Dance Company Twenty Omdömen 16

2. Vuxenutbildning
  3. Danslokal
  4. Hip hop-kurs
  5. Privatlärare

Informationen kommer från olika externa källor

Danseskole "Dance Company Twenty" i Varde Centrum. Adresse: Vesterport 8H, 6800 Varde. Ejer og leder: Caroline Sander Jepsen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

En danseskole for alle<3

Hej, jeg er elev på Dance Company Twenty, det har jeg været i snart 3 år og hver en dag, hver en træning, hvert et sekund har altid været en kæmpe fornøjelse. Danseskolen er en positiv og meget inspirerende oplevelse. Hvor jeg har fundet mig selv i lektionerne og den hårde træning. Jeg har lært at presse mig selv til at blive bedre. Jeg elsker at være til dans hos Dance Company Twenty, fordi jeg ved at alle venner, elever og danselærere vil møde mig med et smil. Det er en skole med læring, positivitet, sjov, erfaring, udvikling, og sidst men ikke mindst en danseskole for alle.

18 april 2021

Svar från Dance Company Twenty

Hej kære Josephine. Tusind tak for din kanon søde anmeldelse, hvor er den dog fyldt med skønne ord! TAK! Knus fra Caroline, Dance Company Twenty

Fællesskab

Det er fantastisk at kunne være en del af DCT, man bliver mødt med smil og positiv energi både af lærer og de andre danser. Hos DCT er der plads til alle og det er et sted hvor man bliver del af et fællesskab og danner venskaber der bliver!

26 februari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk danseskole med god energi og…

Fantastisk danseskole med god energi og dygtige undervisere.

Svar från Dance Company Twenty

TAK THEA ⭐️ Vi får energien af vores seje og modige dansere! Hilsen fra Caroline Sander Jepsen, Dance Company Twenty

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Intet mindre end en fantastisk danseskole

Fantastisk danseskole i dejlige lokaler og med de mest engagerede, de sødeste og meget dygtige instruktører!!!
De formår med og i dansen at skabe stemninger, glæde og sammenhold - altid spændende koreografier. Absolut de bedste anbefalinger fra en mor, hvis datter har været med i en årrække, og hun er bare superglad for det.

Svar från Dance Company Twenty

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse Lene. Fornøjelsen er på vores side (!) M.v.h. Caroline Sander Jepsen, Dance Company Twenty

Bedste danseskole

Bedste danseskole, med de sødeste og dygtigste lærer og mega seje ejer!

Svar från Dance Company Twenty

Vi har heldigvis også VERDENS BEDSTE elever 👀💃🏼 Tak til jer - uden jer ingen os! Hilsen Caroline, Dance Company Twenty

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid dejligt at komme på danseskolen

Altid dejligt at komme på danseskolen. Man bliver altid mødt af glade og smilene danser og lærer. Der er plads til alle og det er et sted hvor du kan være dig selv🥺💃🏻❤️ Man udfordret og man presser sig selv til at yde det bedste💃🏻🤪

Svar från Dance Company Twenty

Hej Signe. Tusind tak for din søde anmeldelse. Hvor er det skønt at høre (!) - det gør os SÅ glad. En hilsen fra Caroline Sander Jepsen, Dance Company Twenty

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fin danseskole med lækre lokaler

Super fin danseskole med lækre lokaler, hvor eleverne bliver udfordret. Caroline er en mega dygtig danser og underviser, og altid smilende. Hvis man vil videre med sin dans, skal man vælge Dance Company twenty i Varde.

Svar från Dance Company Twenty

Hej Helle 🙋🏽‍♀️😀 Tak for din anmeldelse (!) Vi er også KANON glade for vores lækre lokaler - men ekstra meget når vores dygtige elever giver den gas i lokalet! Mvh Caroline, DCT

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har 2 skønne piger der lige er…

Jeg har 2 skønne piger der lige er begyndt midt i corona det er verdens bedste danse skole de gør det så godt og er så gode ved alle 🕺❤️ Især hende på 4 har virkelig udvirket sig som en lille stille pige til en lille solstråle takket være jer . I gør det så godt

Svar från Dance Company Twenty

Hej Mathilde. Tusind tak for din anmeldelse. VI er så glade for at pigerne giver den gas i selskab med os, og får en masse med hjem i bagagen 💃🏼❗️ Hilsen Caroline Sander Jepsen, Dance Company Twenty

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg elsker at være elev på Dance…

Jeg elsker at være elev på Dance Company Twenty!! Danseskolen er altid fyldt med god energi og positivitet. DCT har derudover de mest fantastiske og dygtigste danselærer, som altid står klar til at hjælpe med et smil. Jeg kan kun anbefale DCT!

Svar från Dance Company Twenty

JAAAAA. Tak for din søde anmeldelse Josefie. Tak fordi DU er kommet til DCT og er med til - sammen med alle dine meddansere - at skabe den gode energi 😀😀😀👀👀🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️ Mvh Caroline Sander Jepsen, Dance Company Twenty

Anbefaling til Dance Company Twenty

Jeg startede på Dance Company Twenty for blot et halvt år siden og føler mig allerede hjemme. Det er et sted jeg kan få lov til at udfolde mig som person og være lige den jeg vil være. Caro har taget mig så godt til sig og allerede givet mig så vanvittig mange muligheder og oplevelser. Jeg er så taknemmelig for at jeg tog skidtet videre og startede hos Dance Company Twenty. Der er plads til alle og det er derfor at jeg varmt kan anbefalde Dance Company Twenty <3

14 januari 2021

Svar från Dance Company Twenty

Hej Louise! Tusind tak for din fine anmeldelse og de fine ord! Vi elsker din energi og den glæde du ligger i at være elev på Dance Company Twenty! M.v.h. Caroline Sander Jepsen, Dance Company Twenty

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DCT kan virkelig anbefales! :)

At gå på Dance Company Twenty er en af de bedste beslutninger, jeg har lavet. De laver hvert år fede shows med koreografier lavet af de sødeste trænere og hjælpetrænere.
Jeg vil helt klart anbefale det, uanset alder og hvilket niveau man er i, for det handler altid om at have en fest og selvfølgelig at lære nogle fede danse i en masse forskellige stilarter :D
Samt har de fede konkurrence hold i både hip hop og showdance, hvor man kan tage sin dans på en højere plan. Der kan man opleve godt sammenhold, hårde træninger og fede oplevelser i gennem dansen (;

19 september 2020

Svar från Dance Company Twenty

Hej Silje. TAK for din dejlige anmeldelse. Vi er SÅ glade for at have dig som elev - det skaber nogle fede oplevelser også for os. Knus Caroline, Dance Company Twenty

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.