Ardikeukens slecht keukenbedrijf
3,5 jaar geleden een keuken uitgezocht bij Ardi in St. Annaland. Duidelijk uitgelegd aan de zeer jonge verkoper dat wij hoge kwaliteit apparatuur willen. De keuken zou een jaar later geleverd worden. Het viel meteen op dat er uitzonderlijk vaak opnieuw ingemeten moest worden omdat de gegevens steeds zoek raakte. Een week voor de levering kregen we te horen dat er apparatuur enkele maanden later geleverd zou worden. Vreemd wanneer je alles een jaar van te voren besteld. Er bleek al snel dat het aanrechtblad verkeerd was ingemeten en wilden de extra kosten op ons verhalen. De koelkast ging na enkele dagen al kapot en de vaatwasser maakte zoveel herrie dat je mekaar niet meer kon verstaan als deze aanstond. Koelkast werd na veel moeite vervangen, maar deze ging ook na korte tijd kapot. Dit kostte ook weer veel moeite, maar zaten met een vaatwasser die vanwege de herrie niet gebruikt werd. Ardi reageerde nergens op. Na een negatieve review, kregen we een aanbod om de 2 andere apparaten uit te zoeken maar dan moesten we wel een nieuwe zeer positieve review schrijven en omdat we in totaal bijna € 40.000,- hadden betaald, wilden we van de ellende af en hebben ingestemd . Nu, net 2 jaar verder, begeeft de combimagnetron het en mochten €300,- betalen om deze te repareren. Meteen maar beklag gedaan over het Lofra fornuis. Het heeft 5 zones er kunnen maar 2 tegelijk op vol vermogen gebruikt worden en ook dit apparaat maakt enorme herrie . We werden in contact gebracht met de monteur en deze man stond ons zo asociaal te woord , we zouden viespeuken zijn omdat de bodem van een pan al is ingebrand en we moeten stoppen met “ zeiken om het zeiken “ alkes is ons verteld door de verkoper bij het uitzoeken van de keuken, wat absoluut niet is gebeurd, dan waren we nooit akkoord gegaan met zulke rotzooi. Schandalig dat dit bedrijf op deze voet mag bestaan
6 november 2025
Omdöme utan inbjudan