Coton CPH´s Dream Catcher - AKA Ludvig født den 7.12-2014
Efter længere tids overvejelser besluttede vi os for, at vi ville købe en Coton hvalp. Næste skridt var at finde den rigtige opdrætter, her faldt vi hurtigt over Bettinas hjemmesiden. Efter at have læst om andres gode erfaringer fra hendes hjemmeside, ringede vi og fik en lang positiv samtale med Bettina. Her var det specielt hendes interesse for os som familie og den måde hun satte hundenes tav før en handel, der gjorde indtryk på os. Blandt andet var det vigtigt for hende at møde vores børn inden hun besluttede sig endeligt for om vi var den rigtig familie til én af hendes hvalpe.
Efter vores første besøg hos Bettina var vi helt overbevist om at det var her vi skulle købe vores hvalp. Ud over en oprigtig interesse for os som mulig hvalpefamilie, udstrålede Bettina utrolig meget engagement og kærlighed over for hendes hunde, hvilket gav os den tryghed og overbevisning vi havde brug for.
Da hvalpene blev 4 uger var vi på besøg igen for at se hvalpene. Her fik vi at vide, hvilken hvalp hun havde tiltænkt vores familie, dog forbeholdt hun muligheden for at ombestemme sig valget af hvalp, til hvalpens temperament var blevet mere tydeligt, da hvalpen var den hvalp, der passede bedst til os som familie og vores hverdag.
Bettina har under hele forløbet været flink til at lade os komme på besøg og se hvalpene. Under besøgene gav Bettina os løbende information omkring de opgaver vi stod overfor i forhold til pleje, opdragelse og hverdagen som hundeejer. Samtidig havde hun altid fin tid til at vende vores spørgsmål og overvejelser.
Når ventetiden har været for uudholdelig for vores to børn, så har Bettina været hurtig til at lægge et billede op af Ludvig på Facebook, som bestemt har gjort ventetid lidt lettere.
Da dagen kom og vi skulle hente vores skønne lille Ludvig følte vi os derfor rigtig godt klædt på til vores nye opgave som hvalpeejer.
Der er ingen tvivl om at Bettina har ramt helt rigtig i sit match mellem den frække og utrolig kærlige lille uldtot med vores familie. Nu har vi haft Ludvig i vores familie i 3 uger, og han er den skønneste hvalp man kan ønske sig. Der er slet ingen tvivl om at det ikke kun er vores familie, Bettina har klædt bedst mulig på til det nye liv - det har Ludvig bestemt også været.
Brian & Kett