cool-airco.nl

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Product binnen 15 werkdagen geleverd, dus prima. We hebben Cool-Airco wel flink geholpen met hun winstmarge. Potverdikkie wat een goedkope bende haha, voor 85 euro er ingetuind(2stks). Die dingen zi... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Helaas heb ik een ideal betaling gedaan, in dat geval kan je naar je geld fluiten. Ik heb wel aangifte van oplichting gedaan. Zodra de Rabobank voldoende aangiftes heeft ontvangen zal bij dit bedr... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heel slecht, ik kan “de bestelling” niet retourneren, zoals gebruikelijk de gang van zaken is als je iets aankoopt!! Mijn vele mails de afgelopen 2 weken worden niet beantwoord. 1 keer door Lis... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hier hetzelfde, wel geleverd maar troep uit China. Kreeg eerst nog reactie dat het Lisa speet dat het tegen viel en dat ik het product mocht houden met 30% korting. Toen ik aangaf het volledige bedrag... Se mer

Företagsinformation

Kontaktuppgifter

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Oplichters!!!

Koop hier niks! Ik heb besteld met een creditcard. Gelukkig krijg ik daardoor waarschijnlijk mijn geld nog terug, want er wordt niks geleverd! Telefonisch en mailcontact kan je niet met ze krijgen. Ze hebben ook geen webshop keurmerk.

25 juni 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit spul is waarschijnlijk rotzooi van…

Dit spul is waarschijnlijk rotzooi van Ali express achtige wholesale. Hun maken er winst op. Inmiddels 3 mails gestuurd dat ik het product wil annuleren en mijn geld terug wil, maar geen reactie.

Ik had beter kunnen weten. Geen telefoonnummer op de site. Geen fatsoenlijk contact. Alleen maar top reviews op hun eigen site.

Bovendien flink belazerd op t gedeelte dat er 2 keer wordt aangegeven 'voor 23u besteld morgen in huis'. Vervolgens in een mail 5-15 dagen door "corona" oftewel dropshipping uit China ...

Als iemand weet hoe je je geld terug krijgt!

25 juni 2020

DUBIEUS

Ik heb 3!! weken geleden een bestelling gedaan en helemaal niks ontvangen. Moet er zelf steeds achteraan om de status te krijgen en krijg dan een algemeen antwoord "Wij schatten dat de gemiddelde levertijd in de huidige situatie 7-14 werkdagen zal bedragen, zoals vermeld op de website. Weekenddagen en feestdagen tel je hierbij dus niet mee. Dit is echter een schatting. Door het Coronavirus hebben we helaas te kampen met vertragingen. We hopen op jouw begrip in deze lastige situatie."

Aan dit antwoord heb je helemaal niks.

Nu al spijt van mijn aankopen, terwijl ik het product nog niet eens ontvangen heb. En uiteindelijk wel hoop te ontvangen!

24 juni 2020

Waardeloos 0 sterren

Ik geef 1 ster omdat ik er niet minder kan geven. Je krijgt een waardeloos plastic prul opgestuurd en zelfs na herhaaldelijk vragen om een retour formulier, krijg je geen reactie. Oplichters zijn het! Koop hier NIETS

23 juni 2020

Heb 'm net binnen.

Heb 'm net binnen..
Uiteindelijk erg lange levertijd (ongeveer 4 weken). Het was duidelijk te zien dat het pakketje een lange weg is afgegaan. Het leek alsof het product niet in de 'officiële' doos paste (?) en daarnaast heb ik het verstelbaar venstertje zelf op een ruwe manier vast moeten zetten in de juiste positie. De ambient lighting modus is iets waar ik meer van had verwacht, met name door de prijs die ik er voor betaald heb.
Conclusie, adviseer ik geïnteresseerden, in een ander product te investeren.

23 juni 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.