra bollplank att diskutera alternativ med, och utförde arbetet till en rimlig kostnad. Kan absolut rekommendera Delivery King AB/Städ

14 mars 2021

inget att rekomenderra

Städning var okej men blev dyrare utan att informera oss på förhand (vilket kontraktet stipulerar) och kommunikation var ganska aggressiv.

7 mars 2021

Tyvärr inget att rekommendera!

Tyvärr inget att rekommendera!

Vi satt och väntade på lunchmat i två timmar på kontoret med viktiga gäster/kunder.
Det slutade med att vår sekreterare fick springa ner på stan och köpa lunchmackor, pinsamt...

14 november 2020

Bra chaufförer

Bra chaufförer, trygga leveranser. Ett företag som verkligen bryr sig

24 oktober 2018
Logotyp för Delivery King AB

Svar från Delivery King AB

Tack så mycket Johan för omdömet!

Glada hälsningar från team Delivery King !

Bästa budföretaget

Bästa budföretaget! Leveranserna kommer alltid i tid och chaufförerna vet vad god service innebär! Har anlitat företaget både privat vid ex möbelflytt men också som budleverantör åt det företag jag arbetar för. De har bra tillgänglighet, slår de flesta budfirmorna när det gäller pris, service och tidspassning. Kan rekommendera Delivery King 👌

26 september 2018
Logotyp för Delivery King AB

Svar från Delivery King AB

Tack "Söderböna" för ditt omdöme! Vi på Delivery King tackar för att ni anlitat oss vid flertalet tillfällen, och välkomnar er tillbaka när behovet uppstår.
Glada hälsningar från team Delivery King AB!

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis