Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ben een keer langsgekomen en kreeg geen hulp van medewerkers, uiteindelijk zag ik er 1 lopen en vroeg ik om hulp. Had ik niet moeten doen want ik werd opeens in elkaar geslagen door een ene Jasper e... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik kwam binnen en wou graag kijken naar wat spulletjes voor in mijn badkamer. Uit het niets kwam er een hele boze dame en grote man op mij afgelopen die vermoedelijk drugs op hadden, ze waren van plan... Se mer

1,4

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,4

Alla omdömen

66 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas op de eigenaar komt met woonwagen…

Pas op de eigenaar komt met woonwagen bewoners naar je huis als je niet blij bent met je keuken. Gelukkig is het mij nog gelukt om de politie te bellen. Wel hebben ze met een knuppel mijn raam ingeslagen. Hier uiteraard aangifte van gedaan. Ook gaan er geruchten dat de eigenaar in de georganiseerde hennepteelt zit. Kijk uit voor deze mensen!

20 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ben een keer langsgekomen en kreeg geen…

Ben een keer langsgekomen en kreeg geen hulp van medewerkers, uiteindelijk zag ik er 1 lopen en vroeg ik om hulp. Had ik niet moeten doen want ik werd opeens in elkaar geslagen door een ene Jasper en Laura.

Toen kwam er opeens een dikke man in een trainingspak die begon te schreeuwen naar me, uiteindelijk bood een andere medenwerker wiet aan me aan. Dat is dan wel goed.

14 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kwam voor een keuken, ging weg met stress…

Wat een ervaring… Ik kwam binnen om een keuken te bekijken en ging naar buiten alsof ik een ruzie had gewonnen. Het personeel was ontzettend onvriendelijk en leek er alles aan te doen om klanten zo snel mogelijk weer weg te krijgen.

Op een normale vraag kreeg ik een reactie alsof ik persoonlijk hun weekend had verpest. Een glimlach was blijkbaar uitverkocht.

Als je houdt van een spannende sfeer en personeel met een heel kort lontje, dan zit je hier goed. Ik sla de volgende keer liever over en ga naar een zaak waar klanten nog gewoon normaal worden behandeld.

10 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gratis klappen bij je nieuwe vloer.

Ik wilde langskomen voor een vloer. Laura heeft een professionele glimlach tot je een mobiel met camera pakt. Dikzak in jogging kleding doet aan MMA. Pas op, betreden op eigen risico. Achterin is ook coffeeshop aanwezig. Topzaak

Let op! Het bedrijf heeft binnenkort een nieuwe naam: "Verbouw je kop in stijl"

Waarschuwing: Als eigenaar jeuk krijg moet je 2 stappen terug doen. Anders krijg je perongeluk een klap.

Adviseer hem gewoon vriendelijk om vaker douchen, dan gaat jeuk vanzelf ook weg.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levensgevaarlijk winkelen: blijf uit de buurt van de man met de bril

Ik was bij de Karwei en zag hoe een kale man en een filmploeg door het personeel werden aangevallen. Wat het conflict ook is, geweld is nooit de oplossing. Als klant schrik je daarvan en denk je: word ik bij de eerste de beste klacht ook in elkaar getimmerd door de medewerkers van deze winkel? Oh ja, en die meneer met de bril was echt het engst 😖

14 juni 2026

Wietschuur woonwagenkamp?

Kwam hier voor het leggen van een vloer. Dit was op 16 januari. Dit was allemaal voordat de video van POWNED online kwam. Netjes afspraak gemaakt met de meneer met de bril. Was toen nog vriendelijk. Enfin, een week later weer terug gekomen voor de factuur, totdat ik een wietgeur reuk. Toen heb ik nog (als grap) gevraagd of ze hier toevallig een wietschuur hadden. Dit werd mij niet in dank afgenomen, en de brilsmurf zou mij de "les gaan lezen" als ik dit zou doorvertellen. Achteraf niks van aangetrokken totdat ik de POWNED video zag. Verbaast me niks, dat woonwagenkamp volk. Ze hebben gewoon een dikke wietschuur daarachter! 1 ster.

16 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eigenaar zit zwaar aan de drugs en…

Eigenaar zit zwaar aan de drugs en slaat zn medewerkers, toevallig wilde ik wat leuke design spullen halen voor m’n huis, werd de eigenaar net meegenomen door de politie, geen zuivere koffie daar , schreeuwde ook naar mij en bespuugde mij, terwijl ik gewoon klant was

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas op voor zeer agressief personeel

Pas op voor zeer agressief personeel. Zojuist een filmpje van powned gezien waarin personeel verbaal en fysiek agressief was tegen een verslaggever en voormalig zakenpartner.
Het is wel duidelijk: bij dit bedrijf wil je nog geeneens naar het toilet gaan.

Opdonderen!

Ik ben nooit bij hen langs geweest en dat zal ook nooit gebeuren, zeker niet nadat ik de video van PowNed heb gezien. Dit noem je geen Keukenspecialist maar een criminele organisatie! Dit is gewoon puur scam, mishandeling, overschrijdend gedrag. Achter de tralies dit soort asociaal uitschot!!! en lekker werkloos en op straat eindigen als Junk! Hoop dat jullie familie, vrienden en kinderen dit zien op internet! Jullie zijn een schande voor heel Nederland!!!

15 juni 2026
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.