Dansk Administrationscenter Omdömen 24

TrustScore 2.5 av 5

2,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og super god rådgivning! Lasse Bek har ydet en virkelig god service hele vejen igennem. Han har været utrolig hjælpsom, professionel og tålmodig – og hans rådgivning har været spot... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kun dårligt at sige Opkrævning kommer et år efter fraflytning, hvor vi har fået varme og vand regning på flere tusinde kroner for de sidste tre måneder af lejen. Vores forudbetalte aconto på 1200k... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ved indflytning i en nyrenoveret lejlighed var det ok, at jeg selv fik lavet nøgler (manglede) i center. Ved fraflytning manglede en nøgle, som de har krævet 1350 for. Blev bedt om at tage bill... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget uprofessionelt selskab Vi kigger på lejlighed i Århus, aftaler tid til fremvisning, der kommer ingen, ringer og får svaret" Åhh det må i undskylde det er først i morgen", kører derop dagen eft... Se mer

Företagsinformation

1. Hyresförmedling
  2. Lägenhetsuthyrning
  3. Fastighetsförvaltning
  4. Mäklare
  5. Fastighetsmäklare

Informationen kommer från olika externa källor

Ejendomsadministration - Vi yder mere for dine ejendomme og ser mulighederne for dig. Kontakt os for en individuel løsning baseret på dine behov.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Kompetent rådgivning!

Fantastisk service og super god rådgivning!
Lasse Bek har ydet en virkelig god service hele vejen igennem. Han har været utrolig hjælpsom, professionel og tålmodig – og hans rådgivning har været spot on. Det er tydeligt, at han ved, hvad han taler om, og at han virkelig går op i, at man får den bedste løsning. Kan kun give mine varmeste anbefalinger – 5/5 til Lasse!

23 oktober 2025

Snyder med varme/vand aflæsningerne

Snyder med varme/vand aflæsningerne. I 2023 kunne de og deres samarbejdspartnere ikke redegør for vores målere og aftalte en del tilbagebetaling, som dog aldrig kom. Vi flyttede ud i november 2024 men har ikke fået opgørelse for 2024 og de vender ikke tilbage på henvendelser. Ikke en virksomhed som kan anbefales men det fortæller denne side jo også.

1 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Rimeligt efter 1 år og 3 måneder?

Blev bedt om at tage billeder af lejligheden og vise den frem. Sparede dem tid og penge.
Loft i badeværelse skulle males efter 1 år og 3 måneder.
Bundplader i vindueskarme underside, entrédør indvendig skulle males. Var ikke malet, da jeg flyttede ind i en total renoveret lejlighed?
Gulve skulle slibes. Ingen mærker overhovedet.
Tydeligt, at de bruger lejernes penge på at vedligeholde lejligheder totalt.
Så tag billeder af alt og vær flere med ved både indflytning og fraflytning.

1 juni 2025

Fin service, urimelig flytteopgørelse

Flyttede ind i en nyrenoveret lejlighed på 66 kvm og boede der i 1,3 år. Betalte 8.000 kr. i depositum ved indflytning (hvilket egentlig var rimeligt). Ved fraflytning blev jeg opkrævet yderligere 7.000 kr. oveni depositummet – altså i alt 15.000 kr. for at have boet der i cirka 15 måneder.

Dacas leverede egentlig fin service under lejeperioden, og vi oplevede firmaet som troværdigt og med styr på tingene.

Men de tager sig urimeligt godt betalt ved fraflytning – for gulvafslibning, rengøring og en temmelig massiv malerregning for en relativt lille lejlighed.

Det kan i hvert fald ikke betale sig selv at gøre ret meget rent ved fraflytning.

Som også nævnt af andre, bliver man bedt om at give en vurdering af sin oplevelse med Dacas allerede ved flyttesynet – ret smart at udlevere den, inden opgørelsen er sendt.

Dacas kan anbefales service­mæssigt, men du skal være forberedt på at tømme opsparingen ved fraflytning, så din tidligere lejebolig kan blive renoveret🫣😅😃🥺😭😭💸💸🤑

Med på at lejemarkedet er helt urimeligt generelt men stadig lige en OBS hvis du/i overvejer leje igennem Dacas.

14 juni 2025

Uetisk forretningsmodel

Jeg havde som sådan ikke dårlige oplevelser med Dacas før udflytningen. Som et privatejet lejligheds firma er målet at skaffe flest mulige penge ind på bekostning af lejeren.

Ved udflytningssynet sætter de os igang med en tilfredshedsundersøgelse så vi ikke kan sige noget dårligt om dem senere. Og så synede de lejligheden imens så vi ikke kunne sige imod det de mente var mangler. Eksempelvis mente de at beskidte gulve var slid på lak, og derved krævede en gulvslibning samt ny lak.
De ville også have en til at skrive under på at man hæfter for alle bedringer så du ikke kan lave indsigelser ved udflytningssynet. Og skjuler den som en bekræftelse på at man var mødt op til udflytningssynet.

Tldr: skal i leje ved Dacas, tag billeder af absolut alting. Og ved udflytningssynet følg efter personen som syner lav ingen undersøgelse, og skriv ikke under på papiret uden at læse det med småt.

Shame on you Dacas.

16 oktober 2024

Kun dårligt at sige

Kun dårligt at sige
Opkrævning kommer et år efter fraflytning, hvor vi har fået varme og vand regning på flere tusinde kroner for de sidste tre måneder af lejen. Vores forudbetalte aconto på 1200kr som normalt har dækket vores vand og varme. Dækkede kun lige knap 1/3 af det samlede beløb ved fraflytning.
Derudover er der absolut ingen hjælp at hente hos kundeservice, hvis tonefald er så dødt, at det får lighuset til at virke festligt.
Dårlig vind til jer

6 mars 2024

Skrækkeligt selskab.

Skrækkeligt selskab.. Ventede 7 måneder på opgørelse fra lejligheden efter fraflytning..
Det blev overraskende nok en regning da jeg endelig modtog den...

27 september 2023

Undgå DACAS

DACAS er et selskab uden interesse for hvad de udlejer, hvilken tilstand lejligheden overleveres i efter der er skrevet under, mundtlige aftaler brydes. Forbrugsregnskab er uigennemskuelige. I mit tilfælde overtog jeg en lejlighed som efter aftale skulle være leveret rengjort. Det var den langtfra. Den var nærmest ubeboelig, så jeg måtte finde noget andet. Det meddelte jeg Dacas, men blev alligevel trukket for en måned ud over de tre måneder. Jeg skruede helt ned for varmen, og slukkede i øvrigt så meget jeg kunne og tog ud at rejse. På en eller anden måde lykkedes det alligevel Lejligheden at bruge kr. 10000 til fjernvarme - ca 2500 pr måned. Hvilket er mere end et væsentligt større gasopvarmet hus fuldt opvarmet brugte i samme periode.
Undgå DACAS

4 april 2023

Meget uprofessionelt selskab

Meget uprofessionelt selskab
Vi kigger på lejlighed i Århus, aftaler tid til fremvisning, der kommer ingen, ringer og får svaret" Åhh det må i undskylde det er først i morgen", kører derop dagen efter og får vist en forkert lejlighed... "ups - den i gerne ville se er udlejet, men i kan komme først i køen til xx lejlighed" Den ser vi 3 dag og straks efter giver vi besked at den vil vi gerne leje. Svaret er "Den er udlejet til anden side" Vi har taget fri fra arbejde (ialt 6 timer) kørt 516km til ingen verdens nytte -

27 februari 2023

Uprofessionelt selskab

Først og fremmest tager det altid flere uger for dem at svare på henvendelser.
Derudover fraflyttede jeg min lejlighed 30/11, har rykket for flytteopgørelsen flere gange, hvori der står at intet skal laves på min regning, og jeg derfor skal have hele depositummet tilbage, med undtagelse af det beløb de reservere til afregning af varme.
Jeg rykker gentagne gange efter mine penge, der senest skulle være landet 8 uger efter fraflytning, samt flytteopgørelsen.
Først 15/2 får jeg svar, de har trukket 3750 kr. for renovering i lejligheden. Det der står i min flytteopgørelse, IKKE skal være på min regning.
De er kontaktet igen og skal først kontakte ham der var med til flyttesyn, gad vide hvornår jeg ser mine penge?!
Aldrig har jeg oplevet noget så uprofessionelt.

15 februari 2023

LÆS MIG: HOLD JER VÆK

LÆS MIG: Aldrig lej igennem dacas. Jeg har aldrig oplevet noget så forfærdeligt før.
Da jeg flytter ind er intet fikset i lejligheden, væggene er ikke malet, gulvet ikke slebet, der var skimmelsvamp i krogene. Det rengjorte min familie og mig og jeg havde dokumentation på dette.
Så kommer synsrapporten, som forresten ikke blev udført af en person med den titel, men udlejer, forklædt som maler… Han malede intet og skrev i rapporten, at alt var som det skulle være.
Efter fraflytningen, så opkræver de mig hele depositummet på ca. 33.000,- og en efter regning på ca. 11.000,-
Jeg laver indsigelse, men de vil ikke rykke sig.
Jeg vælger at søge på et advokatfirma, som hjælper med med at få de penge tilbage. Jeg vinder sagen, men udlejer vælger først at udbetale efter ca. 5 mdr…

HOLD JER VÆK, lov mig det!!

31 januari 2022

Godt og fair selskab

Vi oplevede gennemgående god service både under lejeperioden og ved fraflytning, hvor vi fik en fair og ordentlig behandling.

31 augusti 2022

Ingen styr på indbetalinger

Da jeg fraflyttede lejligheden fik jeg at vide under flyttesynet, at lejligheden var i super stand og det kun var gulvene og to af værelserne der skulle males og høvles. Beløbet ville nok komme op i 4-6000kr, hvilket mit depositum ville dække. Dette var dog ikke tilfældet, til at starte med, sender de mig en regning på omkring 11.500kr. De har glemt at trække mit depositum fra regningen, dette gjorde jeg opmærksom på. De sende mig derefter en efterregning på 1.126kr, som jeg betalte. Jeg fik ingen mail på at lejemålet nu var opgjort. Nu har de så lige sendt mig en mail til min e-boks, hvor de igen vil opkræve 11.500kr. De har absolut ikke styr på deres indbetalinger, og så har de formået at snuppe hele mit depositum. Lejer aldrig igennem dem igen.

11 november 2022

Ingen respons overhovedet!

Jeg fraflyttede mit lejemål den 21/3. Selvom det snart er to måneder siden, at jeg flyttede ud af min lejlighed, har jeg stadig intet hørt fra Dansk Administrationscenter. Derudover sendte jeg en mail, hvor jeg anmodede om at få en flytteopgørelse den 25/4. Jeg har forsøgt, at rykke for svar flere gange, men jeg får ingen respons. Når man ringer for at høre om de vil være sød, at vende tilbage med en opdatering, får man bare at vide, at personen, der har modtaget mailen ikke er tilgængelig i øjeblikket, men vil ringe igen senere. Jeg har stadig ikke modtaget mit opkald eller svar på mail, efter flere henvendelser over telefonen og nu har vi altså den 9/5. Det er godt nok uprofessionelt og utrolig dårlig behandling.

9 maj 2022

Utrolig sløv administration

Utrolig sløv administration. Forhaler alt og kommer med dårlige undskyldninger for hvorfor tingene ikke bliver bragt i orden. Hvis de dog bare var lige så hurtige til at give depositum tilbage som de er til at hæve priserne på vask, p-pladser etc. Puha - godt man ikke skal have noget med dem at gøre mere.

17 mars 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.