Bokade en tid för slingor och klipp hos…
Bokade en tid för slingor och klipp hos Kamila, kom dit och då var ägaren Cornelia där och hade jätte snygg färg på håret vilket jag talade om för henne, hon var precis nyfixad sa hon och jätte nöjd! Talade även om det till min frisör att jag vill ha den färgen me, ett levande exempel i salongen, vad kan gå fel!?
När jag var klar insåg jag att det inte på långa vägar såg ut som det jag ville ha, men tänkte att det kanske blir bra ändå, men det insåg jag dagen efter att nej detta var inte alls bra!
Så åkte förbi salongen med min dotter och pratade med Kamila, hon förstod inte alls min missnöjdhet utan sa bara att jag hade den färgen Cornelia har, vilket inte stämde! Det blev en diskussion om detta fram och tillbaka tills denna ”erfarna och mogna” frisör kläcker ur dig att ” jag kan inte göra dig lika ung som Cornelia”!! Höll på att tappa hakan, vilken förolämpning!
Jag en kvinna på 60 år har inte en tanke eller eftersträvan att se ut som ngn som är runt 30!!
Jag pratade hårfärg och hon om mitt utseende!! Så kränkt och förolämpad!
Mailade Cornelia om detta då hon är salongägare, hon bad om ursäkt och erbjöd kompensation, ny nyansering och produkter på de för deras ” good will” som hon uttryckte sig! Tackade nej till nyansering men ja till produkter. Har sedan mailat henne för att få veta när jag kan komma förbi och hämta dem eller skicka dottern att hämta, då slutade hon svara och kontaktade henne igen men då får jag som svar att de talat om min kompensation och att hon lägger ner ärendet! Det var den kompensationen, alltså inget!
Otroligt dåligt bemötande av dessa tjejer som bara avfärdar mail och inte alls håller vad de lovar, ett spel för gallerier, fin salong ska det va men mer än så är det inte, rekommenderar inte, gå någon annanstans!