Affären gick snabbt o smidigt, George var väldigt trevlig och tillmötesgående! Ändå feedbacken jag kan ge är att bilen hade behövt en snabbtvätt innan bara, de va ganska mycket pollen på bilen, och... Se mer

Går dom ens igenom bilen innan försäljning? Köpte en bil som vi fått åka tillbaka med efter några dagar då AC ej fungerade, efter ytterligare nån vecka fick vi lämna bilen till lokal verkstad då dela... Se mer

Hm, efter flera besök här trots vänners avrådan känns det inte som några bra vibrationer. Typiska oerfarn unga säljare som bara mal på och "garanterar" att det inte är något konstigt med bilarna. Hitt... Se mer

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Daal Bil AB. Personalen var både professionell och trevlig, och jag kände mig trygg genom hela processen. De var ärliga, gav tydlig information och svarade s... Se mer

1. Återförsäljare av begagnade bilar
  2. Bilförsäljning

Hjärtligt välkomna in till oss på DAAL Bil i Kungsängen. Vi finns på adressen Symmetrivägen 12 med leveransklara bilar till salu i många prisklasser. Hos oss hittar du inte enbart bra bilar, utan dessutom bilar till rätt pris med bra ägarhistorik. Våra fordon granskas noggrant av vår kompetenta personal innan de levereras till oss ifrån finansbolag, enskilda firmor och privatpersoner. Hittar du inte just din bil i vårt lager, hjälper vi dig att ta fram den bil du söker efter dina önskemål. Vi anpassar oss efter dig, skulle du inte ha tid att besöka oss på våra ordinarie öppettider, kan du kontakta någon av våra säljare för en personlig träff när det passar dig. Vi erbjuder förmånliga finansieringsmöjligheter till dig som kund genom avbetalning eller leasing som då sker i samarbete med DNB, Santander, Wasa Kredit eller SVEA. Du som kund ska vara trygg och känna dig säker i ditt köp hos oss därav har vi på DAAL Bil valt att erbjuda dig marknadens främsta garantilösning på ditt bilköp från Solid GARANTI. Vi har kompetensen där det behövs som bäst.

3,9

3,9

Alla omdömen

25 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

WARNING åk inte hit i onödan

Jahop trodde inte man skulle bli den som sitter här o gnäller men jag vaskade totalt 7timmar i en bil samt tog ledigt från jobbet jag och min far för att kolla på deras Mercedes e43.
Jag har hållit kontakt under dagen med säljaren och vi kommer överens om att jag åker upp på dagen för att köpa bilen, när jag har 20 min kvar får jag sms att det är en annan köpare påväg och att jag kan lägga en handpenning på 10.000kr!!! Om du verkligen vill ha den, för han kommer om 30 min. Sen när jag ringer upp 10min senare då har den andra killen varit där?!?

Så känslan man får är ju uppgivenhet när man åkt så långt och man verkligen är tydlig med att man ska köp bilen, så blir man behandlad sådär.

Så min tolkning är att de pressar kunderna på pengar ställer dom mot varandra så man ska köpa bilen innan man ens vet vad man köper.

Jag rekommenderar absolut inte att köpa bil på detta företag! Saknar den gamla svenska hedern där man håller sitt ord och behandlar kunderna med respekt.

27 augusti 2024

Svar från Daalbil

Tack för din feedback, vi uppskattar att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi förstår att det är frustrerande att lägga ner tid och ansträngning på att åka långt för att se en bil, bara för att få veta att den har blivit såld. Vi vill dock förtydliga att vi hade informerat dig om vikten av att reservera bilen med en handpenning för att undvika just denna situation.

Tyvärr kan vi inte reservera en bil åt en kund utan handpenning. Detta är en vanlig praxis i branschen, och vi ger alltid samma information till alla kunder, särskilt om de kommer långväga ifrån.

Vi beklagar att det blev en negativ upplevelse för dig, men det är viktigt att förstå att om man inte vill reservera en bil, trots att man fått information om risken att bilen kan bli såld, så finns alltid risken att den går till någon annan. Vi försöker vara så transparenta som möjligt och ge våra kunder all information de behöver för att fatta välgrundade beslut.

Vi hoppas att du förstår vårt perspektiv och är välkommen att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar.

Superbra bemötande

Jonathan var supertrevlig, välbemötande och väldigt informativ, kom med flera olika alternativ på lösningar med allt från försäkringsfrågor till garantifrågor. Rekommenderar att ta kontakt med honom vid köp av bil

27 augusti 2024

Köp ingen bil här

Inte nog med att man kör med det urgamla bilhandlartricket att ljuga och köpslå med vinterhjulen (trots att jag VET att det fanns vinterhjul till just denna bil).

Man försöker även lura mig på kursen mellan utgångspriset i Euro och Svenska kronor.

Daal Bil har därmed bekräftat sin oärlighet , vilket medför total bojkott.

1 augusti 2024

Svar från Daalbil

Tack för din feedback, vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Vi vill förtydliga några punkter som du tar upp i din recension.

Vi är ett vinstdrivande företag, och som sådant måste vi försäkra oss om att alla våra bilar är prissatta korrekt och i enlighet med marknadens växelkurs, som ständigt förändras. Om det uppstår en skillnad på grund av växelkursen, är det självklart att det resterande beloppet måste täckas för att vi ska få betalt det som bilen är värd.

När det gäller vinterhjulen är det viktigt att påpeka att vi ofta får in bilar utan vinterhjul. I sådana fall köper vi in däcken själva och erbjuder kunderna möjligheten att köpa till dessa. Det är helt valfritt för kunden att välja detta alternativ, och vi tvingar ingen att köpa till däck om de inte önskar det.

Vi strävar alltid efter att vara transparenta och rättvisa i våra affärer, och vi beklagar om din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar. Vi hoppas att du förstår vårt perspektiv och att vi kan undvika missförstånd i framtiden.

Tveka inte att kontakta oss om du har några fler frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa till med.

Till Dall Bil Team

Till Dall Bil Team,

Jag vill uttrycka min största tillfredsställelse med den service jag har fått. Ert team var professionellt, effektivt och gjorde allt för att säkerställa att mina behov blev tillgodosedda. Kvaliteten på era produkter och den utmärkta kundservicen lämnade ett bestående intryck på mig.

Tack för den fantastiska upplevelsen.
Ahmed

2 augusti 2024

Köpte en Volvo V90 av Mikael Mardini

Köpte en Volvo V90 av Mikael Mardini. Trevlig säljare som lät oss prova några olika bilar för att jämföra bil mot bil. Efter det var det lätt att bestämma sig för bilen som vi valt. Mikael gav oss bra information, gick inte att pruta med ;-). Efter affären så tog det några dagar innan registreringen på Transportstyrelsen gick igenom, men Mikael har informerat mig under tiden. Det enda jag tänker DAAL kan förbättra är att ansluta sig till MRF och därmed 3 mån garanti på bilen och också ha några giveaway till kunder som köper bil av DAAL. Kul med ett gasellföretag!

28 juli 2024

Oseriösa

Oseriösa. Väldigt osmidig försäljningsprocess. Tog hela fordonsskatten för en period som inte ännu var aktiv. Rekommenderas ej.

30 juli 2024

Svar från Daalbil

Tack för din feedback, vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Jag vill gärna klargöra några punkter som kan ha lett till missförstånd.

Fordonsskatten måste betalas på ett eller annat sätt, oavsett om det sker direkt genom oss eller via en faktura från Transportstyrelsen. Alla bilar vi har i lager är avställda, och de ställs på i samband med ägarbytet till den nya ägaren. Detta innebär att fordonsskatten blir aktuell från och med att bilen ställs på.

I vissa fall säljer vi bilar som vi har som förmedlingsuppdrag. För dessa bilar behöver vi ta ut fordonsskatten då bilen inte står på oss vid säljtillfället, och skatten måste betalas när bilen ställs på först av oss och därefter på dig som kund.

Det är standardpraxis att kunden står för fordonsskatten på sin bil, eftersom bilarna är avställda när de är i vårt lager. Vi beklagar om detta upplevdes som osmidigt, men det är en nödvändig del av försäljningsprocessen för att säkerställa att skatten är korrekt betald.

Vi hoppas att denna förklaring ger dig en bättre förståelse för hur processen fungerar. Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller om vi kan hjälpa till med något annat.

Tack till Kevin

Tack till Kevin

Köpte en Passat GTE från Kevin. Var ute efter en bil väldigt länge och hittade tillslut bilen som passade oss perfekt. Säljaren motiverade oss till bilköpet, utan honom hade vi gått hem tomhänt.

Stort Tack!

25 juli 2024

Snabbt och smidigt.

Vänlig försäljare som inte var påstridig utan informativ. Processen med signeringen av div dokument gick smidigt och snabbt. Bilen jag köpte är i mycket bra skick.

23 juli 2024

Typisk bilhandel

Trevlig säljare och gott bemötande.
Säljare mån om en bra bilaffär för sig, väldigt lite fokus på kundnytta. Ett IT-haveri gjorde att vi inte fick med oss den betalda bilen hem. Som kund belastades vi helt och hållet för att deras system låg nere. Säljer bilgaranti för att slippa hantera kunders rättigheter enl konsumentköplagen. En trygghet för kunden men mest trygghet för säljaren. Vill sälja dyra serviceavtal trots att det uppenbart inte låg i vårt intresse då vi har långt till bilhandlarens lokaler. Deras serviceavtal är dyrare än märkesverkstadens egna och täcker inte alla servicetillfällen (Max 1/år) Vår bil har intervall på inspektion och oljeservice varje år.

Ändrar betyget när jag märkt att vinterdäcken som vi fick köpa till för 3000:- var 6 år gamla och stenhårda. Mönsterdjupet var ok men däcken tillverkades 2018 vilket jag inte tänkte på att kolla när vi fick bilen levererad och vinterdäcken låg inträngda i bagaeluckan i däckpåsar. Det skulle även enl uppgift vara originalfälg men det var det inte. Svårt att reklamera eftersom att säljaren inte har tagit upp vinterdäcken i köpekontraktet. De står inte omnämnda öht.

19 juli 2024

Svar från Daalbil

Tack för din recension och för att du delar din upplevelse med oss. Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande, men vi beklagar samtidigt de problem som uppstod i samband med ditt köp.

Vi förstår att det var frustrerande att systemet låg nere vid köptillfället, och vi vill betona att vi gjorde allt vi kunde för att få igång det så snabbt som möjligt. Tyvärr var detta utanför vår kontroll, men vi arbetar alltid hårt för att minimera påverkan på våra kunder i sådana situationer.

När det gäller garanti och serviceavtal är dessa tillval som vi rekommenderar för att ge extra trygghet och bekvämlighet för våra kunder. Det är viktigt att notera att dessa inte är obligatoriska; vi erbjuder dem som en helhetslösning för att underlätta bilägandet, men valet att köpa till dessa är helt och hållet kundens.

Vi respekterar att du kanske har andra preferenser eller arrangemang, och vi tvingar aldrig någon att köpa till något som de inte vill ha. Vi försöker bara erbjuda alternativ som kan vara till nytta för våra kunder, beroende på deras specifika behov och situation.

Vi uppskattar din feedback och tar dina synpunkter på allvar. Om du har några ytterligare frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa till med, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Tack Jonathan

Tack Jonathan. Allt fungerade perfekt, bra service,bra information, supertrevlig försäljare JONATHAN som gick igenom allt tydligt och klart. Är mycket nöjd med den nya bilen. Tack

11 juli 2024