damborg.dk Omdömen

1 144
TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering- desværre var mit fad slået i stykker ved transport. Skrev til jer, med billeddokumentation og I sendte samme dag et nyt fad. Ved den første levering var fadet ikke særligt godt pakket... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super fine, billige priser!! (Lyngby krus og Margrethe skåle) Eneste minus er den lange leveringstid, da varerne jeg bestilte åbenbart skulle hjem fra fjernlager pludselig - Hvilket gjorde at jeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Parasolfod knækket ved modtagelsen. Uden tvivl sket under transport med GLS. Ringede til Damborg i Kalundborg og talte med Ellen, der var meget imødekommende og lydhør. Foden blev hentet privat og en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde bestilt en parasol online fra Holland men de sendte en forkert så måtte returnere den og de brugte alt for lang tid med at sende en ny. Da vi skulle holde min 50-års fødselsdag med nærmeste... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Järnhandel
  2. Barberartillbehör
  3. Bestickbutik
  4. Elbutik
  5. Presentbutik

Skrivet av företaget

Damborg Isenkram - Kendte mærker og gode priser er vores levebrød. Vi ønsker at vejlede og rådgive kunder om isenkram og brugskunst samt bolig indretning. Vi bestræber os på at levere gode produkter til nogle af landets bedste priser. Velkommen hos Damborg Isenkram.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 144)

625 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fin service!

Det er anden gang jeg benytter Damborg og begge gange har jeg fået den bestilte vare til tiden. Det er meget tillidsvækkende. Tak for det!

4 juni 2026

Hej KS,

Tusinde tak for din rigtig fine anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du nu har handlet hos Damborg for anden gang, og at varen begge gange er kommet frem til tiden 😊📦

Det betyder ekstra meget for os, når du vender tilbage og fortsat oplever, at vi lever op til det, vi lover. At du beskriver det som tillidsvækkende, er virkelig en stor kompliment!

Tusinde tak for din tillid, de flotte 5 stjerner og fordi du valgte at handle hos os igen. Det sætter vi stor pris på 💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fin service og gode priser

Hej Mette,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet en super fin service, og at du samtidig synes godt om vores priser 😊

Det er en kombination, vi er rigtig glade for at få ros for!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og give os 5 stjerner – det sætter vi stor pris på.

God kommunikation

God kommunikation . Dog kunne emballagen til forsendelsen være bedre

2 juni 2026

Hej JPL,

Tusinde tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores kommunikation 💙 Det er vi rigtig glade for at høre.

Vi tager også din kommentar om emballagen med os videre. Vi gør os umage for at pakke vores varer forsvarligt, så de kommer sikkert frem til vores kunder.

Hvis din bemærkning skyldes, at varen eller emballagen har taget skade under transporten, vil vi meget gerne høre fra dig. I så fald er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på [info@damborg.dk](mailto:info@damborg.dk) med dit ordrenummer og gerne et par billeder, så vi kan se nærmere på sagen og hjælpe dig videre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fine varer og hurtig levering

Fine varer og hurtig levering .
Hurtig svar fra kundeservice
Vil helt sikkert handle der igen

8 juni 2026

Hej Jette,

Tusinde tak for din rigtig fine anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med varerne, den hurtige levering og ikke mindst, at du fik hurtigt svar fra vores kundeservice 😊📦

Det betyder meget for os, at hele oplevelsen har været god – og hvor er det skønt at høre, at du helt sikkert vil handle hos os igen!

Tusinde tak for de flotte 5 stjerner og for din tillid. Vi glæder os til at have dig som kunde igen 💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sjælden har jeg oplevet så fantastisk…

Sjælden har jeg oplevet så fantastisk service som i Team Damborg, jeg kan kun varmt anbefale at handle her.

10 juni 2026

Hej☀️,

Tusinde tak for din utrolig flotte anmeldelse 💙

Det varmer virkelig at læse så pæne ord om vores service, og jeg er meget glad for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Jeg kan se, at det er mig, du har været i kontakt med på mail, og derfor gør din anmeldelse mig ekstra glad. Det betyder rigtig meget, når kunder tager sig tid til at dele deres oplevelse efterfølgende.

På vegne af hele Team Damborg skal der lyde et stort tak for anbefalingen. Vi sætter stor pris på tilliden og de venlige ord 😊

Helt igennem ok

Hurtigt og god kommunikation

10 juni 2026

Hej Britta,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede en hurtig handel og god kommunikation 😊 Det er skønt, når tingene bare forløber nemt og uden problemer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og give os 5 stjerner – det sætter vi stor pris på!

Nemt at bestille

Nemt at bestille, fin og billig gryde, hurtig levering.
Jeg er meget tilfreds 😊

2 juni 2026

Hej Inger-Lis,

Tusinde tak for din skønne anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du nemt kunne bestille, og at du er glad for din nye gryde – især når den både er fin og til en god pris 😊🍲

Vi er også glade for, at leveringen gik hurtigt, og at du samlet set er meget tilfreds.

Tusinde tak for de flotte 5 stjerner og for at dele din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på!

Vi håber, gryden bliver en fast del af køkkenet og får masser af brug 💙

God pris

God pris, og hurtig ekspedition

Hej Carsten,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, prisen var god, og at vi fik ekspederet din ordre hurtigt 😊📦

Dejligt nemt

Dejligt nemt, leveres til døren, ikke det hurtigste, glad for mit køb

4 juni 2026

Hej Lis,

Tusinde tak for din fine anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, det var nemt at handle hos os, og at du er glad for dit køb 😊 Vi er også glade for, at varen blev leveret direkte til døren.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – også selvom leveringen ikke var helt så hurtig, som du havde håbet. Vi sætter stor pris på din feedback og de 5 stjerner 💙

Vi håber, du får rigtig stor glæde af dit køb!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er altid en god oplevelse at handle…

Det er altid en god oplevelse at handle hos jer .Hurtig levering billige priser samt dejlige varer . Venlig hilsen en trofast kunde .

Hej Anni,

Tusinde tak for din virkelig dejlige anmeldelse 💙

Det varmer ekstra meget at høre, at det altid er en god oplevelse at handle hos os – og ikke mindst at du er en trofast kunde 🥰

Vi er så glade for, at du er tilfreds med både vores priser, varer og den hurtige levering. Det betyder rigtig meget for os, når kunder vender tilbage igen og igen.

Tusinde tak for din loyalitet, de søde ord og de flotte 5 stjerner. Vi er virkelig glade for at have dig som kunde 💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og godt produkt

God service og godt produkt, leveret hurtigt. Perfekt

Hej Brian,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både produktet, servicen og den hurtige levering 😊📦 Det er skønt, når det hele går op i en højere enhed – og endnu bedre, når du ligefrem beskriver oplevelsen som perfekt!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og give os 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på 💙

Vi håber, du får masser af glæde af dit køb!

Så fine varer af en god kvalitet

Så fine varer af en god kvalitet

25 maj 2026

Hej Ole,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du synes godt om vores varer, og at kvaliteten lever op til dine forventninger 😊

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med dit køb.

Tak fordi du tog dig tid til at give os 5 stjerner – det sætter vi stor pris på!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det var bare så nemt at finde det man…

Det var bare så nemt at finde det man skulle bruge !!

8 maj 2026

Hej Trine,

Tusinde tak for din fine anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du nemt fandt det, du skulle bruge. Vi arbejder hele tiden på at gøre hjemmesiden overskuelig og nem at handle på, så det er rigtig rart at få den slags feedback.

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang 😊

Fin handel

Fin handel. God pris, hurtig levering.
GLS var lidt hårdhændet med den første levering.
Damborg eftersendte nye varer (på basis af foto dokumentation) uden diskussion.
Meget behagelig kundeservice.

28 maj 2026

Hej,

Tusinde tak for din rigtig fine anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du ellers havde en god handel hos os, og at du er tilfreds med både prisen, den hurtige levering og vores kundeservice 😊

Det er selvfølgelig ærgerligt, at den første levering ikke kom frem i perfekt stand, men vi er glade for, at vi hurtigt kunne sende nye varer afsted, så du ikke skulle bøvle mere med det.

Tusinde tak for de 5 stjerner og for at fremhæve den behagelige kundeservice – det betyder rigtig meget for os!

Vi håber, de nye varer er kommet sikkert frem og lever op til dine forventninger 💙

30 maj 2026

Hej Margit,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede en hurtig levering 😊📦

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv ekspedition og afsendelse af min ordre.

Hej Vibeke,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv ekspedition og afsendelse af din ordre 😊📦 Det er skønt, når tingene bare bliver håndteret hurtigt og nemt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

billig parasol

billig parasol, der har sluppet kontakten øverst

*Opdatering 9/6*
Der er ikke rettet henvendelse til os, og der er ydermere ikke reageret på vores forespørgsel efter oplysninger via Trustpilot.

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Det er naturligvis ikke meningen, at en parasol skal gå i stykker, og derfor er vi kede af at høre om din oplevelse 😔

Vi må dog også indrømme, at vi er lidt ærgerlige over først at høre om problemet gennem en Trustpilot-anmeldelse. Vi kan ikke se, at du har kontaktet os omkring sagen, og derfor har vi slet ikke haft mulighed for at hjælpe dig eller vurdere, om der er tale om en reklamation.

Skulle der være en fejl på varen, er det netop derfor, man som kunde har reklamationsret. Vi hjælper gerne, når noget ikke fungerer som forventet, men vi er afhængige af, at kunden kontakter os direkte, så vi får mulighed for at gøre noget ved problemet.

Desværre har du ikke oplyst et ordrenummer i anmeldelsen, og navnet på din Trustpilot-profil figurerer heller ikke i vores ordresystem. Derfor har vi ikke mulighed for selv at tage kontakt til dig eller finde sagen frem.

Du er meget velkommen til at sende os en mail på info@damborg.dk med dit ordrenummer og gerne et billede af skaden, så kigger vi på sagen og finder ud af, hvordan vi bedst hjælper dig videre. 💙

Fantastisk hjemmeside

Fantastisk hjemmeside
Stort varesortiment lækre designs
God indpakning

29 maj 2026

Hej Lisbeth,

Tusinde tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at læse 💙

Det glæder os rigtig meget, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside, det store udvalg og de mange flotte produkter. Vi gør os umage for at samle et bredt sortiment, så der er noget for enhver smag.

Det er også skønt at høre, at du oplevede hurtig levering, og at varen kom godt frem pakket forsvarligt ind 📦✨

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik varen hurtigt og det var nemt…

Jeg fik varen hurtigt og det var nemt at bestille på hjemmesiden.

26 maj 2026

Hej Anni,

Tusinde tak for din fine anmeldelse 💙

Hvor er det dejligt at høre, at du fik varen hurtigt, og at du oplevede det som nemt og enkelt at bestille på hjemmesiden. Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang 📦✨

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Altid imødekommende og levering i top.

26 maj 2026

Hej Per,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 💙

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever os som imødekommende, og at leveringen lever op til dine forventninger. God service og en god købsoplevelse er noget, vi arbejder hårdt for hver eneste dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden 😊

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.