damborg.dk Omdömen

1 146
TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering- desværre var mit fad slået i stykker ved transport. Skrev til jer, med billeddokumentation og I sendte samme dag et nyt fad. Ved den første levering var fadet ikke særligt godt pakket... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super fine, billige priser!! (Lyngby krus og Margrethe skåle) Eneste minus er den lange leveringstid, da varerne jeg bestilte åbenbart skulle hjem fra fjernlager pludselig - Hvilket gjorde at jeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Parasolfod knækket ved modtagelsen. Uden tvivl sket under transport med GLS. Ringede til Damborg i Kalundborg og talte med Ellen, der var meget imødekommende og lydhør. Foden blev hentet privat og en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde bestilt en parasol online fra Holland men de sendte en forkert så måtte returnere den og de brugte alt for lang tid med at sende en ny. Da vi skulle holde min 50-års fødselsdag med nærmeste... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Järnhandel
  2. Barberartillbehör
  3. Bestickbutik
  4. Elbutik
  5. Presentbutik

Skrivet av företaget

Damborg Isenkram - Kendte mærker og gode priser er vores levebrød. Vi ønsker at vejlede og rådgive kunder om isenkram og brugskunst samt bolig indretning. Vi bestræber os på at levere gode produkter til nogle af landets bedste priser. Velkommen hos Damborg Isenkram.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 146)

626 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig handel og hurtig levering

Hurtig handel og hurtig levering. Super.

11 maj 2026

Hej Line,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både handlen og leveringen gik hurtigt og nemt 🙌📦 Super at alt spillede som det skulle.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb – og du er altid velkommen hos os igen 💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en god oplevelse varen var som…

Det var en god oplevelse varen var som beskrevet

19 maj 2026

Hej Margit,
Tusinde tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, og at varen levede op til beskrivelsen 🙌📦

Det betyder meget for os, at alt var som forventet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Blomsterkasser som jeg ikke har fundet…

Blomsterkasser som jeg ikke har fundet magen til andre steder. Jeg fik 4 stk a 60 cm tilsendt. Hurtig ekspedition og levering uden problemer. Har anbefalet jer til andre. Vender tilbage en anden gang !!!
Tak skal i have

Hej Kaj,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dine blomsterkasser, og at du har fundet noget hos os, som du ikke har set andre steder 🌿✨

Det betyder virkelig meget for os, at både ekspedition og levering har været hurtig og uden problemer – og ikke mindst, at du har anbefalet os videre 🙌

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang – og tak fordi du handler hos os 💙

Hurtig service

Hurtig service, levering og produkterne var lige som de sku være 😊

Hej Line,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både service, levering og produkterne levede op til dine forventninger 😊🙌

Det betyder meget for os, at alt har været, som det skulle være.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fin vare hurtig og god levering

Fin og vare hurtig levering

14 maj 2026

Hej Hanne,
Tusinde tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både varen og den hurtige levering 🙌📦

Jeg er meget tilfreds.

Jeg er meget tilfreds.

8 maj 2026

Hej T B,
Tusinde tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er meget tilfreds 🙌💙 Det betyder meget for os.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb – og du er altid velkommen hos os igen ✨

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

SAIMA personvægt er en ommer -

Den billige lille badevægt SAIMA med den store tydelige vægtvisning er simpelthen for ringe for et firma som Damborg at have i varesortimentet.
Fødder i str. 38 kan ikke være frit på vægtpladen, hvilket er utrygt for en sikker vejning - desuden er det nærved latterligt, at en brugsanvisning bag på kassen beskriver, at vejesikkerheden er
+ / - 2 kg - man skulle tro vægten stammer fra TEMU og det er simpelthen en ommer - Damborg !!!

*OPDATERING 21/05-26*
Der har været kontakt over mail, og sagen er løst med tilfredshed for begge parter.

Hej Anne,
Tak for din anmeldelse – og vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med vægten 😔

Vi må dog også ærligt sige, at det altid er ærgerligt for os at læse om sådanne oplevelser på Trustpilot, uden at der først er taget kontakt direkte til vores kundeservice. Vi kan ikke se, at vi har modtaget nogen mail fra dig omkring problemet, og derfor har vi desværre heller ikke haft mulighed for at hjælpe dig eller finde en løsning først. Det vil vi ellers rigtig gerne – for vi gør os altid umage for at hjælpe vores kunder, når noget ikke lever op til forventningerne.

Vi har solgt mange hundrede af netop denne vægt uden tidligere klager, så derfor er vi naturligvis overraskede over din oplevelse. Og bare for at slå det fast: vægten kommer fra en finsk leverandør – ikke fra TEMU.

Du er meget velkommen til at sende os en mail på info@damborg.dk, så vil vi selvfølgelig hjertens gerne hjælpe dig og se på en løsning 💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtige gode varer og hurtig betjening…

Rigtige gode varer og hurtig betjening alt var I orden.
Vil altid handle der igen

18 maj 2026

Hej Ingolf,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både varerne og den hurtige betjening 🙌📦 Skønt at alt var i orden fra start til slut.

Det betyder virkelig meget for os, at du har lyst til at handle hos os igen – det ser vi frem til 💙

Et rigtig godt tilbud

Et rigtig godt tilbud, og jeg Glæder mig til at tage mine nye havemøbler i brug, når jeg skal indrette terassen i mit nye hus.

Hej Susanne,
Tusinde tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du har gjort et godt køb, og at du glæder dig til at tage dine nye havemøbler i brug 🌿✨

Det lyder som et rigtig spændende projekt med terrassen i dit nye hus – vi håber, du får masser af glæde af både møblerne og udelivet 💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse som sidste gang

14 maj 2026

Hej John,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os 🙌📦 Det betyder meget for os, at du vender tilbage og stadig er tilfreds.

Vi håber, du bliver lige så glad for dit køb denne gang – og vi glæder os til at hjælpe dig igen 💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er glad for at handle hos jer

Er glad for at handle hos jer. Prisen var meget tilfreds forhold til andre steder.

8 maj 2026

Hej Tharisan,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er glad for at handle hos os 🙌💙 Skønt også at prisen levede op til dine forventninger sammenlignet med andre steder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig en god pris på Teak havebord…

Virkelig en god pris på Teak havebord til terrassen. Super hurtig levering. Flot træ finish, alt passer. Samt med messing skruer.

13 maj 2026

Hej Ole,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med dit teak havebord til terrassen 🌿✨ Skønt at både pris, finish og leveringen levede op til forventningerne, og at alt passede som det skulle – inkl. messing skruerne.

Vi håber, du får rigtig meget glæde af bordet fremover – og du er altid velkommen hos os igen 💙

Hurtigt og nemt

Jeg bestilte plast-æggebakker til køleskabet. Hjemmesiden var nem at bruge og bestille via, og leveringen kom i løbet af få dage.

5 maj 2026

Hej Birgitte,
Tusinde tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du havde en nem oplevelse med både bestilling og levering 🙌📦

Skønt at hjemmesiden fungerede godt for dig, og at dine æggebakker kom hurtigt frem.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

11 maj 2026

Hej Arne,
Tusinde tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at alt har været nemt og hurtigt 🙌📦 Det sætter vi stor pris på!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode varer og hurtig levering

Gode varer og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med mit køb og jeg vil handle her igen!

18 maj 2026

Hej Pernille,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er meget tilfreds med både varerne og den hurtige levering 🙌📦 Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Vi er glade for at høre, at du vil handle hos os igen – det ser vi frem til 💙

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fint fad god kvalitet,hurtig levering.

17 maj 2026

Hej Jette,
Tusinde tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af fadet og den hurtige levering 🙌📦

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har købt en parasolfod på hjul

Vi har købt en parasolfod på hjul. Virkelig solid og nem at køre med😊👍🏼

16 maj 2026

Hej Ruth,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I er glade for jeres nye parasolfod på hjul 🙌🌿 Skønt at den både er solid og nem at håndtere 😊👍🏼

Vi håber, I får masser af glæde af den i solen – og I er altid velkomne hos os igen 💙

Fin levering.

Fin levering.

16 maj 2026

Hej Per,
Tusinde tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at leveringen var i orden 🙌📦 Det sætter vi stor pris på!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Godt tilfreds

Produktet virker efter hensigten, så bestemt ikke noget at udsætte på det.
Kunne godt have tænkt mig, at man kunne hente forsendelsen i en anden pakkeshop end den jeg hentede i, f.eks Føtex/Holme som er en forstad til Aarhus

7 maj 2026

Hej Lisbeth,
Tusinde tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at produktet virker efter hensigten, og at du er godt tilfreds 🙌✨

Tak også for din feedback omkring levering. Der er faktisk mulighed for frit at vælge enhver GLS pakkeshop, når man bestiller – uanset om den ligger tæt på eller længere fra bopælen 😊

God pris

God pris - hurtig levering

4 maj 2026

Hej Irene,
Tusinde tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både prisen og den hurtige levering 🙌📦

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.