For tredje gang har jeg bestilt et stort marcipanbillede hos Birgitte - customcakebymums - og igen er jeg supertilfreds. Det hele spiller, både kvalitet og leveringsdato - og helt ærligt forstår jeg i... Se mer
Företaget har svarat
Serviceminded helt ud i fingerspidserne - det er CustomCake😎 Teknisk uheld gjorde at mit bestilte marcipanfoto ikke kunne nå frem til tiden med posten, så Birgitte giver besked, kommer ekspres og... Se mer
Företaget har svarat
Bestilte et billede til en lagkage, meget flot og gode tydelige farver, fint med en vejledning om hvordan man skal håndtere stykket, inden man skal bruge det…
Dit helt personlige billede printet på ægte marcipan.
Nørremarken 8, Skovlund, 6823, Ansager, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tusind tak Birgitte for den flotte lagkage med print til mine forældres diamant bryllup. Den blev meget beundret af alle gæster og smagte vidunderligt.

Svar från Custom cake by Mums
Jeg fik med ret kort varsel lavet et tryk til en kage til vores barnebarns navnefest.
Kommunikationen med Birgitte fungerede perfekt. Trykket var superflot og alt fungerede perfekt med forsendelse.
Mange roser fra gæsterne!
Jeg sender med stor overbevisning min bedste anbefaling.
Xpressbudet A/S holdt 25-års jubilæum, og med kager fra Custom Cake by Mums med logo på træstammer, var det en perfekt afslutning på en fantastik dag med kunder og venner af huset. Stor tak til Birgitte for en super hurtigt service, det smagt helt fantastisk :-) helt klart en anbefaling her fra….
Super lækre træstammer som vi købte til vores barnebarn’s dåb med fin print tekst på 👍

Svar från Custom cake by Mums
Birgitte var en stor hjælp da vi med kort varsel skulle bruge en unik fødselsdags kage, der var ikke et øje tørt, da vores datter så den fantastiske kage, vi havde lavet ved hjælp af Birgittes print, at kvaliteten og smagen også var i top og alet ikke syntetisk, er så bare endnu en grund til at vi helt sikkert er tilbagevendende kunder.

Svar från Custom cake by Mums
Jeg kan helt klart kun anbefale andre at handle hos jer.
Det er så flot.
Det gør stor glæde, både ved konfirmation og fødselsdage. Simpelthen så bliver det meget mere festlig. Jeg har brugt jer flere gange.
Virkelig en god oplevelse at handle med Birgitte! Super service, og alt kunne lade sig gøre. Resultatet af marcipantrykket var helt fantastisk!
Den varmeste anbefaling herfra - det er bestemt ikke sidste gang, vi har handlet her 🫶🏽
Fantastisk kundeservice, hurtigt levering og resultatet er langt over mine forvetninger. Er så tilfreds!
Altid rigtig god service og fine resultater med det modtagne produkt. Har modtaget en del og har aldrig været skuffet. Hjælper gerne med det rigtige motiv hvis du ikke lige selv kan finde det så jeg er en fast tilfreds kunde ved Birgitte

Svar från Custom cake by Mums
Vi bestilte et fotoprint til en fødselsdag, og fra den første kontakt var der god kommunikation og rigtig god service. Vi kunne med kort varsel få bestilt og afhentet fotoprintet trods juleferien. Selve fotoprintet var et selvvalgt billede med navn og årstal på og det så virkelig godt ud! Farverne var gode og baggrunden som var valgt af Birgitte passede rigtig godt til billedet.
Det er ikke sidste gang vi bestiller derfra, og vi vil helt sikkert også anbefale hende til andre :D
Flotte marcipantryk klar til afhentning til tiden. God service ved bestilling og korrektur fremsendt til godkendelse inden endelig bestilling.
Det har været en udsøgt fornøjelse at handle med
Costom cake by Mums.
Modtager flere mails ang. hvor langt man er nået med
ens ordre. Føler sig hele tiden i trygge hænder.
Tusind tak Birgitte.
MVH. Peder Hansen.

Svar från Custom cake by Mums
Rigtig god service hos Birgitte og CustomCake. Jeg følte mig godt taget hånd om!
Vi har fået vældig flotte kageprint nu 7 gange, og det har hver gang været en succes, det kan varmt anbefales. Har der været spørgsmål, har jeg ringet og fået svar med det samme.
Kirsten,Christiansfeld.
Ih hvor jeg godt gad at jeg kunne sætte et billede ind af den flotte kage i lavede til vores søns 1 års fødselsdag! Det er bestemt ikke sidste gang vi vælger kage hos jer, fantastisk service og virkelig lækker kage! 👌🏽☀️

Svar från Custom cake by Mums
Virkelig god og hurtig service :-)
Birgitte er meget god til at vejlede og hjælpe. Der var styr på alt, og jeg fik leveret nogle meget fine marcipanprint, som i den grad pyntede på kagen. Alt var præcis som jeg ønskede det.
En stor anbefaling her fra!
Fantastisk kage print og fantastisk service.
Kan kun give Custom Cake by Mums, mine bedste anbefalinger.
Fantastisk flot tryk på min kage da jeg blev 60 år og den smagte super lækkert🍰🍰
God service og kagen blev bragt til feststed. Fantastisk service når vi selv have travlt. TAK!!!!
Mega flot print. Præcis som aftalt i forhold til tekst og billed.
Gode farver i printet.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.