Delfin Sengecenter Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde online bestilt en fjernbetjening til en ældre seng. De ringede mig op for at sikre at det var den rigtige jeg havde bestilt. Det var det ikke og de vejledte mig til at finde nummeret på den... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fornem service i min jagt på en knækket sengelamel. Opgaven blev løst fortrinligt af en meget professionel medarbejder. Har også købt sengelamelholdere til udskiftning af de defekte. Hurtig leverin... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service. Blev gjort opmærksom på, at de lagner jeg havde bestilt ikke havde samme størrelse som madrassen. Fik rettet ordren til, inden afsendelse så der ikke skulle bøvles i retur forsend... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte for små 3 år tilbage en "Tempura" hovedpude hos Delfin-seng på Østerbro. Efter lidt tilvending er den blevet min bedste ven. Opdagede dog her ved sidste vask af betrækket, at selve skummet... Se mer

Företagsinformation

1. Sängbutik
  2. Sänglinnesaffär
  3. Sovrumsmöbler
  4. Möbelaffär
  5. Butik med hushållstextilier

Skrivet av företaget

Delfin Sengecenter blev grundlagt i 1986 og har en af danmarks største udvalg af senge i alle prisklasser - herunder boxmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge, sengerammer, madrasser, sovesofaer, puder, dyner samt endda møbler. Vi har prisgaranti, og matcher altid laveste netpris. Du er velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, eller ringe 56 14 55 33 for vejledning til din næste seng. Vi har butik i Solrød, Østerbro og Amager

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

43 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afdelingen på Østerbrogade kan kun anbefales ved køb af dyner.

Afdelingen på Østerbrogade kan kun anbefales. Købte en Snedronningen dyne og fik her den bedste rådgivning. Af Kenn. Kan kun anbefales ved køb af dyner.

11 februari 2026

Hej Roy,
Mange tak for de fine ord. Vi er glade for du har fået den rigtige vejledning til den rigtige dyne! :-D
Ha' en rigtig god dag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service i butikken og fik den vare…

God service i butikken og fik den vare som jeg ønskede til samme pris som jeg kunne finde den på nettet.
Bedre at handle i en butik, så vi fortsat kan have butikker i Danmark. :-)

31 december 2025

Hej Dennis,
Dejligt at høre alt gik godt :-) Vi er glade for der stadig er mange danskere som vil støtte de fysiske butikker
Ha' en fortsat god dag!

Hurtig levering

Hurtig levering

11 december 2025

Hej Janni,
Vi prøver at levere hurtigst muligt. Vi håber du er tilfreds med hvad du har bestilt :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig venlig og hjælpsom.Jeg købte…

Virkelig venlig og hjælpsom.Jeg købte en pude til en julegave og jeg fik alt den hjælp jeg jeg behøvede.Den passede desværre ikke til den person jeg skulle give dentil.Igen fantastisk hjælp til at få den retur
Mvh Vivi Glaser

2 januari 2026

Hej Vivi,
Vi gør hvad vi kan for at hjælpe. Håber du finder den rigtige pude :-)

Utroligt god service

Utroligt god service. Ekspedienten var meget hjælpsom og god til at vejlede, så vi fik købt den rigtige madras.

7 november 2025

Hej,
Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse og har fået den rigtige madras for dig :-)

Ha' et godt nytår!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt er i top. Fin service

Solrøds butik er stedet. Hjælpsomt personale og jeg er glad for at have købt min fantastiske elevationsseng der. De løser tingene på bedste vis.
Mary-Ann 😻

20 oktober 2025

Hej Mary-Ann,
Vi takker mange gange for de fine ord. Super godt at du er glad for din nye elevationsseng. Du ønskes en glædelig jul! :-D

Super god oplevelse

Vi er så glade for vores nye seng. Kæmpe tak til Catharina som sørgede for mega god service hele vejen igennem.

13 november 2025

Hej Elizabeth,
Super godt at høre, at du har været glad for Catharinas service. Vi håber du er glad for din nye Jensen Seng! :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En god kommunikation og lydhørhed.

En god kommunikation og lydhørhed.
Varen leveret til tiden og aftaler overholdt.

14 november 2025

Svar från Delfin Sengecenter

Hej Anne-Marie, Vi er super glade for du har været tilfreds med din oplevelse hos os.
Du må have en fantastisk weekend :-D

Virkelig god service hos Delfin Sengecenter

Delfin Sengecenter (og særligt Casper) var utrolig servicemindede i forbindelse med min families køb af en sovesofa, der skulle leveres efter at have været inde og se på den. Der blev givet god og ærlig rådgivning med tydelig interesse for vores behov for købere. Samtidig var der forståelse for en lidt særlig situation, der blev håndteret på en rigtig fin måde. Alt i alt er jeg virkelig tilfreds med både handel, service, levering og alting - og den blev tilmed også leveret vældig hurtigt. Jeg kan i hvert fald personligt varmt anbefale at handle hos Delfin Sengecenter.

24 november 2025

Hej Stefan,
Mange tak for de fine ord. Vi prøver altid at hjælpe så godt som muligt. Håber dig og din familie får mange gode års brug ud af sly sovesofaen.

Ha' en rigtig god weekend! :-D

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God service fra medarbejder

God service fra medarbejder, men jeres fragtfirma får et stort minus fra mig, mage til flabet betjening skal man lede længe efter. På trods af, at jeg havde betalt for indbæring, var de ikke meget for det.

1 oktober 2025

Hej Marianne,
Vi er glade for du har været tilfreds med ekspeditionen.

Dog er vi kede af at høre om din oplevelse med leveringen af sovesofaen. Det er sjældent, at vi oplever der ikke er plads til at kunne bære en verona sovesofa ind. Så jeg kan også godt forstå, at chaufførerne var frustreret over at skulle skille den ad og samle den igen.

Når det er sagt, er det ikke en grund til at være flabet overfor dig. Vi sørger for det ikke vil ske igen.

Ha' en fortsat god dag

Fin service

Fin service, dejlig topmadras efter specialmål og ikke lang ventetid på fremstilling.
Afhentet i forretningen 25.sept.

25 september 2025

Hej Lis,
Vi er glade for du har været tilfreds med bestillingen og håber du sover godt på din nye topmadras :-)
Ha' en god weekend

Info bestilling og levering

Info bestilling og levering, samt praktisk levering ok, selv om har ikke kørte ind på min p-plads men til gavlen af bygningen, så jeg ikke kunne se ham, til gengæld hjalp han mig ind med den ene madras, så det ikke stod uden opsyn. Alt i alt fint arbejde.

12 september 2025

Hej Tom,
Super at det alt i alt er gået godt med din ordre. Det er vi glade for at høre. Skulle der være andet vi kan hjælpe med må du bare række ud :-)
Fortsat god dag

Rigtig god oplevelse

Fin og nem bestilling via hjemmesiden og lå i pakkeboksen næste dag. Handler gerne der igen

10 september 2025

Hej Lone,

Super det hele er er gået godt! Tak for de pæne ord, vi ser frem til at betjene dig igen :-)

Ha' en god weekend!

Flink betjening

Flink betjening. Det aftalte fungerede 100%.

9 september 2025

Hej Sten,

Vi er glade for du har været tilfreds med oplevelsen hos os. Håber du sover som en drøm nu! :-)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.