Företagsinformation

1. Hälsokostbutik
  2. Matvaruleverans
  3. Butik med ekologisk mat

Informationen kommer från olika externa källor

Lantmännen Danpo fremstiller madvarer baseret på sikre, danske råvarer. Det er madvarer, der på en gang tilfredsstiller den bevidste forbrugers høje kvalitetskrav og kritiske smagsløg.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Købte kylling inderfilet i Netto

Købte kylling inderfilet i Netto. Kommer hjem og opdager der er sener i dem skærer det fra og tænker det måtte være en fejl . Men nej næste gang det samme jeg kontakter så Danpo og de skriver så tilbage at det er som det skal være når det er inderfilet med sene spidser. Men på pakken står der intet om sene spidser. Syntes det er for ringe at vi skal spises af med en sekunda vare til fuld pris for det er meget man skal skære fra for at undgå at komme til at tygge i sådan en ulækker sene.. Det er typisk man fastholder prisen men vi får et ringere produkt.. Jeg her endvidere skrevet til Netto og bedt dem om en forklaring også.

12 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Danbo A/S leverer dårlige kyllinge produkter.

Frijsenborg har ikke høje tanker om deres kunder, når de benytter Danpo A/S som leverandør af deres kyllinge sortiment.
Har lige købt tre pakker af deres hele kyllingelår til børnene. Efter at have renset dem for fjerstumper, klippet alt fedt og overskydende skind væk, faldt mængden betragteligt.
Gad vide om Frijsenborg har folk ansat på Danpo A/S, Give, til at bøje overskydende skind ind under låret, så pakken vejer mere?
En af pakkerne var med krydderier på! Men man kan ikke bare putte dem i ovnen, før de er blevet renset. Og så er alle krydderierne skyllet væk!!!
Der oplyses om kvalitetskontrol! Det er ikke et kendt koncept hos Danpo A/S. Ikke så mærkeligt at de kun får to stjerne på Trustpilot! Bevist snyd med vægten.
Ingen person - med respekt for sig selv - vil kalde dette produkt for kvalitetstjekket.
Sørgeligt at det i DK er tilladt at snyde og misinformere kunderne på denne måde.
Danpo A/S burde skamme sig over at levere et så dårligt produkt. Men de er åbenbart total ligeglad med det, da der stadig finder firmaer, som benytter dette lokums slagteri.

22 februari 2024

Ingen penge i dyrevelfærd

Fra DR: "Producent dropper langsomt voksende kyllinger
Det skulle være slut med 'turbokyllingerne' – kyllinger, der vokser så hurtigt, at kroppen ikke altid kan følge med – og i stedet skulle der satses på bedre dyrevelfærd med langsomt voksende kyllinger. Men efterspørgslen fulgte ikke med intentionen, oplyser kyllingeproducenten Danpo, der derfor stadig producerer 'turbokyllinger'. Det skriver dr.dk."

Træls at høre at Danpo sætter omsætning over dyrevelfærd. Kunne være dejligt hvis et firma som Danpo tog ansvar og simpelthen valgte at stoppe med opdræt 'turbokyllinger' uanset betydning for omsætningen.

4 december 2023

Jeg har købt en 2 kg brystfile

Jeg har købt en 2 kg brystfile, har ladt den tø op på køl så blev jeg mistrænkelig hvor meget vand der var i skålen så vejede jeg kødet op og den vejede 1705 gr altså ca 15% vand udover det vandlage som bliver sprøjtet ind. Med andre ord sælger Danpo rene vand ca 46 kr pr kg. Al-Capone virksomhed??

12 oktober 2021

Løgn og bedrag !

Hvorfor forsøger Danpo via "Danske Familiegårder, at romantisere fjærkræ-hold på en bedragerisk og løgnagtig måde ?!... De massive reklamer på TV2 og Facebook er opsatte, og har INTET med reelle landbrug og virkeligheden at gøre, og de medvirkende er amatør-skuespillerer... Og i slagteriet Danpo forsøger at skjule, at det er dem som står bag... Og latterligt og useriøst, at folk som konfronterer Danpo med førnævnte bliver blokeret på Facebook !?... Men det siger vel alt om firmaet !!

3 januari 2021

Aldrig mere

Forfærdelig oplevelse. Fadet sejlede i vand, selvom der blev brugt varmtluft. Lår med rygstykker, blev nærmest kogt til det halve. Føj det var en dårlig oplevelse :-(

25 november 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvorfor skal jeg tvinges til at købe…

Hvorfor skal jeg tvinges til at købe Halal?

Danpo, hvorfor skal jeg tvinges til at købe Halal slagtet kylling?.... og derved tvinges til at betale til en muslimsk organisation der åbent modarbejder den samfundsorden vi har i Danmark?

Jeg er ikke blevet spurgt om jeg vil støtte muslimer gennem det mad jeg køber, og det overrasker mig meget at I ikke mener jeg har noget at skulle have sagt som forbruger.

8 april 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Beskidt kylling og kundeservice svarer ikke

Købte en Danpo familiekylling, men da vi åbnede posen, så vi en kylling, der lignede at den var indsmurt i diarré. Sendte reklamation med flere billeder for en måned siden. De svarede, at de ville vende tilbage inden for en uge. Det skete ikke. Jeg rykkede for svar efter nogle uger. Intet svar. Virkelig ulækker oplevelse og højst mangelfuld kundeservice

30 januari 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvorfor skal jeg tvinges til at købe Halal?

Som rent princip har jeg ikke noget imod at der er bedt en bøn over min mad, det skader vel ikke noget, men jeg har absolut noget imod at det bliver trukket ned over hovedet på mig og min valgfrihed bliver taget fra mig i et åbenlyst knæfald for en minoritet i Danmark/EU. Især når samme minoritet modtager betaling for dette via mit køb, og jeg mod min vilje således støtter en modarbejdelse af den samfundsform jeg tilslutter mig og som endvidere er sikret i Grundloven!!.

Hvor er mit frie valg Danpo?, og skal der bedes en bøn over mit måltid skal jeg nok klare det selv fremfor at støtte en organisation med et erklæret mål at omstyrte vores samfundsform.

17 april 2017
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.