Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dakotech heeft inmiddels 3 opdrachten uitgevoerd en wij zijn erg tevreden. De achterkant van onze woning is inmiddels volledig voorzien van nieuwe ramen en deuren. De service is erg goed en de kwalite... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Offerte laten maken voor een dakkapel en een aantal kunstof kozijnen. Alles voorzien van rolluiken en insectenhorren. Na het inmeten nog een keer een bezoek gebracht aan de werkplaats en de uiteinde... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij hebben in fasens kunststofkozijnen laten zetten,een schuifpui en kozijnen zijn daarna hebben het huis voltooid!,helaas was de screen verkeerd ingemeten,en was er lekkage vanuit de shuifpui,is op k... Se mer

Företagsinformation

1. Fönsterleverantör

Skrivet av företaget

Dakotech is dé Zeeuwse specialist in kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, rolluiken en zonwering van de beste merken.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Blijf weg van Dakotech!

Blijf weg van Dakotech! Via aannemer heeft Dakotech bij ons een dakkapel geplaatst. Na inmeten wordt kapel geleverd ... compleet verkeerde maten. Tweede kapel weer verkeerd. Moet nog twee keer grote aanpassing worden gemaakt. Afwerking binnen is afgeraffeld, scheef, en begint al na een paar weken te scheuren. Tot overmaat van de ramp gutst bij een flinke regenbui het water naar binnen.
Uiteindelijk hebben andere mensen van de aannemer de problemen verholpen zonder Dakotech. 6 maanden drama eindelijk afgerond. Nooit meer Dakotech ... blijf daar weg!

3 april 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geen makkelijke klus, goed uitgevoerd

Bijzonder goed werk geleverd. Helaas hebben wij lang moeten wachten op de uitvoering; ze hebben het vast niet voor niets druk. Maar het uiteindelijk uitgevoerde project stemt zeer tevreden. Wij hebben bepaald geen makkelijk dak; 120 jaar oud en niets is recht. Alle problemen die de werklui tegen kwamen zijn creatief, en altijd in overleg met ons opgelost. Heel tevreden!

18 december 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dakkapel deels gerenoveerd en een deel bijgezet

Dakkapel deels gerenoveerd en een nieuw stuk aangezet. Niet het eenvoudigste karwei. Maar het eindresultaat is verbluffend.
Kundig personeel die meedenken, leuk in de omgang en vinden het leuk als je ook een een handje bijsteekt.
Ik kan me helemaal niet vinden in eerder geplaatste review.

16 september 2020

Doe geen zaken met Dakotech

Waarschuwing! Doe geen zaken met DAKOTECH! Zij hebben een reputatie in deze omgeving: troep leveren tegen stuntprijzen. Wij kwamen daar te laat achter, met alle gevolgen van dien. Meetfouten, constructiefouten, lekkages enz. te veel om op te noemen. Letterlijk alles dat ze verkeerd konden doen hebben ze verkeerd gedaan. De aanvankelijk geplaatste dakkapel stond zó raar op het dak dat er een heel nieuwe moest komen, wat maanden duurde. Ondertussen zaten wij in de kou en de rotzooi. Verkeerde keuze van materialen, slecht personeel, je krijgt het niet bedacht zo slecht. En dan bij de vervanging nog met leugens komen over meerkosten. Uiteindelijk maar afscheid genomen van ze, want elke keer als ze een probleem kwamen verhelpen bleek dat ze ook dat niet konden en dat er alleen maar nieuwe problemen bij kwamen. We zijn nu op zoek naar een goede aannemer die de problemen kan komen verhelpen. Voor zover mogelijk.

2 juli 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.