Affären gick snabbt o smidigt, George var väldigt trevlig och tillmötesgående! Ändå feedbacken jag kan ge är att bilen hade behövt en snabbtvätt innan bara, de va ganska mycket pollen på bilen, och... Se mer
Går dom ens igenom bilen innan försäljning? Köpte en bil som vi fått åka tillbaka med efter några dagar då AC ej fungerade, efter ytterligare nån vecka fick vi lämna bilen till lokal verkstad då dela... Se mer
Hm, efter flera besök här trots vänners avrådan känns det inte som några bra vibrationer. Typiska oerfarn unga säljare som bara mal på och "garanterar" att det inte är något konstigt med bilarna. Hitt... Se mer
Hjärtligt välkomna in till oss på DAAL Bil i Kungsängen. Vi finns på adressen Symmetrivägen 12 med leveransklara bilar till salu i många prisklasser. Hos oss hittar du inte enbart bra bilar, utan dessutom bilar till rätt pris med bra ägarhistorik. Våra fordon granskas noggrant av vår kompetenta personal innan de levereras till oss ifrån finansbolag, enskilda firmor och privatpersoner. Hittar du inte just din bil i vårt lager, hjälper vi dig att ta fram den bil du söker efter dina önskemål. Vi anpassar oss efter dig, skulle du inte ha tid att besöka oss på våra ordinarie öppettider, kan du kontakta någon av våra säljare för en personlig träff när det passar dig. Vi erbjuder förmånliga finansieringsmöjligheter till dig som kund genom avbetalning eller leasing som då sker i samarbete med DNB, Santander, Wasa Kredit eller SVEA. Du som kund ska vara trygg och känna dig säker i ditt köp hos oss därav har vi på DAAL Bil valt att erbjuda dig marknadens främsta garantilösning på ditt bilköp från Solid GARANTI. Vi har kompetensen där det behövs som bäst.
Symmetrivägen 12, 19637, Kungsängen, Sverige
- 08-551 093 20
- info@daalbil.se
- www.daalbil.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 18 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Köpte en VW Golf av Abbe
Köpte en VW Golf av Abbe. Supersmidig affär och de hjälpte till att besikta bilen innan leverans. Nöjd!

SVAR INTE PÅ MAIL OCH SÄLJER MED FEL INFORMATION
Köpte en bil hos de och fick information om att de skulle bjuda på omläggningen skulle finnas en backkamera och att den skulle vara städad. Har inte fått tillbaka pengarna för omläggningen, hittade lösa portionssnus i bilen och en backamera som inte fungerar. Har sökt säljaren gång på gång men får igen respons. Sen i Mars när jag kontaktade sälaren första gågnen har jag fått 3 svar. Men när det gäller semester svar då får svar inom 10 min.... Köp inte bil här och teckna inte garantin via Solid...
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse…
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Daal Bil AB. Personalen var både professionell och trevlig, och jag kände mig trygg genom hela processen. De var ärliga, gav tydlig information och svarade snabbt på alla mina frågor. Bilen jag köpte var i mycket gott skick och allt motsvarade beskrivningen. Jag uppskattade också att det inte var något försök till övertalning – bara ärlig försäljning med fokus på kundens behov. Rekommenderas varmt!

Toppklass
Superbra bemötande av Abbe! Stötte på en del utmaningar i processen men ruggigt imponerad av hur Abbe hanterade dessa och fann alternativa lösningar. Riktigt bra jobbat!

Svar från Daalbil
Fantastiskt bemötande från det att vi…
Fantastiskt bemötande från det att vi klev innanför dörrarna. Trevliga, professionella utan att kännas påträngande. Liam ingav förtroende och vi är nöjda med bilen vi lämnade med

Svar från Daalbil
Väldigt trevliga personer fantastiskt…
Väldigt trevliga personer fantastiskt service

Svar från Daalbil
Utmärkt kundservice och flexibel lösning
Fantastisk upplevelse! DAAL Bil anpassade sig efter mina behov och jag fick hjälp att hitta precis den bil jag sökte. Finansieringen gick smidigt och garantilösningen gav mig extra trygghet.

Svar från Daalbil
Köpte en bil som inte motsvarade…
Köpte en bil som inte motsvarade förrättningarna då bilen såldes men en backkamera som var skadad utan att jag fick någon information om det. Har försökt i över 1 månad försökt att få tag i försäljaren men får ingen respons.
Fantastiskt bra service
Fantastiskt bra service! Vid nästa bilköp så vet jag vart jag kommer att vända mig

Svar från Daalbil
Abdalla var väldigt trivsam och…
Abdalla var väldigt trivsam och lösningsinriktad. Tack

Svar från Daalbil
Mycket trevligt bemötande och smidig…
Mycket trevligt bemötande och smidig bilaffär.

Nöjd kund!
Köpte en skoda som håller alla förväntningar. Mikael på Daalbil löste även min gamla bil smidigt och snabbt.
Från första samtalet till provkörning och affärer var klara så var jag nöjd med allt.
Skulle jag återkomma och rekommendera Daalbil, Ja.

Ett profisionellt bemötandet
Ett profisionellt bemötandet från Kristoffer satte en stark prägel av att Daal bil är en seriös bilfirma.
Efter en snabb introduktion av firmans vision informerade Kristoffer skillnaderna på bilarnas utrustning.
Under den tiden gjordes båda bilarna klara för provkörning.
Bra och smidig affär där båda parterna var nöjda👍

Svar från Daalbil
Det hade också varit trevligt om ni hade tagit bort de förra ägarnas telefoner från displayen.
Trevligt bemötande inget knussel med att företaget betalade min resa från Göteborg. Mindre bra var att säljaren inte tog sig tid att gå med ut och förklara displayen och visa var usb- kontakten fanns. Också lite tråkigt att jag var tvungen att börja med att pumpa luft i ett däck.

Tråkig köpupplevelse
Frågade specifikt i förväg om det var några revor i inredningen då jag hade lång väg att åka. Fick svaret att det endast var normalt slitage. Det var en stor reva i förarsätet, sprucken vindruta, Hybridbatteriet var oladdat och tanken snustorr. Det var knappt så jag kom fram till bensinstationen efter leveransen. Dessutom var sommardäcken monterade fel där ett av bakdäcken satt fram och vice versa och två av däcken behöver bytas. Hade gärna gett ett bättre betyg då priset var bra och säljaren trevlig, men var försiktig om du har lång väg att åka och inte har möjlighet att se bilen i förväg. Första och sista gången jag handlar på Daal bil.

Svar från Daalbil
Skiter fullständigt i sina kunder!
Jag var först kund att maila på bilen jag ville köpa, får svar av Mikael Mardini att jag skulle skicka över telefonnummer, vilket jag gör. Ingen ringer upp så jag ringer på eftermiddagen och pratar med Mikael Mardini han säger att jag är först på bilen men att en till tjej hört av sig efter mig. Jag frågar om bilen är grå eller metallic då det ser ut som att den är metallic på bilderna men att det står grå. Mikael skall skicka över en bild så skulle jag kunna reservera den efter det, hör inget på 30 minuter så går in på Blocket och ser att bilen blivit såld.
Fruktansvärt besviken!
Men samtidigt glad efter att ha läst alla recentioner, oseriöst företag.

Jätte nöjd
Jätte nöjd , fin bemötande utav Liam Wikåker , jätte trevlig och hjälpsam . Bra jobbat Liam👍👏👏

Svar från Daalbil
Andra gången jag handlar hos DAALBIL nu…
Andra gången jag handlar hos DAALBIL nu och kan säga det att med Jonathans hjälp så blir man aldrig missnöjd! Grymt bra och professionellt bemötande och välkommande utav Jonathan! kan STARKT rekommendera Jonathan på DAALBIL för den absolut bästa hjälp och servicen!